Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sanki baya iyimi oyun acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 orta sonda bi oyuncudan gidip iceVAYND dale aldığım günki heyecana büründüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 coop ve modding yok değil mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Black-ice said: orta sonda bi oyuncudan gidip iceVAYND dale aldığım günki heyecana büründüm resmen. Paylırs of İtörniti ile ben de aynı tadı yakalamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Pilırz deseniz yeter arkadaşlar çok abartmaya gerek yok. Multi co-op yok, çok istedik bi single sonra multi bitireceğiz dedik ama single player experience ı öldürüyor oyunu bunun etrafında tasarlamak gerekiyor diye cevap verdiler hep. Modding de divinityde olduğu şekliyle olmaycak editördür herkese açık assetlerdir falan ama eski infinity oyunlarını millet nasıl modluyorsa bunda da aynı şekilde çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu mu yoksa divinity mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 o zaman zırnık çalışmaz. 2014 yılında coop olmayan rpg olmasın lütfen. single player deneyimi seven adamlara saygım sonsuz ama bence rpg genresi sosyal olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Eee yok değil, dialog tabanlı oyunlarda singleda yaşadığın atmosferi kesinlikle multi oynarken alamıyorsun. Multi sadece aynı campaignde hack&slash oluyor. Ha bgnin iwdnin deli gibi multi keyfini sürmedik mi sürdük, ama bi kotor2 bi motb bi torment bi bloodlines bunlar multi olsa dahi anlamsız olacak oyunlar. Misal wastelandi multisi olsa çok rahat oynardın altyapısı uygun, keza divinityi sırf bunu düşünerek tasarladılar. Ama single divinity oynarken sakil kaldığı yerleri görebiliyorsun bu sistemin, single odaklı oyunlardaki gibi dialog atmosferi yaratabilmiş değiller. Gibi gibi, oyunun odak noktasına göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 senin zırnığına kalmadı fundladık biz sdfds. gelenekselciler über alles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Oyun harika gözü.. (bi dur nazar deymesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oi polloi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bıngıldak'tan da beklenen çıkış geldiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 BEĞENMEYEN DRAGON AGE'E!!!!111111121111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bingildak şiddetle karşı geliyorum sana. rpg dediğin içinde diyaloglar var tercihler var lore var. bunları co op yapınca hiçbişey anlamadan geçiyosun. ne anladım bu işten. co op dediğin adam dövmeli oyunda olur ya da az rpg öğeli. icewind dale olabilir mesela. ya da single bitirirsin kendin sonra bi co op patlatırsın zevkine mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Co-op oynayinca questleri okumuyor musun, neyin kafasi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi rpg oynayan adam metinleri okumuyorsa suçlusu coop değil ki. o adam single'da da okumuyordur yani. rpg coop olmuyor diye bir algı bence doğru değil. ha axedice'ın dediği doğrudur, ona bir şey diyemiyorum, coop katmanı girdiğinde bazı detayların önü kesiliyordur. zaten şahsı fikrimi söyledim, rpg sosyal olmalı diye. bence o kaybedilen şeyler kaybedilebilir yani, sosyal niteliği daha önemli benim için. icewind dale'ı coop oynarken öküz gibi eğlenmiştik mesela, en güzel rpg deneyimlerinden biriydi, lan party hemide. keşke bize bu deneyimi yaşatan daha çok oyun yapsalar. divinity mesela bu konuda bence başarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Sene oldu 2014 hala gecen yuzyildaki oyunlarin kopyalarini yapiyorlar. Tamam iyi guzel ozledigimiz oyunlar da, bi 1-5 kisilik co-op yapsinlar artik sunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 enpara ile birlikte çok komik bir rakama geliyor esasında. ama co-op olmadığını gördüm ve kararsız kaldım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 icewind dale hack&slash bir oyun tabi keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi 5 kişi oynarken biri okur biri okumaz ya ne bilim ben tek başıma otururum adam gibi okurum iyice içine girerim hikayenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Black-ice said: abi 5 kişi oynarken biri okur biri okumaz ya ne bilim O zaman okuyan okumayana anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 okuyan adamlarla oynarsın, pug değil sonuçta. sen tercih ediyorsun kiminle oynayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 peki divinity mi bu mu? hayatımı hangisinde bitireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 solo bence PoE her türlü daha iyi olacaktır biriyle oynayacaksan default divinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bıngıldak ve bright kalabalık BG2 multi oynadığınızı var sayıyorum. 5 kişi hangi questi oturup okudunuz? Yoksa ezbere bildiğiniz için 1-1-2-1-3-2-4-1 diye geçtiniz mi? Multi oynamanın olayı birlikte bişeyler yapmak, birlikte metin okumak sıkabiliyor. Eve toplanıp kitap okumak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar