LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17ynbdf8gm5o2jpg/original.jpg Steam çıktığından beri yavaş yavaş büyüyordu ama son 1-2 yıldır hızlı bir değişim gösteriyor. Şimdi de TV'den steam keyfi yaşamak için yeni interface'lerini bugün beta olarak sunmaya başlıyorlar. Ayrıntılı bilgi ve screenshotlar: http://kotaku.com/5941793/valve-is-bringing-steam-to-your-tv-today-watch-out-consoles İşin enteresan kısmı "yeni klavye". GamePad'ler için harika bir klavye tasarımı sunuyorlar. Alışması zaman alacaktır tabi ki ama alışılınca çok hızlı bir sistem olduğu söylenebilir. http://img.gawkerassets.com/img/17ynanc1qocy1jpg/original.jpg Ayrıca bu klavye tasarımı adamların bu iş için kafa patlattığının bir kanıtı. "Gerekirse donanım da çıkartacağız" demişler. Valve konsol piyasasına giriyor artık iyiden iyiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 biligsayarı tv'ye bağlayıp mı oynuyoruz bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EFrL6-OhN94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 enteresanmış o yeni gamepad on screen klavyesi, alışınca cep telefonundan bile hızlı yazı yazılabilir herhalde. konsollarda yaygınlaşırsa bayağı güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 böylece konsol piyasası da gabenin eline geçer bunla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 World's First First Person Browser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 konsol sandım ama yokmuş ortada öyle birşey. bir sonraki adım onu düşünüyor heralde gabe. şimdilik sadece pc + tv durumu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 gaben da bizi görecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Steam OS'a doğru yelken açalım! Linux tabanlı birşeyler yapabilirler, şu aralar Linux'e yoğunlaştılar ve başka bir konuda konuştuğumuz gibi şuan DX'ten daha fazla performans alıyorlar OpenGL ile falan. Bir yandan kontrolörler üzerinde çalıştıklarını duyurmuşlardı, New York Times'da bunla ilgili bir makale yayınlandı. Amaçları alışılageldiğimiz klavye+fare kombosunu değiştirmek/geliştirmek, yeni bir şeyler bulmak. Üstüne Hardware için eleman baktıklarını açıkladılar. Onla ilgili planları olduğunun haberleri geliyordu. Bu da yetmedi, Windows 8'in "Catastrophic" olduğunu açıklamıştı GabeN, dün de "Windows 8 ile Apple'ı kopyalamaya çalışıyorlar ama bu onları yok olmasını hızlandıracak" diye açıklama yaptı tekrardan. Bence yeni bir konsol, yeni bir kontrolör ve hatta yeni bir OS ile karşımıza çıkacaklar ileride. VALVE FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 video'daki ilk yoruma bakın. bahçelinin youtube account'unu bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi valve konsol yapsın böyle steam ekantımızla girelim bütün oyunlarımıza falan ulaşabilelim böyle cross platform bişeyler olsun steam. gider çıktığı gün alırım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yada pc varken ne alcam ake. ama güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ne gerek var olm tak gamepad oyna oyununu yine sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 evet bende onu düşündüm sonradan. ama OS çıkarırlarsa geçerim lan ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi aslinda steam sadece gaming icin bir OS yazsa hayvan gibi tutulur bence mesela C:'ye kurarsin windows'u D:'ye de Steam OS baslangicta hangi surucuden bootlamak istedigini secersin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şimdi denedim biraz, fena değil. windows media center'a benziyor bayağı. tv'de güzel durur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Oh Gaben you sexy baller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 steam konsol işine girmesin bee, donanım hızlandırmaya falan ihtiyaçları varsa pci veya pci-ex destek bir kart çıkarsınlar onu satsınlar. oyun pcde oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Pc'de gamepadle denedim. Gayet rahat olmuş. Hele o yazma sistemi. Microsoft falan bugüne kadar nası böyle bişeyle gelemedi hayret doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Microsoft akıllısı gamepad'e klavye aksesuarı satmak için yapmamıştır. Ama hem o yazma olayı, hem de fps browser çok güzel olmuş. Sürekli kullanırım bunu ama büyük ekran tv ayrı odada :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bende denedim ve baya begendim acikcasi..oyunlara gir cik falan gecisler gayet temiz olmus. hani 4k TVler fiyat olarak alinabilir oldugunda zaten isler kizisacak tekrar PC/console icin...Steam ile Valve BAYA hazirlanmis olacak o dalgaya eheuh..hadi bakalim. ne bilim parasi batan mac kullanicisi olsam, sirf oyun icin alirim ici genis bir minipc case, dayarim icine okkali bir ekran karti + 2tbHD, ver yayini TVye, bitti gitti.. 500-700 dolares. edit: soyle bisey iste icine okkali GPU alsin yeter. mini itx vs edit2: su anki hali bence rezalet olsada, win8 metro ui / steam ile, hafif dokunmatik bir 4K tv ile gayet uyumlu bir kutu olur hatta heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 wireless hdmi olayi ne kadar iyi durumda bilmiyorum, ama iyice ayaga dustugunde asil Big Picture kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 eheh evet aynen..ama galiba o baya zor bi is, yani normal 720p yi wireless aktarmak bile ortalikta yok, ote yandan ayi gibi 1080p yada 4K yi nasil yaparlar bilemedim. yapsinlar ben anlamam. :) ps3 un ilk ciktiginda 499$ oldugunu hatirlatirim (200$zararina satmislardi o fiyata ragmen), PC tarafinda herzaman "fena olmayan" bir makina yapilabiliyor o fiyata..GPU olayi ele gecirdikten sonra diyorum ya, hersey basic makina olsun, GPU okkali olsun, bitti gitti gaming ihtiyaci. :D edit: fiyati duzelttim yanlis yazmisim..gerci ps4 icin sony bir daha oyle zararina satis yapacak eski guctemi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu olay release oldu. Controller friendliest oyunlara da indirim geldi. Şimdi baktım da baya olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok iyi olmuş arayüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar