Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 25-30 bölüm arası güzel seriler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 her ne kadar soru "yarım kilo kuruyemiş alcam hangisini aliyim?" gibi olsa da code geass izlemeni öneririm. olmadı spice and wolf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 özellikle şöyle olsun diye beklemediğimden ve amaç bitmek bilmeyen tatili birazcık da olsa bir şeylerle oyalanarak geçirmek olduğundan sordum gitti işte, kişisel zevkinize göre önerin. bakayım önerdiklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Witch Hunter Robin Bounen no Xamdou Full Metal Panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oUjqlVt6y2A ha, toplam 13 bölüm, ilk 3-4 bölümde ne oluyor lan? diyerek mindfuck yaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Çok başarılıdır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Gungrave Death note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 baccano nun 3 bölüm ovası da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 spice and wolf u çok sevdim. ikinci sezonun altyazı problemini çözebilirsem devam edeceğim, ama o opening değişti ve üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Kesin trollenecem gibi ama yeni başlık açmak istemedim.o yüzden buraya yazıyorum.adını hatırlayamadığım eski bir çizgi film var,2 karakter(böyle sevimli ama hayvan dı yamulmuyorsam) devamlı absürd olaylara giriyorlardı ama baya extrem olaylar (sümük koleksiyonu yapmaktan tut,vücut kıllarından pamuksu şeyler üretmeye böyle iğrenç şeyler yapıyorlardı.çok anlatamadım ama hatırladıklarım bunlar.ismini cismini bilen varmı bu cizgi filmin? ulan bakıyorumda eski çizgi filmler,animasyonlar daha psikopatmış gibi bkz:clementine neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dtIrtW1_J3w 28 bölüm hoş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Frostbite said: Kesin trollenecem gibi ama yeni başlık açmak istemedim.o yüzden buraya yazıyorum.adını hatırlayamadığım eski bir çizgi film var,2 karakter(böyle sevimli ama hayvan dı yamulmuyorsam) devamlı absürd olaylara giriyorlardı ama baya extrem olaylar (sümük koleksiyonu yapmaktan tut,vücut kıllarından pamuksu şeyler üretmeye böyle iğrenç şeyler yapıyorlardı.çok anlatamadım ama hatırladıklarım bunlar.ismini cismini bilen varmı bu cizgi filmin? ulan bakıyorumda eski çizgi filmler,animasyonlar daha psikopatmış gibi bkz:clementine neyse... He la nickelodeon da vardı demi.Böyle gözleri pörtlek burunları patlak şeylerdi.Real monsters değildi ama.İki kişilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 koca burunluydu birisi...yok abi real monster değildi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ren & Stimpy buldum.Benim dediğim bu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 aha bunlar abi hehe sağol valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Marl0_on said: 25-30 bölüm arası güzel seriler arıyorum. ghost in the shell stand alone complex cowboy bebop great teacher onizuka darker than black black lagoon haruhi suzumiya hellsing (sonra hellsing ultimate) izle mutlaka izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar