BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kadınların fiziksel olarak tepe noktası 22 idi sanırım. ondan olsa gerek. 20-21-22 favorim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Herkesler de playboy anasını satayım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 burda herkes milyon dolarlik firmanin sahibin kuzenin oglu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 BaaL said: kadınların fiziksel olarak tepe noktası 22 idi sanırım. ondan olsa gerek. 20-21-22 favorim şahsen. hep sabit mi bu kafa olarak büyüdükçe onlar küçüldükçe nasıl anlaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Black_Hand said: şu an üniforma olayları nasıl liselerde hiç bi fikrim yok ama düşünsene; okuldan çıkıyorsun lacivert oversized lise ceketi + kravat kombosuyla... ceketlide var kazaklıda.okula göre degişio sanırım bu arada kızlara gerçek yaşını söyleyipte büyük kızlarla birlikte olanlara inanmam hiç bi türlü hiç bir 20 li yaşlardaki kız 15 yaşındaki erkek cocuga bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 anlaşamıyosun.zaten max 2-3 ay sürüyor o yaş farklarıyla malesef hatta çoğu 2 gün- 10gün. evlilik, uzun ilişki falan diye bakarsan o yaş farkıyla zor zaten sanırım. ben hiç öyle düşüncelerde olmadığımdan hedef kitlem o. arada çıkıyo hem güzel,taş hem ilgi alanları kitap okumak,sinema,müzik olan sanatsal kişilikli olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 45-50 ye kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 o yalan gibi geliyo işte bana ya. 31 olacak yaş kasımda. 35 max gibi. ondan sonra "bizim bi Ekim abi var çok kafa" diye gelcekler 20-22 yaş arası, yalana kesicez. o zaman da yüksek lisans 1. sınıfa çekicem radarın minimumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Seviyosan evlen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kızın küçüğü memenin büyüğü. -dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 3-4 iyidir işte, fazlası zor. Ha ama 30-40 nasıl uygunsa, 30-23+ da o kadar uygun bence. Yani yaş ilerledikçe yaş farkının bir önemi kalmıyor. Ama 22, 23 yaşının altındaysa bi taraf, biraz problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yaş fark etmez dedim ama hüseyin üzmezler türemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 23ten buyukse farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 6 yaş sorun değil de 21 yaş sorunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 senin yaşın / 2 + 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 belli bi yastan sonra karaktere bakiyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kiymaliborek said: 27 yaşında biri olarak 21 yaşında bir kızla evleniyorum ben mesela önümüzdeki ay. çevreye bir garip geliyor falan yaş farkı çokmuş diye. annamadım. 26-32 ile 21-27 arasında o kadar fark var ki... 21 ne demek, daha üni bitirmemiş, hayattan neredeyse bihaber demek, hatta abartiim direk daha çocuk yahu. işte bu yüzden fazla fark. 27 sonrası sıkıntı olmaz, diğer taraf 40'ı zorlamadıkça bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 önce 16 küçüktü sonra 18 hayattan bi haber oldu. 21 demek kazık demek. sen bu kızı gençliği boyu eve kitlemediysen az bişi öğrenmiştir. senin yaş ilerlediyse sana ondan böyle geliyo sabonis git bi liseleri gez kütür kütür , hayattan çok haberler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 21 karta kaçıyo biraz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 LethE said: önce 16 küçüktü sonra 18 hayattan bi haber oldu. 21 demek kazık demek. sen bu kızı gençliği boyu eve kitlemediysen az bişi öğrenmiştir. senin yaş ilerlediyse sana ondan böyle geliyo sabonis git bi liseleri gez kütür kütür , hayattan çok haberler :) Hayat derken, baya gerçek hayat diyorum. Boş oluo bi kere 3 kelime konusamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuşmak mı? Ne konuşacaksın, niye konuşacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Fazla olmaması iyidir ya tabi bu insanların yaşam şekline göre değişir diye düşünüyorum. Ben 5 10 yaş üstüm karıyla takılırım ama koluma takmam..Napayım feleğin çarkından dönmiş kadını yeah so rude but thats the deal. Çok ufakta seni yorabilir...hem gezide hem yatakda. bilmem ne biçim topic la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yatakda kısmına gelene kadar harika bi mesajdı ama yatakda hayal kırıklığına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 that's what she said. kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sandalyeye oturttunmu ayakları yere değiyorsa helaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar