Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gereksiz bir haber, ama bence bir aması var... "KONYA'da 4 gün önce hastane inşaatının 11'nci katından atlayarak canına kıyan 16 yaşındaki Burak Demiral'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı kız arkadaşı Çek Cumhuriyeti vatandaşı 15 yaşındaki Lucka'nın kendisinden ayrılması nedeniyle bunalıma girdiği ve yaşamına son verdiği ileri sürüldü." http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/08/27/facebook-intihari-2578249.Jpeg http://gundem.milliyet.com.tr/facebook-intihari/gundem/gundemdetay/27.08.2012/1587101/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 çocukta arıza varmış demek ki, facebookta tanıştığı kız olmasa başka bir sebepten atacakmış kendisini aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 lucka mı lucy mi kızın adı bu teyit edilsin derhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 telef top ten'de bu hafta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bence doğal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Çocuk crazy eye, normal. Doğal seleks.. Neyse, yazık ailesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 böyle tipleri görünce bi kere de ben öldürmek istiyorum.reskill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Facebookla pek bağdaştırılacak kısmı yok. Olur da intiharını facebooktan yayınlar falan o zaman bir alakası olabilir. Yoksa çocuğun "madem facebooktan tanışmıştık, o zaman intihar edeyim bari, eğer bi cafede falan tanışsaydık etmezdim de olan oldu artık..." diye atladığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Çocuğun gözler normal değil sanki acil tedaviye ihtiyacı var erdim sağ olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Neyini yayınlayacaksın abi intiharın? İntihar edecek adam gider atlar bi yerlerden o gittikten sonra haberin olur öbür türlüsü zate şov mov işte yaşamak istiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 an hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 "işte teknoloji ne kadar zararlı görüyorsunuz" kafasıyla atılmış bir haber başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 asıl şu luky yi merak etim nasıl biriymiş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 snn be slk modu olmuş bu Birde adamı yargılamayın Hangimiz ergenken şöhret olma, intihar etme, en güçlü olma, bütün kızların veya erkeklerin hayran olacağı kişi olma hayalleri yapmadık veya bu hayaller de yaşamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Feamer said: asıl şu luky yi merak etim nasıl biriymiş acaba? abi hatun Çek ne kadar kotu olabiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Hastane inşaatı büyük ihtimal zamanında bitirilmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kızın fotoları için tık kandırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://i47.photobucket.com/albums/f163/barros6/ban_him.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 dandik slavlarla takılırsan böyle olursun uzak durun slavlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ne kafalar yaşıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Annesine sabır dilerim. Olan kadına oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 annesi seni evlatlıktan reddediyorum dediği için intihar etmiş diye dönüyordu haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar