GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bayadır izlemiyorum ya biriksinde öyle izlim çok yavaş gidiyo diye şikayet ediyodum, adam oldu diyosanız öbür hafta 5 bölüm çakarım üst üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu haftaki bölümde Thor: The Dark World ile bağlantılı bir şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Oldu bitti bile, basinda Thor'un sonu hakkinda spoiler var: Evren yok olmamis. Yani pek onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bu ne lan Thor: Dark World ile bağlantı şişirildiğinin çok çok altında kaldı, ama onu geçtim, Coulson un o liseli halleri nedir Allahaşkına, "Ben Thor'u tanıyom seni de tanıştırayım" ulan madem Dark World ile bağlantı bölümü yaptın, Chris Hemsworth en sonda bir cameo yapsa kötü mü olurdu yani? Tanıştırma geyiği bile olurdu. Böyle giderse olmaz bu dizi. Efekt 0, konu orjinal değil, oyunculuklar vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Quixef Abi nasıl olacaktı o? Thor'u arayıp "eheheh olm senin bi hemşerinle tanıştım dün" mü deseydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bile O "bile" olurdu diyorum, işin mekaniğini onlar düşünsün. Ama bir şekilde gelseydi, ne bileyim Staff of Berserker insanların elinde durmak için çok tehlikeli, verin panpalar onu Asgard a götürücem deyip alıp gitseydi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya hiç whedon dizisi havası yok be... onun hatrına seyrediyorum ama bırakıcam sanırım bi iki bölümde bişeyler olmazsa... hala coulson dışında sevdiğim karakter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 nasıl whedon dizisi havası yok. var abi direk ajanlı buffy olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 insanı hazırlıksız yakalayan espriler, sevilen karakterler, plot twistler nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Stan Lee çıktı son bölümde. Güzel gidiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PsMUVZ9OyGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Kızın kaşları arası ne fenaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hologram sahnesınde daıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Super gidiyor su dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.comicsblend.com/wp-content/uploads/2014/03/Adrian.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sif aşkım sif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 deathlok lol: http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/nj4omypfauglocktba9d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Son iki bölüm iyiydi. Gerçi sanırım Winter Soldier'dan önce seyretmemek lazım. Dark World'ün aksine, bu defa dizi filmdeki olaylara yakından bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Winter Soldier'ı izlemedim ama son bölümde bir yerde spoiler yedim galiba. İzlemeyi düşünenler aklında bulundursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Baya baya keyifli dizi haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 baya sağlam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hem iyi bölümdü hemde güzel bağlamışlar Winter Soldier'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YOA-lH4n7cw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ağlattın be coulson sonunda annesi shamefur dispray diyicek diye bekledim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Tahiti bölümünden sonra bırakmıştım, tekrar başladım ve Lorelai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar