Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 3'ten başladım oynamaya hikayeyi tam bilmiyorum o yüzden. -1'deki heroya ne oluyo? -Dark Wanderer kim? -Diablo 1'de yenildiği halde 2'de nasıl geri dönüyo? -2'deki heroya ne oluyo? Bu soruları cevaplandıracak şekilde bir özet geçerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 -Diabloyu hapsedebilmek için soulstone u kendisine monte ediyo, ama sonra iradesini kaybedince Diablo onun bedenini ele geçiriyo. -Dark Wanderer Diablo1deki hero, corrupt olup Diablo nun kontrolüne girmiş. -Soulstone kırılmadığından Dark Wanderer ı corrupt edip orijinal haline dönüşüyo işte. -Topluca emekli olup bi sahil kasabasında hormonsuz domates yetiştirmeye başlıyolar (Pek bişey açıklamamışlar bu konuda, bir tek side questlerden birinde bi Necromancer vardı laf arasında diablo2 deki necronun çırağı olduğunu söylüyodu o kadar)
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://forum.paticik.com/list.php?85 Garbıç da cevap alman zor kanımca
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 en çok üzüldüklerimiz sizlersiniz. diablo 1i oynamayıp 2de başlayana pek laf edemiyor kimse ama, diabloya 3te başlamak.. 2050 yılında istanbulun taşı toprağı altın diyip köyden istanbula göçmek gibi birşey
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben de 2den başladım hala bazı şeyleri tam bilmiyorum ya ah secret cow level ah..
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ShadowFury said: -Diabloyu hapsedebilmek için soulstone u kendisine monte ediyo, ama sonra iradesini kaybedince Diablo onun bedenini ele geçiriyo. -Dark Wanderer Diablo1deki hero, corrupt olup Diablo nun kontrolüne girmiş. -Soulstone kırılmadığından Dark Wanderer ı corrupt edip orijinal haline dönüşüyo işte. -Topluca emekli olup bi sahil kasabasında hormonsuz domates yetiştirmeye başlıyolar (Pek bişey açıklamamışlar bu konuda, bir tek side questlerden birinde bi Necromancer vardı laf arasında diablo2 deki necronun çırağı olduğunu söylüyodu o kadar) Teşekkür ederim :) Ren said: en çok üzüldüklerimiz sizlersiniz. diablo 1i oynamayıp 2de başlayana pek laf edemiyor kimse ama, diabloya 3te başlamak.. 2050 yılında istanbulun taşı toprağı altın diyip köyden istanbula göçmek gibi birşey Bilgisayarımın düzgün kaldırdığı tek oyun olmasa 3'ü de oynamazdım.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 haci iblisi tasa tikion sonra bisiler oluo megersem tas pek tas degilmis fln, sonraa diablo memeli olarak cikiyo
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oyuna çok kızgın bir savaşçı olarak başlıyorsun üzerine doğru yürüyen cesetler görüyorsun delirmiş bir şekilde onlara vurmaya başlıyorsun sonra oyun bitiyor oyuna baştan giriyorsun hala kızgınsın üzerine yürüyen cesetlere vurmaya başlıyorsun cesetler biraz daha zor ölüyor devam
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yaratıkları kes kes kes, itemleri al sat al sat, mastercard visa paypal, bir sürü abuse edilmiş bug ve error37. Al sana diablo.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=q6z_Pk5Du4E&feature=related
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Saeros said: oyuna çok kızgın bir savaşçı olarak başlıyorsun üzerine doğru yürüyen cesetler görüyorsun delirmiş bir şekilde onlara vurmaya başlıyorsun sonra oyun bitiyor oyuna baştan giriyorsun hala kızgınsın üzerine yürüyen cesetlere vurmaya başlıyorsun cesetler biraz daha zor ölüyor devam mükemmel açıklamış tıkladım teraziye
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 diablo 3 son 10 yılın en kötü hikayesine sahip oyun herhalde. 1 ve 2 den sonra hakaret resmen
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 komik olmaya çalışıp olamayanlar parade
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 diablo 1'in kitabeleri var mı yutubda ?
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 MİNYONLARIM SENİ YOKEDECEK MİNYONLARIMI YOKETTİN AMA ŞAMPİYONLARIM SENİ GEBERTECEK ŞAMPİYONLARIMI GEBERTTİN AMA MAKİNELERİM SİZİ YERLE BİR EDECEK MAKİNELERİMİ YOKETTİN AMA BEN ÇOK GÜÇLÜYÜM SENİ DÖVERİM BENİDE ÖLDÜRDÜN LORDUM SANA ÇOK PİS KAYACAK
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi diablonun annenem gibi sarkık memelere sahip bir karakter olması çok kötü ya
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Nigger_of_the_sand said: 3'ten başladım oynamaya hikayeyi tam bilmiyorum o yüzden. -1'deki heroya ne oluyo? -Dark Wanderer kim? -Diablo 1'de yenildiği halde 2'de nasıl geri dönüyo? -2'deki heroya ne oluyo? Bu soruları cevaplandıracak şekilde bir özet geçerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler. 1- ölüyor 2- ölüyor 3- ölüyor 4- ölüyor
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yaaaa bone reyiz niye 3 den spoiler verdin yaaaa daha bitirmemiştim oyunu
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Cons said: MİNYONLARIM SENİ YOKEDECEK MİNYONLARIMI YOKETTİN AMA ŞAMPİYONLARIM SENİ GEBERTECEK ŞAMPİYONLARIMI GEBERTTİN AMA MAKİNELERİM SİZİ YERLE BİR EDECEK MAKİNELERİMİ YOKETTİN AMA BEN ÇOK GÜÇLÜYÜM SENİ DÖVERİM BENİDE ÖLDÜRDÜN LORDUM SANA ÇOK PİS KAYACAK Bu olayı diyodum ama :( Diablo 4'te Diabloyada Baalada bi kılıf bulurlar.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Masakari said: Yaaaa bone reyiz niye 3 den spoiler verdin yaaaa daha bitirmemiştim oyunu 3'ten de spoiler verdim di mi... ölüyor...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bone said: Nigger_of_the_sand said: 3'ten başladım oynamaya hikayeyi tam bilmiyorum o yüzden. -1'deki heroya ne oluyo? -Dark Wanderer kim? -Diablo 1'de yenildiği halde 2'de nasıl geri dönüyo? -2'deki heroya ne oluyo? Bu soruları cevaplandıracak şekilde bir özet geçerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler. 1- ölüyor 2- ölüyor 3- ölüyor 4- ölüyor Ahaha. Diablo'nun özeti. Ölüyor, resleniyo, öldürüyo, ölüyo, resleniyo, öldürüyo, ölüyo...
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 diablo 1 booksu görünce daha bir atarlandım ya. ibnesiniz.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Heil and approbation to Lord of Terror - Diablo...
Öne çıkan mesajlar