Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bağladılar zaten daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 e19-e20 arasına filmi koymuşlar da e20'de hiç spoiler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abiiiii son shield bolumu avengers ultron'dan SONRA MI geciyor????? yaaaaa ben daha gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 avengersa ufak tefek atıflar var evet ama filme aşırı bir spoiler yok Resmen dallası geçti dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2 bölüm iyi geldi de final olmamış bu az kalmış ya EMMAAAAAAAAA ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 LAN!? Bırakında bi mutlu olalım amk nasıl bir son o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sıkıntı olmaz. nurtopu gibi bi hero daha çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 mazot 1 tl olacak Gemma Ms. Marvel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 çok güzeldi ya final. said: CAN WE JUST HAVE A NICE MOMENT BETWEEN FITZ AND SIMMONS WITHOUT ONE OF THEM POSSIBLY LOSING THEIR LIFE?! IS THAT SO HARD?! ahahaha harbi. Bide fitz salağı kapıya yaslandı diye oldu sdf Inhumanları iyicene mutantlara bağlamaları hoş. Bir daha ki sezon biraz daha ilk sezondaki gibi procedural bölüm görelim ya. Coulson da Stark'ta yaptırtsın bi robot el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 science biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Skye slo mo (tu) Seviyorum bu diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Final bölümü dizinin en iyi bölümü bile olabilir. Yeni sezon için yine bütün dinamikleri değiştirdiler. Her sezon yeni şeyler izletiyorlar. MCU olmasaydı bile yine süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 toptan izleyince çok güzel olan dizilerdenmiş bu da. 3 günde 2 sezonu bitirdim direk eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Dizi iyi final yapti. Gelecek sezon yine shield + carter olarak gidecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Çok iyiydi bence hem sezon olarak hem final olarak, ailecek beğendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bende izledim toplu bir şekilde, baya beğenmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben beğeniyorum. çerezlik işte hepsi. bu da, arrow, flash, gotham vs. kafa dağıtmak için izlerken dramasına, senaryodaki aptallıklara fln takılınsa izlenmez tabii o ayrı. ama bingildak sevmedin madem, niye oturup izledin abi bir sürü bölümünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gotham bundan daha iyi lan şimdi yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://media.comicbook.com/uploads1/2015/06/agents-of-shield-season-3-secret-warriors-141647.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ilk sezoon 13. bölümdeyim, güzel dizi clark gregg biraz solo götürüyor ama bakalım. keşke simültane izleseymişim zamanında filmlerle. winter soldier plotunu önceden bilmek biraz kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bitirdim baya beğendim, bi daredevil olmamasına rağmen sıkılmadan izletti açıkçası. seneye de civil war a bağlarlar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://www.tvinsider.com/wp-content/uploads/2015/07/shield.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GlQu03jNhk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 s03e01 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Eve gitsem de izlesem :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar