Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucretsiz Yuksek Hizda VPN

Editor

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Yolladım maili.
Çekiliş sonucunu nerden öğrencez? Ayrıca Mayhem şeysi doğruysa intahar ederim.

:) 3 gün içinde dönüş yapmazlar ise alamiyacaklar zaten. Çekilişi burdan ve siteden bildireceğiz ama zaten şuan tüm paticik üyeleri maillerini bildirmeleri dahilinde ücretsiz kullanabilmektedirler.

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar Merhaba,

Birkaç güncelleme yaptık açılışıda erteledik malum kusursuz bir sistem olmasını istiyoruz.Kendi routerlarımızı geliştirdik şu aşamada.

Panel ile ilgili çalışmamız sürüyor en kısa zamanda maillerini ileten üyelerimize dönüş yapacağız.

Güncelleme nedeni ile bağlantı problemi yaşamış olabilirsiniz şuan sorunsuz girebiliyor olmanız gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba

VPN servisimizi kullanıp 2-3 gündür sorun yaşayan varmı ?

Sorumun nedeni yeni bir sistem ve RIPE üzerinde çalışma yapmaktayız Hem ARIN hemde RIPE i ele alan bir Network Ağı karmaşası yaşatmaktayız.

Şuan örnek veriyorum eğer MoG üyesi iseniz VPN hizmetimizle Müzik girip dinleyebilirsiniz. Amerika Location Olmadığı halde.

Sitede sadece size uyarı çıkacaktır kaile almayın Servis yapısı ARIN e bağlı ama ŞUan ITALY/FRANCE/GERMAN gözükmekte olan IPlerimiz Sorunsuz MOG ta müzik dinlemenizi sağlamaktadır.

Daha başka sorunlar yada bu durumla ilgili Sorun yaşayanlar bildirirse seviniriz.
Teşekkürler

Edit:
Ah ayrıca Söylemeyi unuttum BKM Express uygulaması ile anlaşmış bulunmaktayız alışverişinizi rahat birşekilde yapabileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...