Narstil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Alkol alacaksan keyfinle al bin taksiye , akılkarı değil hem rahat içemezsen . 100 tl taksiden kaçarken 2018 tl ceza + gittiğin yere göre otopark parası vs veriyorsun en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Üfleyerek alkol promil ölçme olayı kalkmalı ya,tamamen saçmalık. 1 Bira içip 0,60 dan kaptıran biliyorum. Ehliyetsiz trafiğe cıkılmaz zaten artık. Eskiden gündüz işe git gel yapabilirdin belki ama artık her gün her saat çevirme ve kontrol var özellikle ist.'da. Kırsal olsa ,mecbur kalsam fln. anca o zaman kullanırdım. Tekrar düşündüm de yok ya işe git gel bile yapmazdım. Tependen dana düşşe arabana sen suçlusun. Kaza yapsan ve %100 karşı suclu olsa ehliyetsiz kullanmaktan direkt sana girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Alkol alacaksan en güzeli üç tekerlekli motorlar, dört aydır motor kullanıyorum daha kimlik soran olmadı. Üç tekerleklide denge sorununda olmaz, sağa sola uctugundada kendine zararverirsin başkasından cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: 6 duble rakı içip trafiğe çıkmışsın. Ehliyetsiz tekrar trafiğe çıkmışsın. Az bile söylemiş bence. övünerek gelip anlatıyor bir de. tipik bir anadolu insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 (düzenlendi) Malin onde gideniymissin daha cok Aralık 12, 2019 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Beyler öldü vurmayın. Arabayı satacak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 (düzenlendi) Alkollü araç kullanmak harbiden gerizekalılık. O stresi çekeceğime taksiye 50 lira veriyorum, kafam rahat evime gidiyorum. Bende hayatım o kadar değersiz ki 3-5 kuruşun hesabını yapıyorum hissiyatı uyandırıyor. Cheesy. Aralık 12, 2019 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 alkolün organlarına verdiğin zarar daha yüksek üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Sorun su ustunden x saat gecince alkollu oldugunu dusunmuyosun artik. Kafan ayiliyo 3.5 promilden 0.6 ya inince. O iste insani hataya zorluyo. macarlar baya alkolik ama trafikte sinir 0 promil. Yakalarlarsa alkollu opuyolar. Avusturyada 1.50 ye kadar ama kazaya karismazsan sanirim o da. Bisi olursa genkliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 1.50 çok değil mi ya, 1'de falan dikkat dağınıklığı ve refleks yavaşlaması başlıyor benim bildiğim, sen hissetmesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 yanlis hatirliyo olabilirim o siniri, ama normal sinirla kazada yaptirim siniri farkli onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 şöyle bi liste var ama bilmiyorum https://etsc.eu/blood-alcohol-content-bac-drink-driving-limits-across-europe/ şu baya zormuş, kanla, nefeste çıkan alkol promil değeri aynı birimler mi? Czech Republic 0.0 0.0 0.0 Hungary 0.0 0.0 0.0 Romania 0.0 0.0 0.0 Slovakia 0.0 0.0 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 sekiz tane çizburger yiyince benim karaciğer napacağını bilemeyip bir kısmını alkole çeviriyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 8 saat önce, Esh dedi ki: Sorun su ustunden x saat gecince alkollu oldugunu dusunmuyosun artik. Kafan ayiliyo 3.5 promilden 0.6 ya inince. O iste insani hataya zorluyo. macarlar baya alkolik ama trafikte sinir 0 promil. Yakalarlarsa alkollu opuyolar. Avusturyada 1.50 ye kadar ama kazaya karismazsan sanirim o da. Bisi olursa genkliyolar. alkol alip arabaya bineni asmak lazim, ehliyetini aliyorlarmis boyle ceza mi olur, ben de cekeyim meydanda ortaliga sikayim ceza olarak silahimi alsinlar, hatta silahimi da degil ruhsatimi alsinlar sadece bi sureligine memur bey ben cok usta nisanciyim asla kimseye sekmez martilara sikiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Yıllar önce 1 miller sonrası 3-4 saat geçmesine rağmen, çevirmede 100 promile takıldım. İtiraz edip farklı cihazla 99 çıktı (lol). Neyse ki arkadaşım var arabayı ona emanet ettiler bana ceza ve ehliyet alıkoyma yolları gözüktü. Gıcık olup, yanıma bi trafik polisi alıp adli tıpa gidip kan verdim. Vermeden önce de üfletiyorlar tabii ki (0=Sıfır) çıktı. Kan tetkiki sonucu 3 gün sonra yine (0=Sıfır) olarak çıktı. Bölge idari mahkemesi vs derken ehliyeti geri alıp, ceza da silindi. Ha ceza 7 yıl sonra tekrar siteme düşmüş, sildirmek için dötüm çıktı ama, bu da böyle bir anımdır. Alkollü araç kullanmayın, binin taksinize paşa paşa, istediğiniz kadar tüketin. Kamu spotuna gerek yok bunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Geçenlerde bir arkadaş ehliyetsiz kullanırken yakalandı. Tam hatırlamıyorum da epey bir para cezası yedi. Davaya falan çıktı ehliyeti aldıktan sonra, tehditlerle kurtuldu. Şimdi 5 yılın dolmasını bekliyor ama her akşam yine içip kullanıyor arabayı, yakında gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Hakimi tehdit ederek mi kurtuldu anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 "bi daha yapma" diye tehdit yemiş mahkemeden işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar