Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

senden dizi isteyen yok da, bu sezon kendini yere atan 2 tane beşiktaşlı koy bana yeter

ilk yarı gs bjk derbisini bir daha izle.

tamam hiçbiri penaltılık pozisyonda yapmadı ama vakit geçirmek için sürekli kendini yere attı beşiktaşlılar, saatlerce yerden kalkamadılar, her fırsatta yerdeydiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sen sonradan gelince yanls anladın galba olayi ?

darbe alıp yerde zaman gecirmek baska,emek hırsızlgı için ayaklarni yere sürüyerek kendni atmak baska, karıstrmayalm :D

Sonradan gelmek dediğin zaten konuyu 4 sayfa önce ben başlattım Zegna'ya cevap verirken :)

Sen "kendini yere atan" dedin, "penaltı almaya çalışan" demedin. Al sana kendini yere atan oyuncu.

İş emek hırsızlığıysa vakit geçirerek maçı engellemek adamın gol atmasını oyun vaktinden çalarak engellemeye çalışmak da emek hırsızlığı.

Ha, ben bu emek hırsızlığı lafına karşıyım, çocukça kalıyor o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar yapandan igrensem de ''profesyonelce zaman geçirmek'' diyorlar ona..

dediğim gibi son dakikaların stesi ile tam hatrlayamiyorum kim yerde yatti noldu, ama dersen su oyuncular yerde yatti şu kadar oyun durdu sedye girdi falan, tü kaka derim,sonucta oyunun zevkini baltalayan bişey.

dediğim o ki beşiktaş taraftari inkar etmez öyle şeyler,burak yılmazı falan asardi coktan bunlari bizde yapsaydi.

ben bunu anlatmaya calistim
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 sayfa önce yazdım zaten, acıp okursan.

burak bunlari hep yapan biri, cunku adamin takımı ile ilgisi yok,şerefsizlik kanına işlemiş. bizdeyken de elle gol atardi tepki çekerdi taraftardan.

ama gs taraftari nedense yok canm öyle şeyler yapti burak kendilerne gelince, korumaya basladi falan.. hani buragın su hareketleri önce kendine sonra takımna zarar,antipati olarak, ama taraftarin korumasi ayri sacmalık. Cunku burak bu yani, ne yapsak degismez bu adam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...