Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sana şöyle böyle demişti gerilerde bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 scorch said: kim ne demiş bilmiyorum ama axedice'e katılıyorum. Daha cok gay sex istiyoruz oyunlarda demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sexdice istiyorsa vardır bi bildiği "ARKASINDAYIM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 tirnak icine alip 'BOLD' yapmasan anlamiycaktik espiriyi dfghgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 daha sert oluyor o haliyle vurunca ses çıksın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hjswdfeyurfu. +18'e gecicez birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8o8GTA8-EPU http://s3.amazonaws.com/ksr/projects/289461/posts/317536/image-163777-full.jpg http://forums.obsidian.net/blog/1/entry-168-project-eternity-and-characterization/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 batı gene female karakter dizayn edemediğini kanıtlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ellerinde su kadar(slav ve iskandinav kizlari, selam) malzeme varken boyle female art nedir ya ahahfslkdjf. fenalik basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gerçekçi abi işte, olması gereken bu, o göğüsler daha arka planda olabilirdi, daha düz bi plate olması lazımdı üstünde. tabi siz istionuz ki koca memeli capon animesi hentai karakteri olsun ama neyseki oyun rpg olacak, biraz atmofere soksun diye iki gram logic kullanıp düzgün olması gereken bi female çıkarmışlar. nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 biz mi istiyoruz http://i.imgur.com/bykDQ.jpg adamların ilk dizaynı bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çirkin kadınlar? Sonunda erkek main karakter açabilicem o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben ufak meme severim de, surat olmamis. ille elf mi zorliycaz guzel female char'imiz olsun diye. hic mi guzel insan kadin yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 işte o yanlış, soğutuyo adamı öle memeler falan. fantazi malzemesinden başka bişi deil o yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 güzel ya da çirkinliğini geçtim elinde musketlı üstünde fullplateli gypsy nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kadın karakterlerin nesnelleştirilmesine ben de karşıyım ama oyunun konseptine uyduğu sürece bazı abartıya kaçan görsellerde/uygulamalarda sorun yok. Cadegund güzel, ama female fighter dediğin sportsbra tarzı bişey takar gerek yok öyle çıkıntılı platelere falan. Da sanırım tahta gibi olsa o da kadın görselini hiç sağlamayacak, bi noktada ödün vermesi gerekiyor çizerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şu kadar olabilir, abartmadan yani http://www.youtube.com/watch?v=6ZuQpRcAvf8&feature=g-hist cadegund stayla bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ya niye kadın açıyorum, erkeğin g.tünü seyretmemek için, doğulular gibi arbartmasınlar da, gw2 güzel bir kıvam yakalamış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gw2'dekiler efsane guzel. super model kivaminda hatun acabiliyorsun. gw de oyleydi. gordugum en iyi wizard modellemesi(female tabii) gw'deydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bütün oyun boyunca kılla erkeğe bakmak yerine eli yüzü düzgün normal bir kıza bakarak oynamak mantıklı bir olay. Çoğu animelerdeki gibi kadının kadından çok nerd dizaynı androide benzediği mahluklardan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Oyun mmo değilse nasıl kadın karakter açabiliyorsunuz anlamıyorum, rpg lan bu. Amacın rol yapmak. Hani arcanum falan gibi kadın/erkek farkları olan oyunlarda alternatifleri görmek için denenebilir de, öbür türlü saçma geliyor bana. Lara croft değil ki bu çat küt aksyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 nasıl orc, elf, dorf açılıyorsa öyle kadın açılır. twilight gibi kendinizi birebir modelleyip başrol mü yapıyorsunuz ki? ha ayrıca, cadegund'un uzun zamandır kayıp olan kızkardeşini bulduk! http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20111120183317/dragonage/es/images/e/e0/Aveline.png yancı karakter olarak kötü olmamış, herkesin romance interest kıvamında tasarlanmasına gerek yok nihayetinde. plate'i neyse ki düzeltmişler olması gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Rol yapmak dediğin kavram person-personality bağlamında irdeleniyor, haliyle orcu elfi dwarfu birer person olduğundan farklı ırklar karmaşa yaratmıyor. Ama kadın diyince dünyaya ve dünyanın bakış açısı temelden değişiyor. İnsalık olarak kadın erkek ayrımının olduğu bir dünyada yaşıyoruz, kurgularımız da bizim değer yargılarımıza göre şekillenmiş durumda. Erkek bi orc rolü yapmayı anlarım da, dişi bi orc.. Bilmiyorum sam pms falan olmadan nasıl becereceksin o işi sdfahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 evet orc'un personality'si ve orc'lara dünyanın bakış açısı değişmiyor lawl, dünya human'la orc'u bir tutuyor. hayır bir de rpg otoritesi geçinen adam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kız arkadaş rp si yapıyoruz :) şaka bir yana en son erkek karakteri bg açmışımıdır, tek karakter olan oyunlarda, erkek görmekten haz etmediğim için kadın açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar