aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 12.15 de verildi sipariş, 3 saat olacak nerede kaldılar?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 buz gibi oldu siapiş bu ne kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bence geldi, ssdyi taktı, işletim sistemi kuruyo şimdi; ondan yazamıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aynen agzinin sulari akiyordur su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Murat D. OCZ Agility 3 aldı yazıyordu az önce! Sen misin o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 iyiymiş yanlız denemeye değer birde outleti var sitenin hemen bi hdd patlatasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Murat D. degilim. Ama 14:40`da geldi ve takip formatliyordum aynen dediginiz gibi. Ucuyor, usbden yukluyorum win`i bes dakka surmedi. Super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hdd olarak ssd mi kullanıyorsunuz? peki.. sata2den bağlanıyor mu bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sırf SSD vvar şu anda dizüstünde. Sata II uyumu da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sata 3 olan bi cihaz sata 2de de çalışır, satada da çalışır. USB 3.0 olan cihaz USB 2.0 ile de çalışır 1.2 ve 1.0 için bişey diyemicem ama :D bazı harici diskler çuvallıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 calisir da calistigini anlayamaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oha amazon 1 day shipping cikardi olay oldu adamlar suyunu cikarmislar HELAL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Aklıma geldi şimdi; ne televizyonlarda, ne de gazetelerde, dergilerde bunun reklamını görmedim ben aylardır. Bimeks neden böyle güzel bir şey çıkartıp sonra keşfetme işini sitelerinin alış-veriş'ten sonra çıkan kargo seçme yerine bırakıyor ki? Nasıl işletmeciliktir yani bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bimeksin bipara işi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bunun berbat reklamları vardı. pizza istiyorlardı falan. bi de laptop istiyorlardı falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 samsun yok, samsun'un ilçesi bafra var. nice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bimeks tuttuğunu öpmüyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bidakka dediniz 2 saatte geldi, vermiyorum parasini derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Geçen gün resmen televizyon aldım ve 2 saatte geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 böyle giderse adamlar hayvan gibi satış yapar. diğerlerinin koşa koşa aynı sistemden kurması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Alısveris yapacagım ilk site oldu kendisi bu ozelligiyle.tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar