suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ... çok kötüyüm , en yakın 2 arkadaşımı aynı kazada kaybettim.. En son evde beraber oturuyorduk ve ben yolcu ettim bunları kapıdan.. Gitmiceklerdi , kalıcaktık beraber evde , son anda gitmeye karar verdiler.. boğazımda bir düğüm konuşamıyorum , nefes alamıyorum.. Ne yapıcam bilmiyorum.. yardım edin , sizin başınıza geldi mi daha önce neler yaptınız? ben napıcam , kimle gezicem şimdi , kimle sohbet edicem , kiminle uğraşıcam.. yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın saoğlsun, yapacak birşey yok, kendini de suçlama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başın sağolsun. Zaman herşeyin ilacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başın Sağolsun... Umarım zamanla acın üzüntün biraz da olsun hafifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun. kendini suçlayarak hiçbir şey elde edemezsin. sen onları kapıdan uğurladıktan sonra başlarına gelecekleri ne engelleyebilirdin ne de öngörebilirdin. arkadaşlarınla yaşadıklarını ve paylaştıklarını anımsamak, onlar için yapabileceklerinin başında geliyor. teselli edilecekler ve bu anlarında yanlarında durulması gerekenler de olacaktır sanıyorum. bizler için acı bir sonmuş gibi görünse bile, onlar şu anda çok daha iyi bir yerdeler. emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 benle konus abi öm at bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun. konuşmak istersen öm kutum boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 aynı şehirden birileri akşama içmeye davet etsin işte, bu kafa başka türlü dağılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 basın sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Allah rahmet eylesin. Tv de görmüştüm araç tanınmaz haldeydi. Neden o kadar hız diye sormadan edemiyor insan kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Allah mekanlarını cennet etsin. Sabır ve biraz zaman. Sonra her şey yoluna girecektir. Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun,istanbullular bi içirin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başın sağolsun, Allah sabır versin. Zaman en iyi ilaç. Biliyorum çok çok zor ama kendini bırakmamaya çalış lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Huzur icinde yatsinlar.., sabir diliorum sana neler yasadigini tahmin edemiyorum inanilmaz bir aci ama guclu olmaya calismak lazim birakma kendini , onlar da istemezdi senin eriyip bitmeni Cok uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 işe güce boğ abi kendini. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sagolsun abi cok zor bir durum,bundan 6 ay once ben de iş arkadaşımı kaybetmiştim,adam yan odamda calısıyordu,bugun havalar ısındı arabayla gezmeyim motoru cıkartayım dedi,bi cay ictik evlere dagıldık,ertesi sabahı ölüm haberini aldık motorsiklet kazası,denecek cok bir şey yok abi hayat böyle işte,yas ise yas,cekeceksin tutacaksın yasını,cık gez eve kapanma konuş,agla,iç ama bi şekilde kafanı dagıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başın sağolsun.Yapacak çok bir şey yok olasılıklar üzerine düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başın sağolsun kardeşim dasaaa'nın dediği gibi işe güce boğulmak iyi olabilir boş kalırsan çok zor geçer günler allah sabır, güç kuvvet versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Başınız sağolsun. Üniversite 2de geldi başıma benim de. 1 hafta arayla ilk tanışıp kaynaştığım iki kişiyi kaybettim bende. Ben bi süre boşluğa düşmüştüm sonra okuldan koptum. Yılda 2 ay ya gittim ya gitmedim sonuçta üniversiteden bi tane bile arkadaşım yok şuan. Engelleme abi kendini, ağlamak geliyorsa içinden ağla. Yardıma ihtiyacın olduğunda etrafından, özellikle ailenden yardım istemekten çekinme. Mümkün mertebe kendini çalışmaya ver eğer işin varsa bilmiyorum yaşını gerçi ama çok acısa da bir süre sonra alevler sönüyor. Bir süre sonra şuan çok acı veren hatıralar yerini onları unutmamak için tutunduğun güzel şeylere dönüyor, garip tatlı bi acı oluyor hiç gitmesin istiyorsun. Hayat bu, bazen limon veriyor bazen tuzlu su(daha bi şerbetini tadamadım ama oda olur zamanla ^^ ) ama bi şekilde devam ediyorsun işte hayatına. Zamanla geçiyor bi şekilde, geçmez etmez deme acısa bile mazoşiste bağlıyorsun en azından etkilemiyor gibi. Mekanları cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar