Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Sattıkları cdkey geçersiz çıktı ve bir kaç gündür bana her gün mail atın diyorlar ve hiç bir cevap gelmiyor. Benim başım yandı biraz fiyatı ucuz diye orayı tercih etmeyin. keyword: leveltr, dolandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 leveltr ne ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://leveltr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Diğer konuya da yazmıştım, ben normal version almıştım zamanında sorunlu çıkmıştı, deluxe versiyon ile değiştirdi ve şu an sorunsuz oynuyorum. Ben GG üzerinden taksit var diye almıştım ancak her zaman söylendiği gibi 5-10 lira ucuz diye bilmediğiniz yerden almayın; kendi sitesinden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ben de aynı şekilde almıştım, sorun çıktı. İlettim. Yeni key verdiler, şimdilik sorunsuz oynuyorum. Üç arkadaşım da benimle beraber almıştı, onlarda da sorun çıktı. Onlar yeni key istemediler para iadesi istediler, para iadesi aldılar sorunsuz. SWTOR'da da ve TERA'da da aynı şekilde ilgilenmişti. Yani keylerde sorun çıkabiliyor, sonuçta tamamen yasal bir şey yapmıyorsunuz ama satıcı ilgilendi bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aynen ben de daha önce leveltr'den aldım, sorunlu key vs duydum ama asla geri dönmemezlik yapmadı. dolandırıcılık demeden önce bi beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yeni key satın aldım guild wars 2 sitesinden çalışıyor ama leveltr den aldığım key girmiyor. 3-4 gündür sadece mail atın diyorlar ama attığım maile cevap olarak ilgileneceğiz bile yazmadıkları için verdiğim paranın boşa gittiğini düşünüyorum. eğer para iadesi veya yeni cd-key verirlerse buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Kendi siteleri var, orada canlı destek var, bir de oradan konuş istersen. Yada GittiGidiyor'dan mesaj atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sitesinde 60 dolars şuan, 108 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 zaten piyasadaki cd key fiyatlarıyla kutulu oyunun türkiye fiyatı aynı. bence bi DnR veya başka neresi satıyorsa gidin mis gibi kutulu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bende civ ek paketi almıştım orjinal oyunu vermişti 1 ay sonra para mı geri alabildim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben wow, için cd key game kard aldım bi kaç kez hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bende wow için tüm paketleri almıştım ve sormuştum "bu keyleri hemenmi kullanayım? invite gelecek 12 saat sonra ozaman kullansam bir sorun olur mu?" dedim cevap olarak : "bir sorun olmaz" dediler. 16 saat kadar sonra keyleri kullanmaya çalıştığımda "kullanılmış key" uyarısı çıkmıştı. Bende bunlara geri dönüp olayı anlattım bana şey dedi bir tanesi "Keyleri ne diye bekletiyorsun?" Nerden bileceğim kullanıp kullanmadığını felan gibi birşeyler anlattı. Sonra biraz uğraş bekle felan filan derken tarih verdi bir kaç kez (ertesi gün olacak şekilde) sonrasında tatile gittiğini öğrendim (bi fatura bekliyormuşuz, onu blizzard a yolluyorlarmış oradan yeni key geliyormuş felan.... Faturada çinden geliyormuş :D. Herneyse sonunda başka bir yetkili ile konuştum benimle ilgilenen tatile gittiği için o işimi halletti. Ama 3 günde beklettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ilk defa 5 dk önce aldım oradan key ve foruma girer girmez başlığı gördüm. =) ama 5 dk'da işlem tamamlandı steam'e eklendi oyun ve iniyor şimdi. bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz heralde. top steam'de =) sleeping dogs aldım. 50 dolarlık oyunu 33 liraya aldım. baya uygun geldi. 18 dolar ediyor. edit: bu arada serial number ile steam'e ekledim ama bir de unlock code diye bir şey gönderdiler. bu ne işe yarıyor biliyor musunuz? dlc fln mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İtem falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 şurdaki elemandan 25 euro ya aldım.keyi anında yolladı. http://www.ownedcore.com/forums/mmo/guild-wars-2/gw2-buy-sell-trade/373356-guild-wars-2-standard-25-deluxe-30-edition-cd-keys-sell-pre-purchase.html paypal kesintisi ile birlikte 61tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 peki bu kadar ucuz olmasının nedeni ne nasıl alıp satıyorlar ? yarı yarıya ucuz... alalım mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 çalıntı/sahte kredi kartı ile alıyorlar, bu yüzden bu kadar ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 RRa said: çalıntı/sahte kredi kartı ile alıyorlar, bu yüzden bu kadar ucuz ee garanti patlıcak demek yani? fikir mi yürütüon yoksa sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sabonis said: RRa said: çalıntı/sahte kredi kartı ile alıyorlar, bu yüzden bu kadar ucuz ee garanti patlıcak demek yani? fikir mi yürütüon yoksa sadece Hayır patlamıyor. Benim bir arkadaşın GW1 hesabı elime geçmişti. Şuan hala hesap aktif duruyor. Ama hiç kullanmadım öylece duruyor. Bu bi ara 0x33.org forumunu kuran hacker grubuyla arkadaş olmuş, irclerinde takılıyordu vs. Ona da çalıntı CC ile aldıkları hesaplardan bi tane vermişler zamanında. Direk CC bile vermişler ama bu reddetmiş sonuçta hırsızlık yaptıkları. Bunlar da bu işi ticarete dökenlerden. O rus elemanlar nerden buluyor bu keyleri sanıyorsunuz. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu dedigin cc olayı 8 yıl fln heralde suanda ccler ile YoZgAnTlı TyFa 64 bile haşır neşir zaten cclerin piyasas 1-3 euro arası değişiyor eskisi gibi riske gerek yok cc hacklemek için ele ayağa düştü cc işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 o kadarını bilemiycem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bundan tam 15 yıl önce. irc.undernet.org irc serverında #cc kanalında hackerlar bedava cc veriyorlardı. Bende o dönem o serverdaki tek türk ircopdum(chat yetkilisi). Türk kullanıcılarında #cc kanalına dadanmaları üzerine hem şikayet ettim, hemde undernet yöneticilerine mücadele için ısrarda bulundum ama yöneticilere zaten bol miktarda hediye ediyorlardı. O dönem benim 8GB harddiskim varken bu yöntemle bir çok kişi 200GB harddisk getirmişti yurtdışından. Şimdi kartı kullanılan adam ekstresine bakıp, ben böyle bir harcama yapmadım diyip itiraz ederse eğer parasını bankadan geri alabiliyor. Kişi farkederse banka, farketmezse kendi mağdur oluyor. Ha bu şekilde satınalınmış GW2 ler satılıyorsa... Ben bilgim dahilinde değil sabonisinde sorduğu gibi tahmin olarak söyledim. Böyle tahmin ettim çünkü bu fiyatlara satılabilmesi mümkün gözükmüyor. Ha bu şekilde bir mal alanlar, mağdur olur mu? Aslında alınan malın patlaması çok düşük bir ihtimal ama GW2 de bir farklı durum var. (Bu bir tahmin değil, duyum.) Arenanet bu tarz alışverişler yapıldığını farketmiş ve o accountların teyitini bankadan alıp kapatıyormuş diye duydum. Atasözü ile bitireyim... Ucuz etin yahnisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Dağıtıcılardan alıp fiyat kırıp ucuza satan siteler var. İllaa ucuz etin yahnisi durumu olacak değil. Ama bazıları da işte gidip güvenilir kaynaktan almayınca çalıntı kredi kartıyla alınmış olabiliyor. Yurt dışında key satan büyük siteler daha güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar