aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gaz bitti, 1.5te kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 vaalla baya gazmış he 3ü göremiycez sanırım :/ neyse 2.2yi aşırttıralım da yeni region gelsin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-09-18-project-eternity-interview-new-information-tentative-spring-2014-release-date Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Darklight1903 said: abi adina seraphim falan dicekler, bayicam ben o seraphim ismini gordukce. ama succubus super olabilirdi. bi' kevase acip butun adamlarin pipisini keserdim fjdkfjd. please, no more seraphim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Wasteland 2'nin daily chart'ı gibi devam ederse 3'ü görür ya, millette para bitmiştir şimdi ay başında toparlar sdfs http://www.kicktraq.com/projects/inxile/wasteland-2/#chart-daily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ben ay başını bekliyom mesela ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hmm At the core of the rules will be souls. In the Kickstarter video, Josh Sawyer said a character's soul was tied to the magic system. Cain expanded: "No, you don't have to be evil to access any abilities. They aren't categorised like that. Instead, in this world, your soul is connected to your power. Simply put, people who have whole, unbroken souls are more powerful than those people who just have fragments of souls. The nature of these souls, and how they might break, is something we will explore in the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yani diyor ki, 'bi` paragraf yazi yazdik, ama aslinda biz de bilmiyoruz ne olacagini. biraz daha bekleyin dusunelim'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bana alignment benzeri bir sey gibi geldi. Karakter surekli belli bir sekilde davranirsa ona bagli olarak belirli skilleri artar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 şu jetli nin the one filmi gibi olucak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kaede said: Düşünsenize stretch goalde Inon Zur müzik yapıyor http://www.youtube.com/watch?v=HW5r1QWMF9Q Islandım. inon zur hakkinda bir seyler soylediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Norak said: hmm At the core of the rules will be souls. In the Kickstarter video, Josh Sawyer said a character's soul was tied to the magic system. Cain expanded: "No, you don't have to be evil to access any abilities. They aren't categorised like that. Instead, in this world, your soul is connected to your power. Simply put, people who have whole, unbroken souls are more powerful than those people who just have fragments of souls. The nature of these souls, and how they might break, is something we will explore in the game. gerçekten de hmm. sanki "abi aklıma süper bi fikir geldi bak büyü ruhlarla bağlantılı olcak" diyen bir adam geldi gözümün önüne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Feargus ks commentlerinde: said: Obsidian Entertainment about 3 hours ago: @Steven We were actually contacted by some publishers over the last few months that wanted to use us to do a Kickstarter. I said to them "So, you want us to do a Kickstarter for, using our name, we then get the Kickstarter money to make the game, you then publish the game, but we then don't get to keep the brand we make and we only get a portion of the profits" They said, "Yes". lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bone said: axedice said: Bone sen ne kadar verdin? Min 1000 diye tahmin ediyorum ama emin de değilim. 140 100'e düşürcem herhalde pek bişi farketmiyor aslında Bence developerlardan birinin maaşını sen yatır her ay, burs gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 100 dolara developer maaşı ödeniyorsa gel beraber developer çiftliği kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 100 dolara dev maasi varsa ben is yapmiyim yatiyim 200$ veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kickstarterde 20$lık oyuna 100 veren, dev maaşını da vericek durumdadır, 10000 falan sana koymaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yalnız şaka maka sawyerın acaip içinde kalmış black hound anlaşılan said: May Farrow and her gang of raiders have spent weeks tracking down the black hound, the essence of May's guilt for unleashing a great evil. The player character is resting by the firelight in an old barn to hide from the storm outside when a black hound arrives and after being shot twice by an arrow, it cries one last time before it dies on the player lap. May almost kills the player, accusing him of being in league with the dog (meaning she thinks the player character is another essence of her guilt) and almost kills the player character (PC) before the Riders of Archendale save the PC. They question the PC, take the PC to the magistrate, who question the PC further and inform the PC not to leave the areas of North Sembia, Archendale, Battledale and Deepingdale. Whenever the player then approaches somebody with great guilt, the black hound appears to him and eventually the players actions make the player the essence of guilt throughout the four areas mentioned above. As the player unravels more secrets, he learns that he can't kill guilt, thus he cannot kill the black hound or what he has become (the player can physically die, but people wont forget about the player did). Eventually he learns the tale of a widowed farmer's wife, taking great guilt in her husbands death as for some reason she believes its her fault, she tries to resurrect him. She succeeds but finds him to be an abomination and cannot stop him, despite him being very weak at the time. Through the course of the game, the farmer is growing stronger and stronger off the guilt absorbed by the black hound through the player. The player learns of this wife being May Farrow, who believes killing the hound would be a way to stop the farmer, the hound however latched its soul onto the player and uses him as a tunnel to channel guilt to the farmer and as a guide to the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 20$ oyuna 100 dolar vermiyorsun be evladım, şu içeriklere veriyorsun: http://i.imgur.com/SPDy5.png türkiye'de ps3 oyunları 180-200'e satılıyorken gelip de koleksiyon şeysine 100 dolar verene bu kadar laf ediyorsanız, hiç bilgisayar oyunları bölümüne girmeyin yani, vaktinize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aktiftablet said: kickstarterde 20$lık oyuna 100 veren, dev maaşını da vericek durumdadır, 10000 falan sana koymaz bence Oyun 20 dolar değil, erken destek çıkanlara indirim yapıyorlar. Da geçiyorum orasını ben nerdeyse kiram kadar para verdim. Çünkü adamları seviyorum, yaptıkları projeyi desteklemek istiyorum. Ve o kadar zengin de değilim. BUNA PARA MI VERİLİR RERÖRE demek istemişsin de, tabii ki verilir. Eğer obsidiana istediğimiz gibi bir oyun yapması için destek vermiyorsan şu hayatta başka neye para vereceksin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 axedice said: aktiftablet said: kickstarterde 20$lık oyuna 100 veren, dev maaşını da vericek durumdadır, 10000 falan sana koymaz bence Oyun 20 dolar değil, erken destek çıkanlara indirim yapıyorlar. Da geçiyorum orasını ben nerdeyse kiram kadar para verdim. Çünkü adamları seviyorum, yaptıkları projeyi desteklemek istiyorum. Ve o kadar zengin de değilim. BUNA PARA MI VERİLİR RERÖRE demek istemişsin de, tabii ki verilir. Eğer obsidiana istediğimiz gibi bir oyun yapması için destek vermiyorsan şu hayatta başka neye para vereceksin zaten? kiram kadar para verdim? hemde daha çıkmamış, cıkmayabilecek bir oyuna abi nerelerde çalışıyorsunuz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Nerede çalıştığınla değil hayatta nelere değer verdiğinle ilgisi var bunun. Bide benim kiram baya ucuz, istanbulda değil mersinde oturuyorum artık heh Hayır obsidiana vermesem nerde harcanacaktı o para diye düşünüyorum, tatilde içki parasından başka biyere gitmez. Önemsiz lükslere para verebilirken önemli yapımları desteklememek yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 mersinde hakkaten ucuz yalnız, istanbulda aldığın paranın 3 te 1 ını alsan bıle 3 katı kral yaşarsın. ayrıca değer kısmı ona kalmış, bence değer. sonuçta aylarca oynayıp yıllarca konuşuyoruz mutlu vs oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 o kadar az mı lan kiran brb mersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar