fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 10 developer var da hepsi para alacak demedik ya ?!?!?!!?!? 9 u staajyer. ekmek 5 lira falan kolaya da askeri maasimi yatiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dediğim şu 3 sene sonra tahminen istediklerimizi karşılayacak bir oyunu 25$ almak ucuz veya iskontolu bir alış veriş olmuyor onu demek istiyorum, 3 sene sonra alacağın ürünün parasını şimdi peşin veriyorsun çünkü. ha ben bundan şikayet ediyor muyum? hayır, hatta destekliyorum, niye, bu yapımcılar bu paraları bir yerlerden bulmalılar, bu güne kadar buldukları yerlerin, geliştiricilere yaptıkları baskıları gördükten sonra gelsin bizden alsınlar, piyasa için daha iyi, ve üstelik geri ödeme derdi de yok, sadece işini yapacak, satıp satmama der dide yok, masrafını peşin almış zaten... gelelim hesap işine 1,5 k toplayalım yaparız dedilerse adamlar, ortalama ticari zekaya göre bu paranın içinde herşey dahil demektir, daha doğrusu, kendi maaşları dahil 2-3 senelik süreçte harcayacakları para bunun içinde olması lazım gelmektedir. ve bu para çalışanlara proje başladığında eğer peşin ödemeyecekse ve yapılan işe göre ve işin bitmesine göre dönem dönem ödeneceğini düşünürsek, bu adamlar paranın belli bir kısmını ellerinde tutmaları gerektiğini düşünüyorum ne azından genelde böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 iste zaten icinde aslinda diyorum. adamlar diyorlar ki, ilk sene harcamamiz x$, ikinci sene harcamamiz 1.1*x$. toplam 2.1x$ istiyoruz diyorlar, ona gore butcelendirme yapiyorlar. sen zaten oyunu 2 yil onceden aldigin icin iskontolu aliyorsun teoride. sen 20$ verdin simdi. oyun ciktigi zaman ya 30$'dan satilacak, ya da senin 20$'inin bir bonusu olacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ren said: yanlız o büyüyü ruha bağlama olayı bildiğin reiatsu lan. rpg dünyası anime mi oluyor???'? http://www.animecrazy.net/forums/members/u42873/sghruamcien-albums-screenshots-bleach-picture51685-renji-reiatsu.jpg Yalnız böyle bir settingin oyununu düzgün bir batı tarzı rpg tarzında yapsalar acayip eğlenceli olur. Doğulular söz konusu anime oyunları olunca dövüş oyunları ve dandik mini oyunlarla yetiniyor garip biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/255/7/f/zanjitsu_gokui_by_axone213-d5efukn.png yamamoto 'godlike' race açarım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 MASAKA! KONO REITSU GA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 BAKEMONO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 olum ne diyonuz lan doğru konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şey sorcam bu kickstartera süresi bittikten sonra istesek de para veremiyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kickstarter üstünden veremiyorsun ama firma kendisi açar paypal hesabı falan birşey ordan devam ederler preorder hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kickstarterın olayı o süre içinde gereken bütçeyi toplamak. ama bazı projeler kickstarter bittikten sonra da para verilmesini sağlamak için paypal bölümü açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hmm hani diyorum 4.2014 e daha çook var, böle her ay 10-15 bişi eklesek, hem tierimiz yükselse hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lol yok olmuyor öyle. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/311594 stretch goallere update gelicekmiş iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 CE ye beta access güzel oldu sevdim bu işi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 senko said: axedice said: aktiftablet said: kickstarterde 20$lık oyuna 100 veren, dev maaşını da vericek durumdadır, 10000 falan sana koymaz bence Oyun 20 dolar değil, erken destek çıkanlara indirim yapıyorlar. Da geçiyorum orasını ben nerdeyse kiram kadar para verdim. Çünkü adamları seviyorum, yaptıkları projeyi desteklemek istiyorum. Ve o kadar zengin de değilim. BUNA PARA MI VERİLİR RERÖRE demek istemişsin de, tabii ki verilir. Eğer obsidiana istediğimiz gibi bir oyun yapması için destek vermiyorsan şu hayatta başka neye para vereceksin zaten? kiram kadar para verdim? hemde daha çıkmamış, cıkmayabilecek bir oyuna abi nerelerde çalışıyorsunuz siz ya DARE YOU ENTER MY MAGICAL REALM? http://i.imgur.com/fVetP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ahmet bu resim ne anlatıyor bi açıklasana. Bence çok saçma bi resim olmuş şu postun altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 K-ON izlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kon dediğin çançinçon bişey mi? Var mı kon izleyen, bu reaction image ın ne anlattığını açıklayabilecek? Bence hala çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 axedice said: Haçari kuçiri konuşarak glorius western rpg kültürünü jrpg tentaclelarıyla kirleteceksiniz ondan korkuyorum. In b4 Kaede justice. http://i.imgur.com/TIzVr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 axedice said: Kon dediğin çançinçon bişey mi? Var mı kon izleyen, bu reaction image ın ne anlattığını açıklayabilecek? Bence hala çok saçma. ben izledim gene anlamadım. baya da kötü seridir. [citation unneeded] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bak düşün, Sam kötü diyor. O derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27046301.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 >anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 axedice said: glorius western rpg kültürü LOL http://i.imgur.com/XHJL3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar