reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://img6.mynet.com/ha7/b/benzin1.jpg said: Benzinin litresine 12 kuruş zam geldi. Zamlı tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Bu zamla birlikte İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,47 liradan 4,59 liraya; Ankara'da 4,48 liradan 4,60 lira seviyelerine çıktı. Motorine de yarın zam bekleniyor. PETROL FİYATLARI DURMAK BİLMİYOR Brent petrolün varil fiyatı ise 114 doların üzerinde işlem görüyor. Analistler, ABD'de azalan ham petrol stokları ve İran'ın nükleer programı nedeniyle Batı ülkeleriyle yaşadığı gerginliğin fiyatlara yön verdiği http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/benzine-okkali-zam/81153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Yeter ama hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 geçende 8 düşmüştü şimdi 4 artmış işte geri, zaten çok tüketiyormuşunuz: http://www.ntvmsnbc.com/id/25374047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aktiftablet said: Yeter ama hayır! yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 depoları fulleyin bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 iu petrol işi tam baş belası lan. fiyatlar tam düşecek gibi oluyor ya iran ya israil ya bi başka hıyar çıkıp saçmalıyor bişeler fiyatlar tekrar hoop yukarı. bi de güya ekonomik kriz var dünyada, 5 sene önce kriz başlamadan önceki fiyatlardan yukarda nasıl olabiliyor bu brent hiç anlamıyorum. çok fena ütüyorlar lan bizi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 10 lira olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Analistler bi an gözüme anarşistler olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bu kadar çok petrol harcamak gelişmişliğimizin göstergesi bozitif olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ON LİRA OLSUN TRAFİK AZALIR BENİ BAĞLAMAZ. BEN ARABAYA BİNMİYORUM BİNEN DÜŞÜNSÜN. DAĞITICILAR BAYİLER ZAMLANDIRIYOR, DERHAL TÜPRAŞ YARGILANMALIDIR. DEVİR DOĞALGAZ DEVRİDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Benzin pompasının yönü yanlış. Yukarıya doğru bakması lazım. Bu sene sonuna kadar 5 olur mu acaba? Litresi 5 lira. Vay anasını emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Benzin fiyatlari artinca yil sonunda toplu tasimadan araba kullanmayan adama da yansitiyolar ama Ben burda belese kacak biniyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 beni bağlamaz diye birşey yok, neden yok, benzin zammı Hammade, yarımamul ve mamul fiyatlarının nakliye kalemlerini şişireceği için ve diğer vb. durumlar göz önünde bulundurulunca, herkese etki edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 said: Analistler, ABD'de azalan ham petrol stokları ve İran'ın nükleer programı nedeniyle Batı ülkeleriyle yaşadığı gerginliğin fiyatlara yön verdiği şu lafın anlamıda "hacı bu zamda tayyip ve avanesinin alakası yok bak iranla alakalı he şş adama bok atmayın" ın mavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ulan akaryakıta verilen paranın tamamına yakını vergi zaten. petrolun fiyatının artması biseyi degistirmiyor, devlet tarafından soyuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Tarlada mhutun kilosunu 1 liraya satılıyor diye duyuyorum ama markette nohut 9 lira çiftçi kazanmıyor halk kazanmıyor ama arada birileri güzel kaanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 halci ve komisyoncu oluyo o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Dünyada en çok zamlanan şeyin üzerine dünyanın en yüksek vergisini koymak köylü kurnazlığı ve lcd kafasının ortasına denk geliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Norak said: geçende 8 düşmüştü şimdi 4 artmış işte geri, zaten çok tüketiyormuşunuz: http://www.ntvmsnbc.com/id/25374047 Bu ne kadar çok çalıştığımızın göstergesidir!! http://siyaset.milliyet.com.tr/benzin-rekortmeni-ak-partili-uslu-kendini-boyle-savundu/siyaset/siyasetdetay/18.08.2012/1582925/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Adamlar resmen son günlerdeki olaylardan faydalanıp millete çaktırmadan zammı geçirdi. Ayıp lan. Hadi milli maç sonrası, derbi sonrasını falan anlarımda bu yaptıklarının affedilir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 benim için farkeden bişey yok zaten hep 100 liralık alıyorum üstelik depom da daha kısa sürede dolacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 hindistandan havayla çalışan araç sipariş edin http://www.theautochannel.com/news/2009/04/19/457451.1-lg.jpg tata motors yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar