vaperon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Selçuk iki gol birden atmış oldu. Biri Estonya'ya diğeri Abdullah Avcı'ya... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 90/10= 9 GOL !!! Kırk da yapar bi şekilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Dat Selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 10 kişilik estonyayı kevigire çevirdik hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 forgiver said: 10 kişilik estonyayı kevigire çevirdik hll team 9 kişi olsalar kimbilir neler olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ahaha Selçuk'un frikikte Avcı'nın atma lan ifadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bi an nuriyi selçuğun yerine sokacakmış gibi geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bu arada hayatımın en temiz oynayan Emre'sini de izlemiş oldum. Şaşırtıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 işte selcçuğu böle bencil oyamdığı için almıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ama maçın hakkı 4 shellchuk bi tane daha yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 olur,olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 klasik galatasaray insanları türemiş, 70 dakikadır 10 kişi oynayan sınırlı kapasiteli, moralman çökmüş bir takıma bariz defans hatası sonucu atılan gole bukadar sevinmek peh selçuk büyük adam teyzem söyledi wenger ile ferguson arka bahçede selçuk için kapışacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tamam seneye 1 maç size vericez adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o değil de hasan ali her çizgiye geldiğinde baltaya sövüyorum. henüz ortaları sabriden hallice olsa da en azından geliyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 selçuk>messi ne büyüttüler anasını satim koca Türk milli takımı bi selçuğa muhtaç sanki , golden sonra sevinmemeler felan. giydiği forma kulüp forması değil Türk milli takım forması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Burak da ne artiz çıktı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 edit: neyse ortam gerilmesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yok yere niye o yuhalama abi? Teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bonjo said: selçuk>messi ne büyüttüler anasını satim koca Türk milli takımı bi selçuğa muhtaç sanki , golden sonra sevinmemeler felan. giydiği forma kulüp forması değil Türk milli takım forması . Abi estonya'yı 3'lemiş adam, neyine sevinsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kimi yuhladılar buragımı ben buragın o son attığı şuttan sonra kapadım tvyi adam resmen maç içinde herturlu yetersizliği yaptı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kompleksiniz mi ahaha. Zaten Bonjo ve Mighty_Thor ne beklersin.. Ha kardeşim İbrahim Toraman dssfdds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hakem estonya'nı npenaltısını verseydi kanserlerden kanser beğenmiştik şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bonjo said: selçuk>messi ne büyüttüler anasını satim koca Türk milli takımı bi selçuğa muhtaç sanki , golden sonra sevinmemeler felan. giydiği forma kulüp forması değil Türk milli takım forması . 10 kişilik estonyayı yenmek için muhtaç değil görülen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Nuri sonradan girdi ama baya iyiydi.Emre de çok başarılı oynadı bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 emre umut selçuk hepsinde bi gs izi var Emre nasıl kart görmeden çıktı anlamadım. Adamı türkiye geriyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar