Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Big Picture

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

http://img.gawkerassets.com/img/17ynbdf8gm5o2jpg/original.jpg

Steam çıktığından beri yavaş yavaş büyüyordu ama son 1-2 yıldır hızlı bir değişim gösteriyor. Şimdi de TV'den steam keyfi yaşamak için yeni interface'lerini bugün beta olarak sunmaya başlıyorlar.

Ayrıntılı bilgi ve screenshotlar: http://kotaku.com/5941793/valve-is-bringing-steam-to-your-tv-today-watch-out-consoles

İşin enteresan kısmı "yeni klavye". GamePad'ler için harika bir klavye tasarımı sunuyorlar. Alışması zaman alacaktır tabi ki ama alışılınca çok hızlı bir sistem olduğu söylenebilir.

http://img.gawkerassets.com/img/17ynanc1qocy1jpg/original.jpg

Ayrıca bu klavye tasarımı adamların bu iş için kafa patlattığının bir kanıtı. "Gerekirse donanım da çıkartacağız" demişler. Valve konsol piyasasına giriyor artık iyiden iyiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Steam OS'a doğru yelken açalım!

Linux tabanlı birşeyler yapabilirler, şu aralar Linux'e yoğunlaştılar ve başka bir konuda konuştuğumuz gibi şuan DX'ten daha fazla performans alıyorlar OpenGL ile falan.

Bir yandan kontrolörler üzerinde çalıştıklarını duyurmuşlardı, New York Times'da bunla ilgili bir makale yayınlandı. Amaçları alışılageldiğimiz klavye+fare kombosunu değiştirmek/geliştirmek, yeni bir şeyler bulmak.

Üstüne Hardware için eleman baktıklarını açıkladılar. Onla ilgili planları olduğunun haberleri geliyordu.

Bu da yetmedi, Windows 8'in "Catastrophic" olduğunu açıklamıştı GabeN, dün de "Windows 8 ile Apple'ı kopyalamaya çalışıyorlar ama bu onları yok olmasını hızlandıracak" diye açıklama yaptı tekrardan.

Bence yeni bir konsol, yeni bir kontrolör ve hatta yeni bir OS ile karşımıza çıkacaklar ileride.

VALVE FTW!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende denedim ve baya begendim acikcasi..oyunlara gir cik falan gecisler gayet temiz olmus.

hani 4k TVler fiyat olarak alinabilir oldugunda zaten isler kizisacak tekrar PC/console icin...Steam ile Valve BAYA hazirlanmis olacak o dalgaya eheuh..hadi bakalim.

ne bilim parasi batan mac kullanicisi olsam, sirf oyun icin alirim ici genis bir minipc case, dayarim icine okkali bir ekran karti + 2tbHD, ver yayini TVye, bitti gitti.. 500-700 dolares.

edit: soyle bisey iste icine okkali GPU alsin yeter.
mini itx vs

edit2: su anki hali bence rezalet olsada, win8 metro ui / steam ile, hafif dokunmatik bir 4K tv ile gayet uyumlu bir kutu olur hatta heh.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet aynen..ama galiba o baya zor bi is, yani normal 720p yi wireless aktarmak bile ortalikta yok, ote yandan ayi gibi 1080p yada 4K yi nasil yaparlar bilemedim.

yapsinlar ben anlamam. :)

ps3 un ilk ciktiginda 499$ oldugunu hatirlatirim (200$zararina satmislardi o fiyata ragmen), PC tarafinda herzaman "fena olmayan" bir makina yapilabiliyor o fiyata..GPU olayi ele gecirdikten sonra diyorum ya, hersey basic makina olsun, GPU okkali olsun, bitti gitti gaming ihtiyaci. :D

edit: fiyati duzelttim yanlis yazmisim..gerci ps4 icin sony bir daha oyle zararina satis yapacak eski guctemi bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...