goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 gezi için gittim dese hiç bu kadar yorulmayacaktı ajam. şey adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Ne yiyon ne içiyon abi oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Ajan olsa konum atmaz kesin başı belada *fikibok karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 dexter? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Saeros, 07.03.2023 14:24 tarihinde dedi ki: efsane yermiş de soğuktan donmuyor musun abi kaç derece oralar? Kışın -35 oluyor en düşük, yazın da en yüksek +30. İki fotoğraf paylaşacaktım, konu nerelere geldi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Altay cumhuriyeti ha, alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Esrk, 7.03.2023 01:07 tarihinde dedi ki: Bir işim yok, para biriktirmiştim, onlar yetiyor, zaten para harcayacak bir yer de yok, elektrik faturası bile az, geçen ay 130 lira ödedim. Vaay çok ilginç yahu. Ne kadar birikmis para gerekiyor asagi yukari tasinmak icin? Ciddi soruyorum, omrunun sonuna kadar calismadan keyifle yasamaya yetecek miktar nedir orada? Plan ara vermek miydi komple birakmak miydi? Bir suru soru var daha da bogmayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 asgari ücret ne kadardı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 olm foto bile atmayacak yapmayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 abi fotolar apayrı güzel de konunun geldiği yer başka bir "mandıra filozofu" durumuymuş cidden ayrı bir topicte de kendine dair bir şeyler yazmak istersen o da güzel takip edilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 fetöden mi kaçtın yoksa yav, bizim bi arkadaş vardı o da ailesiyle dünyanın ücra bi köşesine gitmişlerdi meğer fetöcülermiş 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Esrk, 07.03.2023 18:22 tarihinde dedi ki: Kışın -35 oluyor en düşük, yazın da en yüksek +30. İki fotoğraf paylaşacaktım, konu nerelere geldi :). sohbet de ediyoruz bence daha da guzel. fotograflari ceken arkadasi taniyalim istedik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 hepimiz meraktayiz bru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Beni tanıyıp ne yapacaksınız? :). Zaten anlatacak çok bir şey de yok. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Altay türkçesi anlaması kolay mı? yoksa bambaşka bi dil öğrenmek gibi mi? Üçüncü dünya savaşı kapıya dayanırsa kaçacak yer bakıyorum da dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Bir tane daha 4 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 orda da yap işlet devret var mı? hız sınır kaç km/h bu yolda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Esrk, 09.03.2023 18:10 tarihinde dedi ki: Beni tanıyıp ne yapacaksınız? :). Zaten anlatacak çok bir şey de yok. biz soralim sen yanit ver iste. istersen de sen sor, ben yanitlarim. "Altay türkçesi anlaması kolay mı? yoksa bambaşka bi dil öğrenmek gibi mi?" ilk sorunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Altay Türkçesi demek ne kadar doğru emin değilim, zaten burada yaşayan insanlar kendilerini Türk olarak görmüyor, Türkler buradan çıkmış bir topluluk gözüyle bakıyorlar. Buranın tarihi de bir garip zaten, ayrıca Türk milletinin Altay'dan çıkıp çıkmadığı da kesin değil. Kısaca Altayca diyelim, Türkçe ile %40 oranında benzer, başka bir dil kullanmadan anlaşma sağlanıyor ama biraz yavaş oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 (düzenlendi) %40 benzerlik iyiymiş. bi gün hayalim gerçek olur da lada niva alırsam rusya üzerinden geze geze geleyim bakalım bi yaz, the ultimate road trip bir diğer soru: tr'de nerede yaşıyordun, yani soğuğa alışık mısın anlamında soruyorum. hani erzurumdan falan gittiysen kışın -30 çok koymuyodur belki de benim hayatımda gördüğüm en soğuk hava -5 falan, daha aşağısına dair bi algım yok o yüzden bi tırsmıyo değilim sdfg Mart 13, 2023 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 abi ben -35te yasamistim bir sure. hic eglenceli degildi dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 İstanbul'da yaşıyordum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 2 tane daha 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Esrk, 21.03.2023 10:25 tarihinde dedi ki: 2 tane daha Gerçekten çok güzel bir doğası var. Sormak istediğim bir kaç şey var. Rusya'da oturum izni aldın değil mi ? Şu sıralar pek kolay olmadığı için bilgi almak istiyorum açıkçası. İleride belki bize de yardımcı olabilir vereceğin bilgiler. Sonuçta yaklaşan kuraklık ve küresel ısınma vs. gibi sorunlardan uzaklaşmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar