Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Norak said: hmm At the core of the rules will be souls. In the Kickstarter video, Josh Sawyer said a character's soul was tied to the magic system. Cain expanded: "No, you don't have to be evil to access any abilities. They aren't categorised like that. Instead, in this world, your soul is connected to your power. Simply put, people who have whole, unbroken souls are more powerful than those people who just have fragments of souls. The nature of these souls, and how they might break, is something we will explore in the game. motb tarzı bişey olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 axedice said: aktiftablet said: kickstarterde 20$lık oyuna 100 veren, dev maaşını da vericek durumdadır, 10000 falan sana koymaz bence Oyun 20 dolar değil, erken destek çıkanlara indirim yapıyorlar. Da geçiyorum orasını ben nerdeyse kiram kadar para verdim. Çünkü adamları seviyorum, yaptıkları projeyi desteklemek istiyorum. Ve o kadar zengin de değilim. BUNA PARA MI VERİLİR RERÖRE demek istemişsin de, tabii ki verilir. Eğer obsidiana istediğimiz gibi bir oyun yapması için destek vermiyorsan şu hayatta başka neye para vereceksin zaten? Para mı verilir demedim, normal preorder fiyatı kadar verilir benim gözümde. Hadi çok manyağısın adamın da tshirt vs gibi gereksiz şeyler için bir miktar da verdin diyelim. Ama sitedeki 5000$lık rewardlar ne abi? Benim tepkim burada bunu normal karşılayan bazı arkadaşlaraydı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 herkesi öğrenci, memur sanmıyoruz herhalde? işadamı olsam çat basarım 10k, tatile gider gibi partilerine giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu başlıkta daha önce de konuşuldu aslında, o 5kları verenler senin gibi benim gibi adamlar değil ki. Bi şişe şaraba 8k dolar veren adam, ne bileyim akşam yemeğine 20k bırakan adam oyuna mı 5k vermeyecek? Toplamda 100 kişi yok zaten şu anda o kadar yüksek paraları veren, %1 bile değil yani. E "internetten bilgisayar oyununa para verebilecek" maddi durumda olanlar" arasında kabul edilebilir bi oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 axedice said: Bu başlıkta daha önce de konuşuldu aslında, o 5kları verenler senin gibi benim gibi adamlar değil ki. Bi şişe şaraba 8k dolar veren adam, ne bileyim akşam yemeğine 20k bırakan adam oyuna mı 5k vermeyecek? Toplamda 100 kişi yok zaten şu anda o kadar yüksek paraları veren, %1 bile değil yani. E "internetten bilgisayar oyununa para verebilecek" maddi durumda olanlar" arasında kabul edilebilir bi oran. Abi şaraba 8k veren adamın ne işi olur oyunla ya, kendi hayatı olabilir o adamların çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ittirifoktan otistik oyunu yapıp milyonlarca dolar kaldıran bir manchild berk o parayı verenlerden biri mesela var yani öyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aman napıyosanız yapın ya, ben madalyamı aldım benim işim bitti burda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 iyi diyorsunuz da, 1,500,000 doların 2-3 senelik banka faizi ne kadara gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 çalışan maaşlarını ödeyemeyen bir firmanın eline geçicek birkaç milyon doları faiz için bankaya yatıracağını ciddi ciddi düşünüyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aktiftablet said: axedice said: Bu başlıkta daha önce de konuşuldu aslında, o 5kları verenler senin gibi benim gibi adamlar değil ki. Bi şişe şaraba 8k dolar veren adam, ne bileyim akşam yemeğine 20k bırakan adam oyuna mı 5k vermeyecek? Toplamda 100 kişi yok zaten şu anda o kadar yüksek paraları veren, %1 bile değil yani. E "internetten bilgisayar oyununa para verebilecek" maddi durumda olanlar" arasında kabul edilebilir bi oran. Abi şaraba 8k veren adamın ne işi olur oyunla ya, kendi hayatı olabilir o adamların çok rahat. Senin çok fena kafan karışmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kaede said: çalışan maaşlarını ödeyemeyen bir firmanın eline geçicek birkaç milyon doları faiz için bankaya yatıracağını ciddi ciddi düşünüyormusun Türk firması olsa yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kendine referans diyoruz biz buna, bin kere uyardık yapmayın şunu sokaktaki adamdan bi farkınız olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kaede said: ittirifoktan otistik oyunu yapıp milyonlarca dolar kaldıran bir manchild berk o parayı verenlerden biri mesela var yani öyle insanlar jelly overload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 otistik spotted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bunu şunun için diyorum, tabi biz ucuza alıyoruz 25$ verdim bende mesela, bunu 2-3 sene zarfında veya tamamen batsa bile bana o kadar zarı olmaz ama, bu şekilde adamlara bedavadan fon yaratıyoruz, şöylede söyleyelim 2-3-4 senelik olarak bu paraları bir fondan veya bankadan alsalar ne kadar faiz öderlerdi? not: benim şahsi fikrim, oyun sektörü için bu işler bir dönüm noktası, ve oyunların geleceğide böylece kurtulmuş olacak inşallah batımaz iseler şimdi bu adamlar 2-3 sene gibi bir sürede oyunu yapacağız diyorlar, 2k da para topladılar diyelim, tamam maaş ödeyecekler de, 2-3 senelik maaşı peşin mi ödeniyor bu sektörde ? paranın belli bir kısmını maaşa ayırır gerisini yatırım yaparlar veya parayı kısa vadeli yatımlarda kullanıp, çalışanları ile anlaşma yapar, adamların maaşları belli periyotlarda öderler veya maaşı öder, parayı kullanır, sonra tekrar maaşını öder, tekrar kullanır böyle gider, global çalışma ve yatırım imkanlarını doğrultusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Forumlarda o kadar deniliyor uf şunun devamını yapsalar şu kadar para verirdim diye adam hayalini gerçekleştirip basmış işte parayı daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yanlız o büyüyü ruha bağlama olayı bildiğin reiatsu lan. rpg dünyası anime mi oluyor???'? http://www.animecrazy.net/forums/members/u42873/sghruamcien-albums-screenshots-bleach-picture51685-renji-reiatsu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aktiftablet said: Abi şaraba 8k veren adamın ne işi olur oyunla ya, kendi hayatı olabilir o adamların çok rahat. aktiftablet'ten bir sonraki açıklama, "bir kişi araba satın alabiliyorsa neden ayakkabı giysin, gayet de uçarak dolaşabilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bu yaşa geldiniz hala atari oynuyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 atari değil dos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ren said: yanlız o büyüyü ruha bağlama olayı bildiğin reiatsu lan. rpg dünyası anime mi oluyor???'? http://www.animecrazy.net/forums/members/u42873/sghruamcien-albums-screenshots-bleach-picture51685-renji-reiatsu.jpg Nanda... Kono reiatsu wa?!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tormenti oynadığında fakir bi liseliyken şimdi uluslararası bir firmanın ceosu olan hayrettin 10kyı instapaypal yapmış olabilir neden bu şaşırış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 @feamer, kazin ayagi oyle degil. soyle dusunelim. developer maaslari mesela 1k$. (kolay hesap olsun diye yuvarlak rakam sectim). 10 developer var, toplam maas ihtiyaci 24k $ (oyun 2 yilda cikacak ya hani). baska da hic bir masrafi hesaba katmayalim, sirf bu kadar masraf var. diyelim ki adamlar 24k$ topladi. EE RERORE FAIZE YATIRSINLAR KAZANSINLAR RERORE denecek de, bizim disimizdaki toplumlarda enflasyon ile faiz oranlari falan cok yakin birbirine. adam o parayi faize koysa dahi, sene sonunda kendi maasina zam yapacak. haliyle birsey deigmseyecek. ayni sey diger giderler icin de. utility cost'larina 10k$ oduyorsa bu sene, bir dahaki sene 10.1k$ odeyecek. parasi da o duzeyde artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 baştan hesaplasaymış o artışları o zaman yaklaşık olarak, 24k yerine 30k hedef koysaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fizban said: developer maaslari mesela 1k$. (kolay hesap olsun diye yuvarlak rakam sectim). 10 developer var, toplam maas ihtiyaci 24k $ (oyun 2 yilda cikacak ya hani) ... diyelim ki adamlar 24k$ topladi Kolay hesap olsun diye yuvarlak rakam seçmişsin ama hesaplayamamışsın ki.. Bazı insanlara direk mühendislik diploması vermemek lazım. Önce bi soracaksın 2 ekmek 1 kola kaç para, ev nasıl geçindirilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar