fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Votkasina elma katan terbiyesiz fotosokcu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Olayı tek kareye indirgiyorsak; http://www.habere.net/images/haberler/dereli_burakin_penalti_karari_dogru_h7104.jpg Euehu Saygılar. Çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 tamam o karede net dışarda olduğu gözüküo ? şu penaltının hiçbir kurtarır yanı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yanlız o karede ayaklar görünseymiş iyi olurmus dimi :D nereye bastıgnı görebilrdik bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 reampage said: tamam o karede net dışarda olduğu gözüküo ? şu penaltının hiçbir kurtarır yanı yok ya abi ahmet cakar rp'si mi yapiyorsun anlamadim. 3 sayfadir kendini atiyor harharhar diyordunuz simdi faul varmis ama disarda diyorsun ahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 faulmu var dedim ? hani öle croplayıp getirsen bile penaltı olmadığı bariz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Masq o fotoğrafın açısı tam galatasaray'lı açısı. Futbola da bu açıdan bakıyorsunuz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evet 3500 pozisyonundan 1tanesi aklandi burak adamin önde gideni mi diyelim ? ki burda da ayaklar cıkmamıs farkındaysan,yere mi basıyor adamn ayagna mi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Holy said: Masq o fotoğrafın açısı tam galatasaray'lı açısı. Kaval kemiği ile bir temas var. Penalti iste. Asagiyi gormeye gerek yok. http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1287666826226.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 applev0dka said: senden dizi isteyen yok da, bu sezon kendini yere atan 2 tane beşiktaşlı koy bana yeter ilk yarı gs bjk derbisini bir daha izle. tamam hiçbiri penaltılık pozisyonda yapmadı ama vakit geçirmek için sürekli kendini yere attı beşiktaşlılar, saatlerce yerden kalkamadılar, her fırsatta yerdeydiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 süper finaldeki eboue diyorsun ? bide abi öyle soylemekle olmuyor, su pozisyon de bizde bakalım napmslar netmisler, yoksa kilimcinin kör oglu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ayak http://i50.tinypic.com/rcleyu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Eboue 1 tane, kendini yere atan 11 beşiktaşlı vardı :) Ayrıca konuyu Eboue'ye getirme, bana "bu sezon kendini yere atan 2 beşiktaşlı göster" dedin, ben sana bırak bütün sezonu bir maçta 10 tane adam gösterdim, bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sen sonradan gelince yanls anladın galba olayi ? darbe alıp yerde zaman gecirmek baska,emek hırsızlgı için ayaklarni yere sürüyerek kendni atmak baska, karıstrmayalm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Arkadaş vurdukça kıvırıyor bunlar da. O koyduğum pozisyonun da penaltıyla alakası falan yok kendi ayaklarını birbirine takıyor adam. Çaprazdan 0 derinlik fotoğrafla neyi kanıtladın ki sen? Ya da dur şöyle yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sanssizsansli said: ayak http://i50.tinypic.com/rcleyu.jpg ahaha paint terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 applev0dka said: sen sonradan gelince yanls anladın galba olayi ? darbe alıp yerde zaman gecirmek baska,emek hırsızlgı için ayaklarni yere sürüyerek kendni atmak baska, karıstrmayalm :D Sonradan gelmek dediğin zaten konuyu 4 sayfa önce ben başlattım Zegna'ya cevap verirken :) Sen "kendini yere atan" dedin, "penaltı almaya çalışan" demedin. Al sana kendini yere atan oyuncu. İş emek hırsızlığıysa vakit geçirerek maçı engellemek adamın gol atmasını oyun vaktinden çalarak engellemeye çalışmak da emek hırsızlığı. Ha, ben bu emek hırsızlığı lafına karşıyım, çocukça kalıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 beyler emek hırsızlığına son noktayı koyuyorum, galatasaray 2 başlığı kitlensin 3'ten devam edilsin pls.. http://www.youtube.com/watch?v=Prb4lCN5LBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 her ne kadar yapandan igrensem de ''profesyonelce zaman geçirmek'' diyorlar ona.. dediğim gibi son dakikaların stesi ile tam hatrlayamiyorum kim yerde yatti noldu, ama dersen su oyuncular yerde yatti şu kadar oyun durdu sedye girdi falan, tü kaka derim,sonucta oyunun zevkini baltalayan bişey. dediğim o ki beşiktaş taraftari inkar etmez öyle şeyler,burak yılmazı falan asardi coktan bunlari bizde yapsaydi. ben bunu anlatmaya calistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 E sizde de yaptı? Fener'de de yaptı? TS'de de yaptı? Şimdi yine yapıyor. Çok takip etmedim ama arada gittiği Anadolu kulüplerinde de yapmıştır tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 burak kendisi dio ben atıorum die gsliler hala savunmaya calisio ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fenerbahcede oynamadi burak yilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi 2 sayfa önce yazdım zaten, acıp okursan. burak bunlari hep yapan biri, cunku adamin takımı ile ilgisi yok,şerefsizlik kanına işlemiş. bizdeyken de elle gol atardi tepki çekerdi taraftardan. ama gs taraftari nedense yok canm öyle şeyler yapti burak kendilerne gelince, korumaya basladi falan.. hani buragın su hareketleri önce kendine sonra takımna zarar,antipati olarak, ama taraftarin korumasi ayri sacmalık. Cunku burak bu yani, ne yapsak degismez bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bizde aragones zamaninda bayaa bir forma sansi bulmustu ama kalas yine kalas yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 mac ilk 11 3 mac yedek diyorum burak icin. oynadigi dakika sayisi 400 u bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar