Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LevelTR den cd key satın almamanızı öneririm.


Teodor

Öne çıkan mesajlar

Diğer konuya da yazmıştım, ben normal version almıştım zamanında sorunlu çıkmıştı, deluxe versiyon ile değiştirdi ve şu an sorunsuz oynuyorum. Ben GG üzerinden taksit var diye almıştım ancak her zaman söylendiği gibi 5-10 lira ucuz diye bilmediğiniz yerden almayın; kendi sitesinden alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı şekilde almıştım, sorun çıktı. İlettim. Yeni key verdiler, şimdilik sorunsuz oynuyorum.
Üç arkadaşım da benimle beraber almıştı, onlarda da sorun çıktı. Onlar yeni key istemediler para iadesi istediler, para iadesi aldılar sorunsuz.
SWTOR'da da ve TERA'da da aynı şekilde ilgilenmişti.
Yani keylerde sorun çıkabiliyor, sonuçta tamamen yasal bir şey yapmıyorsunuz ama satıcı ilgilendi bizimle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni key satın aldım guild wars 2 sitesinden çalışıyor ama leveltr den aldığım key girmiyor. 3-4 gündür sadece mail atın diyorlar ama attığım maile cevap olarak ilgileneceğiz bile yazmadıkları için verdiğim paranın boşa gittiğini düşünüyorum. eğer para iadesi veya yeni cd-key verirlerse buraya yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende wow için tüm paketleri almıştım ve sormuştum "bu keyleri hemenmi kullanayım? invite gelecek 12 saat sonra ozaman kullansam bir sorun olur mu?" dedim

cevap olarak : "bir sorun olmaz" dediler.
16 saat kadar sonra keyleri kullanmaya çalıştığımda "kullanılmış key" uyarısı çıkmıştı.

Bende bunlara geri dönüp olayı anlattım bana şey dedi bir tanesi "Keyleri ne diye bekletiyorsun?" Nerden bileceğim kullanıp kullanmadığını felan gibi birşeyler anlattı. Sonra biraz uğraş bekle felan filan derken tarih verdi bir kaç kez (ertesi gün olacak şekilde) sonrasında tatile gittiğini öğrendim (bi fatura bekliyormuşuz, onu blizzard a yolluyorlarmış oradan yeni key geliyormuş felan.... Faturada çinden geliyormuş :D.

Herneyse sonunda başka bir yetkili ile konuştum benimle ilgilenen tatile gittiği için o işimi halletti. Ama 3 günde beklettiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa 5 dk önce aldım oradan key ve foruma girer girmez başlığı gördüm. =) ama 5 dk'da işlem tamamlandı steam'e eklendi oyun ve iniyor şimdi. bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz heralde. top steam'de =) sleeping dogs aldım. 50 dolarlık oyunu 33 liraya aldım. baya uygun geldi. 18 dolar ediyor.

edit: bu arada serial number ile steam'e ekledim ama bir de unlock code diye bir şey gönderdiler. bu ne işe yarıyor biliyor musunuz? dlc fln mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

RRa said:

çalıntı/sahte kredi kartı ile alıyorlar, bu yüzden bu kadar ucuz


ee garanti patlıcak demek yani? fikir mi yürütüon yoksa sadece


Hayır patlamıyor. Benim bir arkadaşın GW1 hesabı elime geçmişti. Şuan hala hesap aktif duruyor. Ama hiç kullanmadım öylece duruyor. Bu bi ara 0x33.org forumunu kuran hacker grubuyla arkadaş olmuş, irclerinde takılıyordu vs. Ona da çalıntı CC ile aldıkları hesaplardan bi tane vermişler zamanında. Direk CC bile vermişler ama bu reddetmiş sonuçta hırsızlık yaptıkları. Bunlar da bu işi ticarete dökenlerden. O rus elemanlar nerden buluyor bu keyleri sanıyorsunuz. 8-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan tam 15 yıl önce. irc.undernet.org irc serverında #cc kanalında hackerlar bedava cc veriyorlardı. Bende o dönem o serverdaki tek türk ircopdum(chat yetkilisi). Türk kullanıcılarında #cc kanalına dadanmaları üzerine hem şikayet ettim, hemde undernet yöneticilerine mücadele için ısrarda bulundum ama yöneticilere zaten bol miktarda hediye ediyorlardı. O dönem benim 8GB harddiskim varken bu yöntemle bir çok kişi 200GB harddisk getirmişti yurtdışından.

Şimdi kartı kullanılan adam ekstresine bakıp, ben böyle bir harcama yapmadım diyip itiraz ederse eğer parasını bankadan geri alabiliyor. Kişi farkederse banka, farketmezse kendi mağdur oluyor.

Ha bu şekilde satınalınmış GW2 ler satılıyorsa... Ben bilgim dahilinde değil sabonisinde sorduğu gibi tahmin olarak söyledim. Böyle tahmin ettim çünkü bu fiyatlara satılabilmesi mümkün gözükmüyor. Ha bu şekilde bir mal alanlar, mağdur olur mu? Aslında alınan malın patlaması çok düşük bir ihtimal ama GW2 de bir farklı durum var. (Bu bir tahmin değil, duyum.) Arenanet bu tarz alışverişler yapıldığını farketmiş ve o accountların teyitini bankadan alıp kapatıyormuş diye duydum.

Atasözü ile bitireyim... Ucuz etin yahnisi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...