reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://www.haberturk.com/gundem/haber/771980-millet-kelle-gorsun- said: Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde evli ve 2 çocuk annesi, 26 yaşındaki Nevin Yıldırım, kendisine zaman zaman silah zoruyla tecavüz eden ve uygunsuz fotoğraflarını yayacağı tehdidinde bulunan 35 yaşındaki Nurettin Gider'i av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesti. Çuval içinde getirdiği Gider'in başını köy meydanına atan Yıldırım, "Arkamdan konuşmayın. Namusumla oynamayın. İşte namusumla oynayanın kellesi" dedi. edit; daha aciklayici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 off kadin pis posta koymus köylülere. hapisten cikinca biri sikiysa yan baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 atara atar yapmış yenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yalnız olayın aslı farklıymış. Kadınla erkek beraber yaşıyolarmış ama kadın evliymiş. Kadın kocasıyla barışmış ama adam bunu bırakmak istememiş. Bunlar da bi akşam yine beraberken bizimki çekmiş tüfeği vurmuş adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kimbilir neler cekmis kadin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mızrağa geçirseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://www.mais1livro.com/wp-content/uploads/2012/04/game-of-claps.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kadina helal olsun da haberi oyle yazmislar ki, sanki kadina koyan tecavuze ugramasi degil, koylunun konusmasiymis gibi. Bir de adini acik sacik yazmis yine denyolar kadinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 erkeğe şiddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Haberdeki gibiyse durum çok çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ve ilk resim yuvarlanan kafa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 deli kezban olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ve haberturk'te yine gore content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 iyi yapmış eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 vay be memlekette böyle olaylar mı gerçekleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Tenekeadam said: Mızrağa geçirseymiş. bunu diycektim ben de ya, evinin onunde mızraga gecirip koysaymıs. bu arada bildigin yerde duran bi insan kafası resmi var haberturkde. ulan aksiyon filmi izliyosun sigarayı bile sansurluyolar, buna nasıl izin veriliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ne sayko millet olduk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 "havalar nasıl gibi lan" said: kendisine zaman zaman silah zoruyla tecavüz eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 2h pistol mü yoksa rifle mi acaba diye sordum kendime bi daha 5 ten sonra oyun oynamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 başlığı görünce islamfuckyeah.jpg koymaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Tebrik ediyorum kadını. Dün taksi ile eve geliyorum, hafif dekolteli bir kadın geliyor karşıdan taksici hatunu kesdi, sonra bana böyle açık açık giyiniyorlar teşhircilik değil mi bu dedi, sonra taciz ediyorlar. Haksız mıyım dedi, evet dedim sonun kadar haksızsın. Sonra neden dedi, oturudm adama izah ettim, insan ve hayvan arasındaki farkdan vs başladım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Köy, en tehlikeli yaşam alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Nakoya katılıyorum köy deyip geçmeyin bütün cinsel içerikli cinayetler genelde köyde olur:D.İmamlı olanları makbuldur safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 silah zoruyla tecavüz nasıl oluyor lan. aklıma alkışlarlayaşıyorumdaki bir çıplaklık silah sahnesi geldi. of ne fenaydı ya silah zoruyla nasıl oluyor derken, oradaki etmen silah değil ki kaba kuvvet, fiziksel zorlama. silah çekip tecavüz edicem yoksa vururum desen kadın kabul edip üzerine atlamıyor sonuçta. yok bu ülke yaramadı abi bana ne diyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 İstanköy bence daha tehlikeli. Yarisi kafadan koylu,geri kalanlarinda yarisi,sonradan gorme zengin olmus koylu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar