Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Şimdi 0'dan yeni bir karakter daha açıcağım. Bu karakteri oynarken hikayesini de daha sonradan yayınlamak için RP olarak yazmak istiyorum. Dolayısıyla arkaplan da her dakika başı screenshot almak için printscreen tuşuna basacak bir program kullanmak istiyorum. Çünkü insan oynarken printscreen'e basmayı unutuyor. Ah keşke şunun SS'ini alsaydım diyor. Ama iş işten geçmiş oluyor. O günkü oyunum bitince gereksiz gördüğüm tüm SS'leri temizleyip uygun bir albüm yapıcam bu sayede. Yani karakterin resmen resimli hikayesi olacak. Bunun için Autoit'de basit bir program için 2 satır yetiyor. Ama böyle bir şey yazarsam kazayla 3rd party yazılım diye ban yemek korkuyorum. Haksız mıyım ne düşünüyorsunuz? Support'a önceden ticket mi açsam bunun için? Yoksa resmi forumların çalışmasını mı beklesem orda başlık açmak için? kaynak: http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z84mt/screenshot_of_each_minute_of_my_char/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi gayet saçma olur yahu, arada sırada düzgün bir screenshot çıksa bile formata uygun olmaz. senin mekana zamana göre planlayıp gerekirse ui filan her şeyi gizleyip şekilli screenshotlar alman lazım kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi isin mi yok... ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 haha epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @saeros hep hazır ss'ler istemiyorum. combat sırasında da çeksin istiyorum. ama zaten günde belki 10000 tane çekecek. ben belki 100 tanesini bile kullanmayacağım. ama seçeneğim olsun isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Videoya çek ordan ss al =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 zümrütte güzel bi albüm yaptir. ilerde cocuklarina gösterirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oha çok acımasız olmuş bu son mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 paticikdekilerin yaş seviyesi kaçtı? üstüste akıllara zarar bu kadar mesaj görünce istemeden sorasım geldi. not: istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 akıl fikir ne hikayesi ya senin yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bişi olmaz programı kullanırsan bence. rp istiosan nwn2ye gel hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 3rd party sanıp banlanman muhtemel autoit ile. Fraps kullan onunda screenshot özelliği var belki de dedigin gibi otomatikde yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @Absolut Video kayıt çok uzun yapınca çok kastırıyor PC'yi. Ama işte autoit'de olunca hem program kasmıyor hem de kendi içinde SS alıyor. Yani bir kalite sorunu yok. O yüzden kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Abi şu prim yapmak komik görünmek için 3 kuruşluk beyninizle millete laf sokmaktan vazgeçseniz? Forumun içine ettiniz. Qahlel tebrik ederim kardeşim. Şöyle güzel eğlenceli bir projenin kime zararı var? Sen yap okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @Giovanni teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Arkadaşlar laf sokmayı yardımcı olmaktan daha çok seviyorlar. Halbuki bu forumun amacı bilgi paylaşmaktı, en azından eskiden biz öyle yapardık. G15 yada türevi bir klavyen varsa bunu çok rahat yapabilirsin. Her dk atadığın tuşa basar güzelce. Banda yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 fraps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @RRa teşekkürler. ama a4 g800 kullanıyorum. otomatik kendiliğinden yapmıyor. yapıyorsa ben bilmiyorum nasıl :D @-Deno- fraps'ta otomatik screenshot var mı her dakika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://software.iamcal.com/deskcam/download/53/ GL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @ad3m güzelmiş. ama banlanmam bunun için herhalde? http://software.iamcal.com/deskcam/ + oyun içinde shift+printscreen yapınca ui'siz ss alıyormuş. öyle almak daha güzel, rp'ye uygun gözükür diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hayır oyun ile alakasız bir döngüde işlem yapıyor o. Yine de kuşkuların varsa bir ticket yolu ile öğrenebilirsin fakat şundan ban olursa yerim öyle oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu arada verdiğin tuş combosunu macroya bağlarsan o zaman ban ihtimali olabilir fakat dediğim gibi sadece bu tuş düzenini kullanıp ss almak istiyorum macroya bağlayacam gibisinden bir ticket atarsan gerekli cevabı alırsın adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 @Qahlel sen bu forumdaki işsiz güçsüz loser kesime takılma, 3-5 arkadaşları hariç herkesin başlığında insanlara vikvik öterek ego tatmini ediyorlar. Her gün arthas kesip fanboyluk yapmaktan katkat zevkli birşey yaptığın, sabırda lazım ben yapamazdım mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Uoloop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar