Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş 2. yarı iyiydi bayağı, haklarını yememek lazım. Özellikle 3-2 olduktan sonra 4-2 falan yapıp koparabilirlerdi.

Bu maç için söyleyebileceğim tek şey, Beşiktaş ciddiye almış, bizimkiler almamış maçı. Göbeği, atak yolunu o kadar güzel tuttu ki beşiktaşlılar, Selçuk, Emre falan yoktu bir ara sahada.

Beşiktaş'ın hakkıydı, yemiş bulunduk. Gerçi cenabet çıkmayaydık sahaya yenerdik de.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Pozisyon penaltı değil de önceki bi pozisyonda bariz elle kesme var ceza sahasında. O pozisyona penaltı değil diyen adam buna da dır dır etmesin.

ona el diyebiliosan, umutun golde 2 kere el var?
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Pozisyon penaltı değil de önceki bi pozisyonda bariz elle kesme var ceza sahasında. O pozisyona penaltı değil diyen adam buna da dır dır etmesin.

Bariz elle kesmemi var ? hangi macı ızledın sen hocam. el goguste adamın.
Mesaj tarihi:
reampage said:

eline carpmasa gogusune carpacak kesme yok yani

Net penalti

şunu izleyip bjkli'nin sol ayağının burağın sol ayağına müdahalesini görmeyen ya kördür ya fanatik ya da ikisi birden.

ha ama sanki dışarıda gibi, o ayrı. bi ayak içerde bi ayak dışarda.
Mesaj tarihi:
Bjk 3 puanı hak etmişti ama Türk futbolunda burak gibi adamlar böyle hakemler oldugu sürece bu güzel futboldan çok gene saçma sapan şeyler konuşulacak spor programlarında.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

reampage said:

Net penalti

şunu izleyip bjkli'nin sol ayağının burağın sol ayağına müdahalesini görmeyen ya kördür ya fanatik ya da ikisi birden.

bu pozisyonada penaltı dıyen sen...ya bu dunyadan degılsındır ya da aklı dengen yerınde degıldır. ya da her ıkısı.
Mesaj tarihi:
Ya neyse bi puan aldınız helal olsun diyorum. Zoru başardınız ki hepiniz de farkındasınız. Hakeme de bağırıp durmayın abi neredeyse her ikili mücadele de sizinkiler yerde kaldı kaç kere yok yere kesildi oyun. Bir ara basketbol kuralları mı geldi diye düşünmedim değil.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

reampage said:

Net penalti

top gelirken buragn agzna baktn mi ? aha dustm dusuyorum hoooop dustummmm.. yihuu modunda adam lan ne ayagi ne müdalesi, diger acıdan görmedn sanırm ? bildgn yere sürtuyor ayagni digerini de koyun :D
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Ya neyse bi puan aldınız helal olsun diyorum. Zoru başardınız ki hepiniz de farkındasınız. Hakeme de bağırıp durmayın abi neredeyse her ikili mücadele de sizinkiler yerde kaldı kaç kere yok yere kesildi oyun. Bir ara basketbol kuralları mı geldi diye düşünmedim değil.

ahaha canm kıyamam
Mesaj tarihi:
sabonis said:

reampage said:

Net penalti

görülecek bişi yok,burak topun ustten gectıgını gorunce attı kendını,bu pozisyonu baska kameradan izlersen görebılırsın
  • Yeni Oluştur...