Auril Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ohss yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu dizi vermesi gerekeni cidden çok iyi veriyor ya, nays start. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ilk bolumdeki o sacli eleman kimdi diyorsaniz: marvel.wikia.com/wiki/Lash_(Inhuman)_(Earth-616) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 iyi basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Baya iyiydi ilk bölüm. kız nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Fantastik Dörtlü'den önce Blanka abiyi de marvel'a verdiler herhalde /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gemma simmonsın 1. sezon hayaletimsi adamın olduğu bölümde gördüğü bir gezegen vardı orda mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 rüyamda fantastic four origin hikayesi gibi bişiler görüyorum, örümcek adam gibi support rolünde takılıyorum. şu fox'un yeni zencili fantastic four'u bu arada. evlerine döndüğümüzde skye'ı görüyorum, çok eskiden beri tanıdığımmış, uzun zamandır görmüyorum çok özlemişim, ablamı görmüş gibi sevinip sarılıyorum felan. işte SHIELD böyle nörd nörd rüyalar görmeye neden oluyor. hoşgelmiş yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ohahahahsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Norak said: ilk bolumdeki o sacli eleman kimdi diyorsaniz: marvel.wikia.com/wiki/Lash_(Inhuman)_(Earth-616) Unusual Features No visible irises or pupils Mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2. blmde gelmis s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://i.imgur.com/HOafOK0.jpg şovun 1. sezondan geldiği nokta çok müthişharika ya <33333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 çok iyi ya Gemma'yı kurtarma olayını gereksiz uzatmamaları hoş oldu. said: Your father kept you in the dark, and then died a meaningless death. ahaha Age of Ultron'a da iyi laf attılar arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 10 numara bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ahahahah http://i.imgur.com/hvgIIdS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 meh pek bir şey olmadı bu bölümde ama çabuk bitti yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Popcorn Time geri kalmaya başlamış ya bunun son sezonu hiç yok daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ya dizide şunu anlamadım ben. Age Of Ultron'da ve son sezon koca Shield'in toplandığını, Maria Hill'in felan geri geldiğini görmedik mi? ulan niye halen tek tabanca takılıyor bizim ekip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 2. sezon nasıl ben 1.'yi izledim devam etmedim, öneren var mı :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 izleme sen, izin vermiyorum. torrentcilere de soyleyin yekeyeke agents of shield indirmeyecek diyin. indiremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bone said: ya dizide şunu anlamadım ben. Age Of Ultron'da ve son sezon koca Shield'in toplandığını, Maria Hill'in felan geri geldiğini görmedik mi? ulan niye halen tek tabanca takılıyor bizim ekip? yoo öyle bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 nasıl olmadı la https://www.youtube.com/watch?v=fR1W5ZYGVF8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 filmde shield aslında yıkılmadı agalar diye girmiyor fury olaya bikaç arkadaşın yardımıyla toparladık helicarrierı diyor. shield dizide hala ofically doesnt exist durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 e o gemiler, o gemilerin tayfaları nereye gitti? maria hill nerede? "fury istedi bi seferlik toparlandık sonra gidip evde uyumaya devam" mı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Dizide o gemiyi shield toparlayıp yollamasına karşın filmde shield geri döndü diye anlatmadılar. O gemi çıkana kadar avengers shield desteği almadı zaten. Şurdan burdan intel geldi, fury kafasını çıkarıp selam dedi gibi yürüdü mesele. O yüzden de dizide shield bilinmeyen gizli bir örgüt gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar