Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bana bir oxford davetiyesinde pişmiş tandır ve acılı şalgam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 elin koylusunun ne isi var oxfordta ya once beni alsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dasaaa said: çok fake kokmuyor mu bu tandır? tandır ekmeğini biraz ıslatmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Editor said: lan şimdi kontrol ettimde cocuk yağlı boya çalışıyor sadece askfjasklf e o 3D cizmler ne peki derseniz beğendikleri resimleri koymuş face e hahahahahaah LAAAAN şaka gibi ya bizde vay be cocuğa bak neler yapıo diyorduk ... oxford da facebooktan bulmuş çocuğu öyle burs yollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dün gördüm ben de haberi, çok boktan bi durum be. oxford gibi bir üniversiteden çağırılıyorsun hani, kendi de başvurmamış herhalde. süper yetenek galiba çocukcağız. umarım gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/27964748777.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 asdfdsfsadgdfgdfgdfsdhggfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Flassh said: sözde bu resimle almanya da yarışmada 350bin kazanmıs http://kiziltepe.meb.gov.tr/uploads/okullar/mezopotamyaanadolulisesi/ms1.jpg harbi garip haber, ya yalan, ya da eksik bir şey var rob gonsalves adında bir ressamınmış bu eser. http://www.robgonsalves.com/ArtistSlideShow.asp?image_id=632&artist_id=23&category_id=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hah diyorum ben de "bir yerde gördüm lan bunu" ama doğan medyanın karikatür yarışmasında aradığım için bulamadım herhal eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 linktekiler doğruysa tam bi troll örneği olucak. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29982395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Aha bende o linki vericektim 11 sayfa yazılmış ekşide. okuyorum şimdi. http://static.fjcdn.com/comments/OP%2B_1f1324ad580b40fab29f8baefe266207.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 oh be en başından beri allahın kürdü ne anlar demek geliyordu zaten içimden. FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fight might ünleme basasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kürtler trolleyince gül geç biz yapınca hemen ünlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 espri bana çok sert gelmedi doğrusu. şikayet duruyor. gerek görülürse editlenir, gizlenir vs. konuya dönecek olursak en başından beri buram yalan kokuyordu her yanı. ama pozitif ayrımcılıkta tavan yaptığımızdan dolayı bu gerçekleri söylemek yerine "çok fake kokuyor bu tandır" diyip geçtim ben de. bu haberin iyi yanı şu oldu, habercilerimiz muhteşem insanlar. bir arıyı macro çekip "yeni kolibri bulundu!!!" diye haber yaptırabiliriz yani. adamlar bunu da yutarlar. şimdi newsroom yayınlansın da ses getirsin. 5-6ay sonra "evet habercilik çok stresli! biz de kamera arkasında çok yoğun çalışıyoruz!!!!!" falan diye konuşuyor olacaklar televizyon kanallarında. çünkü bandwagon ile gaza gelirler daima. gerisi fossss.. "çok fake kokuyor bu haber kanalları, çok fake kokuyor bu gazeteler" bir de neydi o "samuray panda" mıydı? kızgın zürafa ile. asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 "wala kardeşş ben sürrealistimmm ... yani gerçek üstücülük ile ilgili bu ve hiç bişeye bakmıyorum.." Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 heh o newsroomdaki haberlerin yarısını çıkartsın buradaki bir kanal gidip böbreklerimi bağışlarım onlara türkiyedekiler kendilerine haberci dedikçe diğer ülkelerdeki insanlara hakaret oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dün burda haberi okuyunca fake yazacaktım, resimlerin farklılığından bahsedecektim; sonra içime kurt düştü, araştırdım Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinde geçmiş tarihli haberi bulunca ve yarışmanın içeriği ve hedefi mantıklı gelince "acaba mı?" diye düşündüm, dilim varmadı bok atmaya, "muhtemelen yeteneklidir, yaşadığı ortamdan çıkmak istiyordur, çabasında da haklıdır" diye düşündüm. Ama yanılmışım, yaşadığı ortamda yaşamayı hakediyormuş sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hamsilipilav said: heh o newsroomdaki haberlerin yarısını çıkartsın buradaki bir kanal gidip böbreklerimi bağışlarım onlara türkiyedekiler kendilerine haberci dedikçe diğer ülkelerdeki insanlara hakaret oluyor newsroomcu kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dear mr altıntaş in short, the story is not true. here is our statement: a university spokesperson said: 'this student has neither been offered a place to study nor a scholarship at the university of oxford. the university has no record of a student of that name applying to study here. 'the university only offers places through a rigorous merit-based applications process. losing an offer letter would not disqualify a student from being admitted to oxford.' best wishes matt matt pickles press officer university of oxford* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 erucalavera said: Flassh said: sözde bu resimle almanya da yarışmada 350bin kazanmıs http://kiziltepe.meb.gov.tr/uploads/okullar/mezopotamyaanadolulisesi/ms1.jpg harbi garip haber, ya yalan, ya da eksik bir şey var rob gonsalves adında bir ressamınmış bu eser. http://www.robgonsalves.com/ArtistSlideShow.asp?image_id=632&artist_id=23&category_id=2 ahahahahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 -Deno- said: dün gördüm ben de haberi, çok boktan bi durum be. oxford gibi bir üniversiteden çağırılıyorsun hani, kendi de başvurmamış herhalde. süper yetenek galiba çocukcağız. umarım gidebilir. cnmmmss yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kadının surat ifadesi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bağışlama metni deadwoll said: Bağışlamak "zorunlu"ymuş; Somali'ye falan da bağışlamamış, engellilere tekerlekli sandalye ve platin olarak bağışlanmış para. meb.gov.tr said: Yarışmadan elde ettiği birincilik ödülüyle 2500 adet Tekerlikli Sandalye ile Çeşitli engellilere yapılacak olası cerrahi müdahelelerde kullanılmak üzere 4 bin adet Platin bağışladığını belirten Kino, "Almanya'da yaşayan Kuzenimin aracılığıyla söz konusu yarışmaya katılmaya karar verdim. Yarışmaya Dünya'nın her tarafından benim gibi yarışmacılar katılıyor idi. Ancak ben kendi zekama ve çizdiğim resimin içereceği mesaja güvendiğim için yarışmada derece elde edeceğimi biliyordum. Yarışmanın kuralı gereği herhangi bir derece elde edildiği taktirde kazanılan para ödülü Engellilerin tedavisi ve ihtiyaçlarının karşılanması için bağışlanmış olacaktı. Bende bunu peşinen kabul ettim ve Yarışma sonunda Bağış Milyoneri oldum. Olsun bu da çok güzel bir duygu. Bazıları bana resim adama para kazandırmaz diyordu. Ama bakın ben kazanıp bağışladım. Yeni bağışlarda bulunmak için ben resim çizmeye devam edeceğim. hayır bi de ben bağışladım diye övünüyo ya çocuk. sol eli yere paralel tokat haline getirip sol yanağına geçirecen bi tane o olacak. çocuğun dediği tam olarak bu değilse özür dilerim ama "AMA BAKIN BEN KAZANIP BAĞIŞLADIM" bildiğin ezikliktir, hem de bağışlamak zorunluyken asdfşlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 adam memleketi tandır çukurunda trolledi lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar