DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Format attığım için tekrardan denemedim 5 gündür bizim zamanında bedavaya aldığımız VPN üyeliklerini kullanabiliyor muyuz halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 DareJedi said: Format attığım için tekrardan denemedim 5 gündür bizim zamanında bedavaya aldığımız VPN üyeliklerini kullanabiliyor muyuz halen? Evet kullanabilirsiniz. [email protected] mail adresine de mail adresiniz ile birlikte kullanıcı adınızı atmayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 cantug said: Ayrıca çekiliş dışı bırakılacak 2 kişi Mayhem ve Myshkin adlı kullanıcılardır. Bu üyelere direct Ömür Boyu ve Yıllık ücretsiz verilmesi istendi tebrikler mailinizi bekliyoruz. Şu kısım doğruysa hiç hoş olmamış yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bbc player vs izlemek istesek izleyebilecek miyiz? (ingileterede sunucunuz var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yolladım maili. Çekiliş sonucunu nerden öğrencez? Ayrıca Mayhem şeysi doğruysa intahar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Rotweiler said: Yolladım maili. Çekiliş sonucunu nerden öğrencez? Ayrıca Mayhem şeysi doğruysa intahar ederim. :) 3 gün içinde dönüş yapmazlar ise alamiyacaklar zaten. Çekilişi burdan ve siteden bildireceğiz ama zaten şuan tüm paticik üyeleri maillerini bildirmeleri dahilinde ücretsiz kullanabilmektedirler. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben mail de atmıştım ama kapanmış herhalde hesabım. giremiyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ben de şimdi denedim de, hata alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Tekrar Merhaba, Birkaç güncelleme yaptık açılışıda erteledik malum kusursuz bir sistem olmasını istiyoruz.Kendi routerlarımızı geliştirdik şu aşamada. Panel ile ilgili çalışmamız sürüyor en kısa zamanda maillerini ileten üyelerimize dönüş yapacağız. Güncelleme nedeni ile bağlantı problemi yaşamış olabilirsiniz şuan sorunsuz girebiliyor olmanız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Erör 812 alıyorum ben girmeye çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ilettim ilgileniyorlar panelde mailleriniz henüz girilmediği için bir çakışma olmuş olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Phoenixlin said: Erör 812 alıyorum ben girmeye çalışırken Düzeldildi Şuan deniyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hah düzelmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı harikasın ÇABUKVPN :)-D ps: mail attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hideipvpn, gördüğüm en berbat en rezalet vpnlerden bir tanesi. aldığım güne lanet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bu arada paypal olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Evet olacak; Paypal+Checkout+GarantiPos+Türk Aracı kurum(henüz araştırıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kaldı mı hala? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 [email protected] a mail atarsanız paticik üye adınızla beraber, açar arkadaşlar ama bu aralar yoğun olduğun için ilgilenemedi kimse biraz yavaş işliyor at 24 saat içinde cevap alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 içerik iyiymiş torrente asılın ama yasa dışı bişe yapmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 torrente asilmak yasadisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ilk mesajda oyle demiyor işte onu diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Normal baglantinizdan farksizdir limit yoktur . Gidipte yasa disi isler yapin diyecek halimiz yok teror faaliyetleri gibi seyler ddos flood gibiseyler yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Merhaba VPN servisimizi kullanıp 2-3 gündür sorun yaşayan varmı ? Sorumun nedeni yeni bir sistem ve RIPE üzerinde çalışma yapmaktayız Hem ARIN hemde RIPE i ele alan bir Network Ağı karmaşası yaşatmaktayız. Şuan örnek veriyorum eğer MoG üyesi iseniz VPN hizmetimizle Müzik girip dinleyebilirsiniz. Amerika Location Olmadığı halde. Sitede sadece size uyarı çıkacaktır kaile almayın Servis yapısı ARIN e bağlı ama ŞUan ITALY/FRANCE/GERMAN gözükmekte olan IPlerimiz Sorunsuz MOG ta müzik dinlemenizi sağlamaktadır. Daha başka sorunlar yada bu durumla ilgili Sorun yaşayanlar bildirirse seviniriz. Teşekkürler Edit: Ah ayrıca Söylemeyi unuttum BKM Express uygulaması ile anlaşmış bulunmaktayız alışverişinizi rahat birşekilde yapabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 instagram'a girilmiyor hala. sırf onun için kapatmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar