Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abi o penaltıda anlamadıgınız şey hilbertin topa hamle yapması

oldugu gibi dursa çarpma olucak.ama işte videosunda daha net anlaışılıyor.hilbert topa koluyla hamle yapıyor

omzunu ve kolunu öne doğru çekiyor vücudunun önüne doğru, yana doğru açmıyor ki?
http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-mi-degil-mi-31

şurda daha belli oluyor ağır çekim tekrarlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin itici olduğu yok. Maçta ne olduysa o söyleniyor. Penaltı yalandı diyorsunuz, aynı şekilde onaylanıyor evet deniyor. Hamit kötüydü deniyor onaylanıyor, BJK beklenenden iyi oynadı deniyor onay geliyor. İşinize gelenleri duyarken sorun yok. Batuhan birebir giderken ne oldu diye soran vardı, pozisyonu bile unutmuşken kafaya takılıp evet diye sorgulanıyor, sonra biri açıklamıştı daha önceden düdük vardı diye. Ama çalınmayan penaltıya, BJK'lıların kendini yere atmasına ve iki takım arasındaki oyun farkına gelince konu bi anda işinize gelmeyen şeyler konuşuldu diye gs taraftarı itici oluyor :)

Ha fikirlere katılmayan varsa, BJK aşmış oynadı, Hilbert'in pozisyonu da penaltı değildi ya da ne bileyim Batuhan hakkaten acı çekiyordu orada falan diye düşünen varsa o da fikrini belirtiyor, onunla da normal fikir tartışması yapılıyor, reröröröre diye saldırı yok ortada. Mesela Hilbert pozisyon penaltı değil diyen var, neden penaltı neden değil o konuşuluyor şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

abi sonucta besiktasin hakki yendi

Maratondan:

said:

Yıldırım'a suç duyurusu!Adana'nın Kozan ilçesindeki bir Beşiktaş taraftarı Galatasay'ın attığı penaltı golü sonrası, 3-3 biten Beşiktaş-Galatasaray derbisini yöneten hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları hakkında ''penaltıyı kasıtlı verdikleri'' iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığa suç duyurunda bulundu.

Tahsin Yüce (59), suç duyurusunda bulunduğu Kozan Adliyesi'nin çıkışında yaptığı açıklamada, maçı evinde, televizyonda yayınlanan spor programlarındaki özetlerden izlediğini belirterek, maçın son dakikalarında Beşiktaş aleyhine verilen ve Galatasaray'a beraberliği getiren penaltının, hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları tarafından kasıtlı olarak verildiğini ileri sürdü.

Beşiktaş Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'na hakem Bülent Yıldırım ve ekibi hakkında ''görevi suistimal'' iddiasıyla şikayet dilekçesi verdiğini kaydeden Yüce, ''Bu penaltı ile Beşiktaş haksızlığa uğradı ve 2 puan kaybetti. O penaltı verilmemeliydi. Maçı izlerken kahroldum'' dedi.

Tahsin Yüce'nin savcılığa verdiği dilekçesinde şu ifadeler yer alıyor:

''26.08.2012 tarihinde, saat 21.45'te Beşiktaş ile Galatasaray arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda derbi maçı başlamış, şüpheli Bülent Yıldırım ve ekibi bu maçta hakemlik yapmıştır. Ancak, hakem maçın 84. dakikasında ve Galatasaray'ın Beşiktaş'a attığı son golün atılmasına neden olan penaltıyı, Beşiktaş'ın aleyhine kasıtlı olarak vermiştir. Ortada bir faul yok iken ve de hakemin faul olarak niteliği olay penaltı çizgisinin dışında iken hakem penaltı vermiştir. O penaltının verilmemesi gerekirdi. O penaltı sonunda Beşiktaş 3 Galatasaray 2 iken hakemin Galatasaray lehine haksız olarak verdiği penaltı ile bir gol atmış ve 3-3 berabere kalmışlardır. Bu durumda Beşiktaş 2 puan kaybetmiştir. Beşiktaş bu haksızlıktan zarar görmüştür. Tüm bu durumlar kamera kayıtlarında vardır ve maçı televizyondan tüm Türkiye izlemiştir.

İstek: Bülent Yıldırım ve ekibinden şikayetçi olduğumdan ilgili kamera kayıtlarının ilgili yerlerden getirtilerek ve gerekli bilirkişi incelemesi yaptırılarak haklarında dava açılmasını talep ederim.''
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir gerçek var:

"...en iddialı yorum Lig TV'nin Alman hakem yorumcusu Markus Merk'ten geldi.

Burak'ın pozisyonunun kesinlikle penaltı olmadığını dile getiren Merk, Benim için futbol oyunu bildiğim kadarıyla en zor pozisyonlardan biri. Ben ilk önce bir temas varmış gibi gördüm. Burak'ın düşüşünden bir temas olduğunu düşündüm ancak Burak'ın düşüşüne sebep olacak bir temas değil. Bir hareket olsa bile bu pozisyon ceza sahasında. Burada yardımcı, orta hakeme sadece içeride mi dışarıda mı diye görüş bildirdi. Hakem için çok zor bir pozisyon ancak buradaki temas Burak'ın düşüşünden sonra oluyor. Bu tarz pozisyonları çok iyi bilirim. Burak, çok akıllı bir şekilde kendisini bırakıyor. Bu çok doğal bir düşüş değil. Pozisyonu 10 kez izledim, bir faul verilecek olsa bile pozisyon dışarıda zaten dedi."
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ahahah o zaman her yanlış karar mahkemeye gitsin, çok iyimiş.

Gereği düşünüldü,

El var 3 yıl hapis.

garip bi adalet sistemimiz var. (suç küçüldükçe ceza büyüyor =)) adam öldürse yırtabilir ama haksız penaltı ile 10 yıl yiyebilir. taraftar şansını denemiş =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence pozisyon faullu hareket ama dışarıda olduğu için penaltı değil.
http://s1.directupload.net/images/120826/5okphipx.swf
Escude'nin sol ayağı ile Burak'ın sol ayağına yaptığı müdahaleye dikiz. Burak'ın ayağının darbeyi yediğini oluşan momentumdan anlayabiliyorsunuz. Ayrıca Escude kontrolsuz girdiği için kendisini de yerde buluyor.
Amatör olarak futbol oynamışlığım olduğu için Escude'nin düşüşünün neden olduğunu çok iyi bilirim, ben de stoper idim.
Sosyal ağlarda paylaş

Size kalsa Alex scuba dalgici hadi canim hadi, dun gece gs camiasi olarak ne kadar iyi top oynadiginizi, ne kadar iyi transferler yaptiginizi gormussunuzudur, hirsiz futbolcunun, sex kulubunun, cilekli taraftarlari. Bariz sezon basindan beri kotu dedigimiz takimin genc oyuncularinin emegini yediniz. Birde o penalti pozisyonuna penalti diyen var, size hubble uzay teleskobu bile yetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...