trathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Guild Wars 2 said: If you're playing from EU, we are investigating the login issues. ulan işteyim zaten, böyle zımbırtıları görünce içten içe seviniyorum onlar da oynayamıyor diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yoo oynuyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayvansın rıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hay ınını ıvrıdını fire valını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 BEYLER PURCHASE PROBLEMİ VAR BİRİ ALSIN BANA PAYPALİNE YATIRIYIM. YOK MU BENİ TANIYAN GÜVENEN BİRİ ŞU AN BURDA? SEVABA GİRER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 firewall issue nedir ya delireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 güvenlik duvarı yüzünden giremiyor musuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben us serverındayım, çat çut oynuyorum şu an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dakro said: güvenlik duvarı yüzünden giremiyor musuz :D ne duvarmis vur vur giremedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 terlikle vurun abi firewall'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 allah kahretsin tatilden yarin gece donuyorum icime ukte oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hangi realmdeyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Loxias said: hangi realmdeyiz? login screen server'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 login screendeyimde zorlamam için bi server söyleyin. karar verilmedi mi halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 karakter yaratma ekranında ekran kararıo varmıdır başka bu sorundan muzdarip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Az önce 3-4 kez hata verip, sokmadı oyuna ama şimdi girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bayadır oynuyodum, incorrect password dedi oyunun ortasında zırt diye attı şimdi launcher dan login bile olmuyor : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 alcest o ekranin sonunda da karariyor abi.. oyun bildigin calismiyor ya hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ya ben oynuorum da arkadaş için yazdım giremedi siyah ekran bekliyorum 1 saattir herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Can hom reward larını nasıl alıyoruz öğrendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 7:30'dan şimdiye kadar baya stabildi, ben bayadır takılıyorum, yeni karakter fln yarattım ettim. bu arada off topic, betaya girmedim, tamamen noob olarak soruyorum... "home world" asıl server oluyor ama yoğunluktan low pop serverlara dağıtıyor geçici olarak değil mi? AMK'dan birini gördüm demin farklı serverlardaydık aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bende connection sıkıntısı var diyo anlamadım girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 10 dk önce gitti sanırım serverlar, login de izin vermiyor o zamandan beri Guild Wars 2 @GuildWars2 As soon as we have more info on the conectivity issues and error 42 we will update you all. ^DO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bingildak said: 7:30'dan şimdiye kadar baya stabildi, ben bayadır takılıyorum, yeni karakter fln yarattım ettim. bu arada off topic, betaya girmedim, tamamen noob olarak soruyorum... "home world" asıl server oluyor ama yoğunluktan low pop serverlara dağıtıyor geçici olarak değil mi? AMK'dan birini gördüm demin farklı serverlardaydık aslında :) Dediğin gibi =) Connection sıkıntısı var dediğin tekrar girmeye çalışın. 3-4 sefer zorlayınca giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar