elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sigarayı azaltıp bir daha içmeyi dene .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ben de fasulyeden tat alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 coco said: geri zekalı mıyız zevksiz miyiz yoksa taddan mı yoksunuz bilmem ama ben en çok şu çerezlik peynirlerden niye bizde yok onu anlamıyorum.. hani peyniri pek bi seven bir milettiz bi de, ama :/ şahsen bi incirli biskrem kadar olmasa da hep yoksunluğunu çekmişimdir çerezlik peynirlerin memlekette.. çerezlik 18yıllık peynir.. hmmmmppff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ice tea bozdu gibi limon özellikle çok leş olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 antiban nickine hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 çerezlik cipslik peynir ayak kiri değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 görüntü olarak dev kulak kirleri diyebiliriz. gerçi senin ayağın maşşalllahı var. o konuda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Selam, Normal Coca-Cola'nın şekerini azaltsalar güzel olacak. Resmen şerbet içmek gibi tadı. Kola gibi gazlı içeceklerde imalat tarihine bakıp alıyorum ben. Bazı bakkal ve marketler spotçu ve toptancılardan aldıkları için ve onların da stoklama koşulları elverişsiz olduğundan içecekleri mahvediyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 israyilin oyunu bunlar hep. içine tüpürüyorlarmış hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 şu kolaların kapaklarının altındaki plastik parçaya ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lipton ice tea şeftalinin tadı geçen yazdan beri kesinlikle bozuldu. aniden o güzelim tüylü minik şeftali tadı kayboldu (tam karton kutu ambalajların yenilendiği sırada). bir ümit şişe ve konserveye yöneldim, onların da akibeti aynıydı. o eski rafine şeftali tadının yerini daha yapay,şekerli bir tat aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 idilik said: o güzelim tüylü minik şeftali kinky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 unf unf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mighty_THoR said: şu kolaların kapaklarının altındaki plastik parçaya ne oldu? ahahaha niye yok lan hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 aynı fikirdeyim, özellikle bisküvi tarzı şekerli abur cuburlarda bile rahatsız edici acı bir tat kalıyor insanın ağzında, hep bu glikoz şurubu muhabbetine oldu bunlar. ice tea, cola, bilmemne, hiç bişi yemiyorum içemiyorum ben de. ne yapıyorum: eti canga, çay, kahve, ayran. abur cuburluğum bu kadar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Biz de dun litrelik ice tea imonluyu normalden fazla sekerli bulduk, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bende çikolatalarda, baklavalarda eski tadı bulamıyorum fazla tatlılar hatta insanın genizinde acılık bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 glikoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 20 yıldır (kolaya 7 yaşında başladım ne yazık ki, tabi diş miş gitti hep zamanında) günde 1 litre kola içen bi adam olarak çeşitli nedenlerden ötürü son 3 ayımı sadece ve sadece su ve sade sodayla geçiriyorum, bu başlık içimi rahatlattı, "çok üzülüyordum ama ben de içmek istiyoruuuummmm" diye. neyse oh, bozmuş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dasaaa said: glikoz Bende öyle tahmin ediyordum. Birde bilmediğim için soruyorum. İçine glikoz fruktuz şurubu vs katılan ürünün içindekiler kısmına sadece ŞEKER yazılamaz değil mi? Ayrıca İçindekilere şeker yazılanlar beyaz şeker mi bildiğimiz. Glikoz şurubu ve beyaz şekerin farkı ne hangisi zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Sikma portakal suyu haric, eve meyve suyu, kola almiyorum en rahati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 @fenn şeker yerine karbonhidrat yazıyorlar zaten. aynı şey. daha ucuz olduğundan tatlandırıcı olarak mısır şurubu kullanmaya başlamış olabilir bazı şirketler. özellikle ülkerin mısır şurubu kullanmaya başladığını duymuştum bir iki sene önce. ne kadar doğru bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 2 senedir falan normal cola içmiyordum, geçen gün içtiğimde aynı şeyleri hissettim şerbet gibi geldi nahoş bir tat kaldı ağzımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar