Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GW2 Artılar & Eksiler

Qahlel

Öne çıkan mesajlar

Qahlel said:

@xenocide
üzgünüm. başka yerden acc'e girilmeye çalışıldı diye ban atılmaz. atılmamalı. basit rollback sistemi olmalı. veya daha iyi bir güvenlik sistem. authenticator felan.

en olmadı. arada kıtalar varsa diğer kıtadan bağlantıya engel olur. sadece türkiye'den veya avrupa'dan o hesaba giriş izin verme ayarı eklenir ayarlara olur biter. elalem benim hesabıma girmek istediği için ben niye 3 gün ban yiyorum. zaten support'a ticket atıyorsun 5 günden önce dönmüyorlar. var mı böyle saçmalık.

kafalarına göre ban atmadıklarını nerden biliyorsun sunucuları rahatlamk için? o ip'nin onlara ait olmadığını. çok sakıncalı bir sistem.

ya adam accountunda risk gördüğü için geçici olarak askıya alıyor ki bi sakatlık çıkmasın diye, sen rage yapıyosun vay benim accountumu nasıl kapatırlar. kapatmasalar, accountun çalınsa bu sefer de vay arenanet benim accountumu koruyamadı diye rage yapacaksın?

kafalarına göre ban attıklarını düşünüyosan o zaman o ihtimal her oyunda var abicim, niye sadece guild wars?
Sosyal ağlarda paylaş

@xenocide

"kafalarına göre ban attıklarını düşünüyosan o zaman o ihtimal her oyunda var abicim, niye sadece guild wars?" demişsin. cevabım:

çünkü hiçbir oyunda böyle bir ban dalgası olmadı şu ana kadar. çok gereksiz ve çok fazla ban attılar daha ilk haftası bile bitmeden oyun. ama botçuları sadece 72 saatle cezalandırdılar. dolayısıyla kafamda soru işaretleri çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gerçekten iyi.

PVEsi tabi ki wowdaki gibi sistematik , komplex boss fightlara sahip değil. Biraz daha action combat olduğu için daha çok yerdeki traplerden kaç abilitylerden kaç onun dışında etkili saldırabilmek için ekiptekilerle combo yap, bu şekilde geçiyor. Zaten ölünce koşup tekrar geliyorsun falan. Hani wowdan apayrı bir kafaya sahip. Bir de herkesin kendinden sorumlu olması da ayrı hoş geliyor.

Onun dışında levelingi gerçekten çok akıcı ve eğlenceli. Harita tamamlama etrafı gezip quest yapma, dynamic eventler vs çok iyi bi sistem olmuş. Ben wowda, aocda, war da vs hep baymıştım levelingden, gerçekten iş gibi geliyordu. Geçen cookingle xp alırken dedim ki ya bunlarla xp almiim etrafı gezip daha eğlenceli oluyor die bıraktım. LEvelliim hemen 80 oliim die kurtuliim hissi hiç yok. Bu hissi de ilk defa yaşıyorum . Bırak MMORPG yi Dragon Age de bile baymıştım o dungeonları grindlamaktan.

PVPsi zatne gerçekten iyi onla ilgili çok yorum yapmıcam.

Genel olarak güzel bir release yaptılar. AH nin hala açılamaması partideki guilddeki sorunlar gerçekten hallolacak sorunlar olduğu için çok takmıyorum kafama. Yani çoğu mmorpg content eksikliinden veya oyun sistemindeki hiç değiştirelemiyecek olaylardan patladı. GW2 de böyle bir threat kesinlikle yok.

Xenocide'ın ileride ne yapacağız yorumuna tepkisine de katılıyorum. E bunu yaptık , şunu bitridk, ondan sonra ne yapacağız? diye bir kafa yok harbiden. Wowda da aynı sorun var o kadar PVE contentine sahip olmasına rağmen 1 ayda max level olup tüm dungeonları temizleyebiliorsun. KAç kere VAY AK de yaptık bitirdik ve bıraktık biliyoruz. Ki eminim world completion olsun, Her instanceı story mode + 3 ayrı explorable mode da bitimek olsun bence şu an ki Wow contentinden daha çok oyalayacaktır bizi.

ki zaten PVP asıl bizi daha da çok oyalayacak şey, daha takımlar kurulcak spvp ler dönecek, WvW de iyice serverlar çekişmeye başlayacak vs.

Zaten bunlarla oyalanırken de koyacaklar önümüze expansionı, aynen devam.

Topiği açan arkadaşa sesleniyorum. Okudum yazını ellerine sağlık ama özellikle olumsuz kısımlarda gerçekten çok önemsiz şeylerden bahsetmişsin, işte banlanma, gold zor kasılması, zindan zorluğu, zoom-out vs. bunlar gerçekten hallolacak şeyler veya sorun bile değil.

O yüzden dert etmeyin, güzel oyun güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

fabulosoguy said:

ben kendi bilgisayarımdan başka bilgisayarımdan girmedim her login olduğumda mailden onay istiyo antalyadan giriliyor şuanda accountuna diye.

izmirdeyim..

bu sorunu mail'e yönlendirdiğinde, modemimi aç kapat sonra tekrar gir seni tekrar mailine yönlendirecek, mailine girip onay verirsen ve alt tarafta kutucuk var (her zaman bu adrese izinver) onuda işaretlersen herşey düzeliyor

Ve evet ilk başta olumsuz şeylerle ilgili cümleleri yazan arkadaşımızın bazı yerlerde çok ama çok fazla abarttığını düşünüyorum. Özellikle teleport olayında işte yürümek zorunda kalmak falan çok abartı geldi bana. 60+'yım ama hala teleport oluyorum offf çok pahalı şuraya'da yürüyeyim diyebileceğim ya da arkadaşlarla diyebileceğimiz hiç bir durum olmadı. Wow'da binek vardı ama emin ol Wow'da bir yerden bir yere gitmede harcadğığım zaman la GW de bir yerden bir yere gitmeye harcadığım zaman arasında dağlar kadar fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun hakkında fikrini,görüşünü yazan herkese teşekkürler,emeklerine sağlık diyorum.Tüm yazıları okudum,uzun ve bilgilendirici olanları keyifle okudum.Dışarıdan her online oyunu takip eden biri olarak gerçek çıpanın paticik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Herkese iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir forumda aynen şu yazıyor "80 Lvl olmuşum üstüm full rare item ancak WvW de daha 80 olmamış üstü başı masterwork (veya daha dandik) olan 2kişi gelip rahatlıkla sizi maymun edebiliyor."

nasıl insanlar oynuyor ya.. Bunlara oyunun eksi yönü diyorlar bide :P
Sosyal ağlarda paylaş

@mortis
detaylı yazın için teşekkürler.

aslında eksi kısımlara yazılabilecek daha epey şey vardı; misal: guild, arabirim, www, sunucu sorunları ama bunları çıkardım orjinal yazımdan. çok fazla eksi var demek istemiyorum. ama kendimce en önemlileri ve oyuncuya en çok etki edecekleri yazmaya çalıştım.

@herifcotr
abartmadan kendi yaşadığım durumları söyledim. bu daha ilk 1 hafta sonraki durum. ilerde 80 olunca zaten bu yazının daha güncellini yazacağımı ilk paragrafımda bildirdim.

benim yaşadığım para sorunu biraz guardian oynamamdan kaynaklandı. herkez her zindana sürekli çağırıyor. gitmeden edemiyorum. zindan biraz fazla ölünce para birikmiyor. misal level 58im şu anda. ancak daha 50 level haritasını görmedim. story-quest-im level 42'de. insanlarla sürekli zindan dönüyorum & çağırdıklarında yardıma gidiyorum.

@densiz
o arkadaşı biliyorum. oldukça hardcore ve min-max'cıdır. iyi oyuncudur bunların ötesinde. kendi bakış açısından baktığında haklı yönleri yok diyemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

@mortis

Son dönemin yeni modası Tera vs Gw2 oldu biliyorsun.Teranın 1 haftalık trialını denedim,df'dan sonra keyif verdi bana.Tek can sıkıcı noktası pvp'nin reward vermemesi idi.Aslında opvp zevk içindir ama bir ödüle saplantılı olan beni tatmin etmedi ki pvp'si baya keyifli teranın ve tabi biraz da grindi mevcut Teranın:)
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

bu dredge ve son of svarnirlerden başka mob yok sanırım hiç bir haritada. lvl 51 im, gına geldi.

iti ite kırdırsalar mesela, fallen norn larla sylvarilerle kapışsak biraz. son of svarnirler norn mu yokhsa?

NPC çeşitliliği çok yok, sons of svanir var,dredge var,centaur ve troll var bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun aylik ucreti yok o yuzden fazla takmayin kafaya..

Major eksigi kendi adima savasma hissiyati moblarin arada kalisi ile curcuna buda major zaten. Pve den bahsediyorum, biraz acilsin ortalik tek savasarak gitmek daha iyi, it surusu gibi saldir ne yaptigini bilmeden hic cekici degil.

Gerisi iyi ama suppper diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

fabulosoguy said:

ben kendi bilgisayarımdan başka bilgisayarımdan girmedim her login olduğumda mailden onay istiyo antalyadan giriliyor şuanda accountuna diye.

izmirdeyim..

O ip'nin saçmalaması bende de bodrumda olmama rağmen çanakkale yazıyor ama showmyip gibi websitelerinden bakınca ip eşleşiyor.

+

Botçular artık perm ban alacak. Status updateleri okursanız eğer...

Cooking yüzünden banlanan kimse yok. Kripp dışında... Karma exploit olayı ile karıştırılıp cookingden adam banlıyorlar diye lanse edildi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...