forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Esh said: Abi wiki? Neyi aciklayalim ki? Slc nin reWrite imkani mlc den cok daha fazla dolayisiyle daha uzun sure dayaniyor mesela. Boyle ufak anektodlarla senlendir sunumunu. forgiver said: http://i.imgur.com/K9xGxgd.png şunda niye word ü daha geç açıyor yazmışlar toms hardware den almıştım, yanlış yapmaz dedim de aklıma takıldı sorduğum da page oluşumu 1 byte ya da 2 byte ların birleşmesiyle mi oluşuyor mesela en az 4kb yazılıyor diyor, daha düşük boyutlu dosyalar noluyor o hücre yi işgal mi etmiş oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 gun itibari ile corsair ssd'm patladı lol. bidaha ssd'mi, pek bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Gecmis olsun ya patlayinca bianda butun disk mi gidiyor yoksa bazi yerleri mi kullanilamiyor bu SSD'lerdeki hata karakteristigi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bombilo said: gun itibari ile corsair ssd'm patladı lol. bidaha ssd'mi, pek bilemiyorum.. yeni nesil mi? model sürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Esh said: bombilo said: gun itibari ile corsair ssd'm patladı lol. bidaha ssd'mi, pek bilemiyorum.. yeni nesil mi? model sürüm? ve hatta firmware diyerek olayı garantiye alalım :p Yaşadığın sorun nedir bios ssd'yi görmüyor mu yoksa görüyor fakat formatlanmış gibi bomboş bir vaziyette mi ? Dataların uçup gitmesi eski firmware sürümüne sahip Ocz/Corsair ssd sorunlarından biridir. Kıytırık Sandforce controller saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 NE YAPTIN CORSAIRE SOYLE 11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ewtn sandforce http://www.corsair.com/cssd-f120gb2-brkt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Eralpb said: Gecmis olsun ya patlayinca bianda butun disk mi gidiyor yoksa bazi yerleri mi kullanilamiyor bu SSD'lerdeki hata karakteristigi nedir? valla acıkcası disk gg, elime aldım diyelim ahaha. pek de uğraşmadım sinirden. bi ara bi göz atacağım ama zaten windows çalıştırdığı için sadece recover edilecek bişi yoktu içinde umursamadım hoş bide benim rapmage extreme iv'nin bios updatelerini filan pek iplemiodum stability baglamaında baya update çıkmış, denemek lazım bi değişiklik varmı diye. hani ahci controller'larda kı olası bi sıkıntıya çözüm olurmu bilmiyorum ama yine de görmek lazım.. ek olarak disk son 1-2 haftadır zaten sürünüyordu resmen, makine bi süre kullanmayınca uyanamıyordu fln, alet resmen ölüyorum diye sürünerek öldü. lol. hani ssd almam demiyorum ama bir dahakini muhtemelen şöyle iyi reviewlara sahi olan bişi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Crucial M4 ya da Samsung 840 Pro alıyorsun rahat ediyorsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sen diyorsan tamamdır abi hemen araştırıyorum :) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Toshiba kullaniyorum ben neredeyse bir yildir, OCZ takili makine de bu konu acildigindan beri performans kaybi ve sorun olmadan calismaya devam etti. Kiz kardesim 2 yildir Samsung kullaniyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben team extreme kullanıyorum 1.5 senedir ve hiç sorun çıkartmadı. ilk günkü gibi çalışıyor. tabi elektronik işi biraz şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yok abi, sadece Team Extreme gibi seyler kullanirsan biraz sans. Macbook, Xperia, Sandisk gibi elektronik islerinde sans yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 mackbook ayrı bence. apple yazılımı sayesinde hep önceki neslin donanımını kullanıyor ve hala hızlı kalıyor. verimlilik, üretim tekniği fln tavan yapmış oluyor haliyle. diğerleri android, windows fln kullanınca takılmasın diye en yeni üretimi kullanıyor. tüm üretim hataları onlara patlıyor =) sandisk fln çok ahım şahım değil. team'den iyidir ama şansa ihtiyacı yok fln denemez kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 df said: ben team extreme kullanıyorum 1.5 senedir ve hiç sorun çıkartmadı. ilk günkü gibi çalışıyor. ben de. iki gün sonra patlarmış sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Macbook onceki nesil degil ki? Benim Air Ivy Bridge iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Team e niye bok attiniz ki simdi :/ A-data yi da mi sevmiyosunuz ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Elektronik alet isinde hem ucuz hem iyi olayini pek gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şu trim olayını kaç ayda ya da kaç günde bir yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Acilip kapanan bir sey o, defrag gibi yapilan bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben 1,5 yıldır corsair kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. tavsiye edebilirim. yalnız cidden ssd kadar bilgisayar performansını kritik ölçüde arttıran bir aygıt görmedim hayatımda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bir tane 120 GB Corsair Force var. Bir tane daha alayım istiyorum, Vatan'da 30% indirim varken hazır. Şimdi optimum performans için (Raid0?) yine aynı modelden mi almam lazım? Yoksa en iyi 120/128 tercihi nedir, Force GT, Force GS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Vatan ve indirimleri :) İnventus'a oranla 12 tl daha pahalıya satıyorlar o sözde %30 indirimlerine rağmen. Monitör dışında vatandan ürün alınır mı yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yok çoğu şey ucuz oluyor vatan'da %25-30 indirim ile. ha bazı ürünlerde olmayabilir arada tek tük ama çok büyük bir kısmında ürünlerin adamlardan ucuza bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ucuz oluyor da %30 dediklerinde %10 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar