Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 max 250 diye okumuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Maksimum 250 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Banka nerde? Yolluyorum yolluyorum sonra bulamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi bankayı dibine summonlıyabiliyosun ya. orda golem bank mı nedir bi dalgametre var onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Herhangi bir craft aletinin yanına gidip bankaya ulaşabilirsin. Golem bank, sadece pahalı pre purchase yapanların var bir de store'dan alanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ilk skillin olayi nedir lan. auto attack mi o, uc tane farkli sey yaziyo, sirayla o attacklerimi yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Evet def auto o, ama herhangi bir skill i control click ile auto yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sirf PvP yapsam eksik bir yanim kalir mi sdfsd WvW den experience geliyor, bg lerden pvp rank geliyor. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yani eksik yan olarak ne gördüğüne bağlı. PvE ile ilgili hiç bir şeyin benim için önemi yok diyorsan aklıma tek gelen skill point için challengelar. WvW'den skill point alma yöntemi var mı bilmiyorum, eğer yoksa WvW'de skillerini açmak için mecburen PvE'deki skill challenge'ları yapman gerekebilir. Achivementlar var harita ve heart tamamlamalı ama mesajından anladığım kadarıyla senin için en önemli şey PvP. Dolayısıyla skill point olayını halledersen ve daily'leri WvW'de tamamladığından emin olursan PvE'ye geçmene gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 wvwvw de de skill challenge lar var, artı zaten normal lvl progress in devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yani sirf PvP icin oynuyorum denilebilir. O warhammer online tarzi public quest area olayi super aslinda da ona bile sabrim kalmamis benim. Skill challenge nedir bu arada? Ha bir de bu Vista olayi nedir pembe ucgenler var haritada Undiscovered Vista, gidiyorum o bolgeye hic discover edilesi bir sey yok. Ilk defa hic instructions filan okumadan bir MMO'ya atladim, baya noob sorular sanirim ;0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bir de pvp de rank atlayinca canta vermisti, icinden bir armor mu ney bisi cikti sariydi rengi hatta yazinin. deposit collectibles yapinca kayboldu gitti bankada da yok, nedir acaba bug mu oldu noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 mists de pvp stash gibi bişey var ordan alabiliyosun çantaya tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 valequenta said: Yani sirf PvP icin oynuyorum denilebilir. O warhammer online tarzi public quest area olayi super aslinda da ona bile sabrim kalmamis benim. Skill challenge nedir bu arada? Ha bir de bu Vista olayi nedir pembe ucgenler var haritada Undiscovered Vista, gidiyorum o bolgeye hic discover edilesi bir sey yok. Ilk defa hic instructions filan okumadan bir MMO'ya atladim, baya noob sorular sanirim ;0 Skill challenge senin fazladan skill point kazanmanı sağlıyor. O bölgedeki verilen görevi ya da tokatlayacağın adam kimse gidip işini yapıyorsun alıyorsun puanı. Vista bölge içerisindeki harita açıyor sana ekstradan exp alıyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Gittiğin yerde Vista görememen normal, çünkü Vistaların hepsi bulunduğun yerin yüksek bölgelerinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bide butun bölgedeki vistaların interes pointleri falan herseyi yaparsan, sana exp + chest verio ben mob kesmekten hoslanıorum oynarken yasıorum diosan sırayla hersyei yaparak gidersin güzel oluo ben lvl 17 de ilk yeri bitirdim mesela herseyi acarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 elinize saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kalp adamlarin sattiklarinin bi listesi filan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
420 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ya ben bu story questin level 16sini gecemiyorum thiefle :S bi yolu falan mi var acaba. yanimdaki npc kankamda hemen bayiliyor anlamadim gitti, 3 vurusta yatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi iki level atla oyle git? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aquila said: kalp adamlarin sattiklarinin bi listesi filan var mi? aynen cooking için çok lazım bu. Kalp adamların listesi candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Abi bu cooking kasmak önemlimi yani ne getirisi var cidden oynuyorum ama şuursuz oynuyorum birde engineer oynayacam ne alsak iş görür LW mi yoksa ne mal gibi soru ama cidden GW2 ile sanki yeni başlamış gibiyim. Hoş sistem rift ile birebir aynı ama çok karışık geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mystic Forge kullanmaya karar verirseniz, çıkacak her türlü şeye hazırlı olun. 1 dagger+1 scepter+1 focus+1 armor = 1 bow olabiliyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 4 tane birbirinden bağımsız şey koymuşsun adamın da kafası karışmış random bişi vermiş işte, şaşırmamak lazım :D Ortak noktası olan 4 şey koysan, ortak noktalı şey çıkar, 4 bow=bow, 4 weapon=weapon, 4 heavy chest piece = heavy chest piece gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GW1 de stefan falan vardı, köyden 4 amca oğlu bi teyze kızı alıyoduk biri heal etıyodu stefan tanklıyodu diğerleri ve sen geriden pew pew takılıyodun bu sistem devammı? köyden npc alabiliyormuyuz q ları yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar