Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 neyse ben ne diyorum sen hala en tinerci biziz okeden öteye gidemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red said: DarKRideR said: bunu diyen adamın taraftarı sokakları talan edip, arabaları ateşe verdi. Hiçbir tarafın diğer taraftan bir farkı yok. Bu kafalara yerleşmedikçe de bu sorunlarda zerre ilerleme kaydedilmeyecek. abi bak mesela.fenerbahçenin o arabaları devirmesinin savunalanacak yanı yok.ama yinede uzun vade de baktıgın zaman beşiktaş taraftarı daha öne çıkıyor fenerbahçe o sene şikeydi cartdı curtu baya gaza geldi gs kupayı alınca.aynı şey 2007 gsnin su şişesi attıgı gibi. fakat olay bunun alışkanlık hali ve devamlılığı. bu apple yazdıklarımızı okuyup anlayamıyor malesef.o kadar şey yazıyorum adam hala katilleri savunuyorsun diyor sdfs.ben diyorum ki sultanahmette 2 tane beşiktaşlı bi almanı bıçaklasa bunun tribünle taraftarla alakası yok diyebiliriz ama tribünün mudavimi ve toplumun gözönündeki taraftar kitlesi grubu daha şiddete meyilli kitleyse daha çok göze batıyor.nedir bu.mesela deplasmana toplu halde giden taraftarın o şehre saldırması.kendi stadında ve çevresinde taşkınlık yapması.maç içinde sahaya topcu dövmek için dalması. 15 yıl önce olmuş mühendis oktay üzeirnden intikamcılık,ama sizde yapıyorsunuzculk yapmaya gerek yok. ben taksimde maç izlemeye gitsem gs formamla.kavga edip adamı sakat bıraksam.bu galatasaray taraftarı tinerci gs taraftarı katil demek olmuyor.ben hayvanım anlamına geliyor ama tiribünde binlerce savaş istiyen bağıran çağıran küfür arasından cesaret alıp gaza gelip birine saldırsam bu benim kadar tribünün de suçudur yani. ayrıca epil dolmabahçede bi tane sarhoi bjk formalı adamdan bahsetmiyorum ben.bildiğin yüzlerce kişi etrafı taciz ediyor.ben 4 defa genk geldim kafadan.başkalarıda yaşamıştır elbet.ama sen gelip sen 4 defa denk geldin geri kalan 244332 maç belki çok sakiniz nerden biliosun diceksin. FB gaza geliyor yapıyor, GS gaza geliyor yapıyor ama BJK'liler gaza gelemez mi? FB şikeydi carttu curttu yaptıysa geçen yıl Beşiktaşlıların içinde biriktirdiklerinin dışa dökümü oldu. Kulüp her ayaktan kötüye giderken hayvan kesim doğal olarak kendini kaybetti. Şimdi efendim şike vardı taştılar, takım kötüydü taştılar vs. gibi sebepler ortaya çıkan bu olaylarda taraftara haklılık payı verir mi? Vermez. Yapmayacaksın arkadaş bu kadar basit. Sen burada kendi taraftar grubunun yaptıklarını görmezden gelip çıkıp Beşiktaş'lılar belalıdır, Beşiktaş'lılar böyledir diyemezsin. Çünkü seninde hayvan kesiminin BJK'den bir farkı yok. Bunu kabul etmemiz gerekiyor artık, bizim yaptıklarımız daha hafif, onların yaptıkları daha ağır diye birşey yok. Olay varsa, şiddet varsa bunun sebebi ne olursa olsun orada yaşanmamlı, yaşatılmamalı. Sen dersin ki BJK tribününde adam bıçaklandı, birbirlerini öldürdüler. BJK'li gelir o bıçaklayan adamın sorgu fotoğrafını koyar. Adam orada ne diyor "Ben aslında GS'liyim, arkadaşım çok ısrar etti diye kapalıda maça girdik. Arkadaşım başka bir grupla tartışmaya girdi, üstüne saldırdılar bla bla bende dayanamadım çektim bıçağı sapladım." BJK'li burada ne diyor. BİZ ADAM BIÇAKLAMAYIZ, GS'Lİ GELDİ BİZİM TRİBÜNE KAN BULAŞTIRDI. MÜHENDİS OKTAY'I DA BUNLAR ÖLDÜRMÜŞTÜ, ŞEREFSİZLER. Suçu itelemek burada yine devreye giriyor. Bu sefer ne oluyor, kan davası ve nefret ortamı sürekli körüklenerek devam ediyor. Arkadaş kimse demiyor. Durduk yerde senin tribününde niye olay çıkıyor? Orada bıçaklayan adamın GS'li olmasını sen niye bütün GS taraftarlarına atıyorsun mesela? Niye nefretini önce içindekileri temizlemek için değilde rakibe karşı kullanıyorsun. Ben Beşiktaş'lı olduğum için ve olayın iç yüzünü çok iyi bildiğim için hep bu örneği veriyorum. FB-GS-BJK takım fark etmeksizin olayları böyle karşılaştırdığında hiçbir takımın "taraftar grubunun" ve onların eylemlerinin diğerlerinden bir farkı olmadığı apaçık ortaya çıkıyor. Sen buraya Z tribününde yaşanmış olay koyarsın, atıyorum X takımlı dedi böyle böyle oldu diye. Z gelir hemen aynı şiddette "yakın tarihte olmuş" bir olayı adamın karşısına koyar. X takımlı hemen 5 sene önceye döner, Z takımlı iyice geriye döner. Sonra C takımlı gelir iki tarafı da kışkırtır, sonra üçlü bir aşk üçgeni oluşur ve kavga hiç bitmez... Ama adam liseli, çıkıp "AMA SİZİNKİLER DAHA AĞIR" diye geliyor. Onları görmezden gelelim diyorsun, gelemiyorsun. Çünkü stadyumda bu olayları onlar çıkarıyor. Bu durumlar aradan sıyrıla sıyrıla, olayların sebeplerini veya gidişatını başkalarına kitleye kitleye bu hale geldi. Halen de yapılıyor, siz burada yapıyorsunuz. Burada BJK veya FB taraftarı daha kötü, GS taraftarı leş biz süperiz diye diye daha da kötüye götürüyorsunuz. Önce bir dön içine bak, içindekileri temizle ve arın sonra gel diğerleri bu işlere devam ediyorsa öyle eleştir, öyle kesin konuş. O zaman haklısın deriz, ama şu durumda haklı yok. Önce şunu kabul etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben bunu dedim diye kafama kafama vurdular ya la :( ben ayni evin cocuklari bunlar dedikce ama en kaka bjk dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 en kaka bjk demekte sefillik, en kaka gs veya fb demekte sefillik. Üstteki WOT'un özetidir budur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 anlamak istemiyorsunuz ben gslinin ne adam öldürmesini ne şişe atmasını ne gladyatör kılıcı taşımasını inkar etmiyorum.olaylar olmuyor herkes çogiyi de demiyorum.2. ligen amatör kümeden her takımın oldboyu var. fakat sizin kabul etmek istemediğiniz şey şu.galatasaray ve fener taraftarında zaman zaman ağır ya da ufak tefek tribün ya da stad dışı olayları olsa da beşiktaş taraftarının ön plana çıkan çarşı grubu ve tribünlerinin saldırganlığı kadar asla göze batmadı bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi ingilizleri doğradınız hayvan kesim her takımda var kabul et işte bu bizim milletle alakalı bişey takım taraftarlığıyla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bizim Van'a yolladgımız atkılar battaniyeler yeterince göze batti rahat ol, millet makarali 3D tribün sovu pesindeyken biz mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandayleleri üst üste koyarak 3D yaptık bunu cekemeyenlerde gitti bjk taraftari engelli oyuncu dövuyor dedi, bunu inkar eden gs'li basketci twit atti,yere dusenleri kaldiran besiktaslilar gördm diye. bunu cekemeyenler yine baskıyla sildirdi o msji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 said: Kamuoyuna Duyuru Bilindiği üzere Galatasaray – Cluj Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında yağan yağmur ve yaşanan drenaj sorunları üzerine Kulübümüz derhal çalışmalara başlamış ve elde edilen sonuçları kamuoyu ile paylaşacağımız daha önce ilan edilmişti. Kulübümüzün yaptırmış olduğu çalışmalar neticesinde elde edilen bulgular ve raporun tamamı ekte sunulmaktadır. Buna göre; 1- Yağışlar esnasında saha şartları hızla kötüleşmekte ve sporcu sağlığını tehdit eder bir durum arz etmektedir. 2- Sahanın uluslararası standartlara uygun hale getirilmesi için tamamiyle yenilenmesi ve bu bağlamda tüm drenaj katmanlarının yeniden ve yeni malzemelerle yapılması bir zorunluluk arz etmektedir. Dolayısı ile kısa vadeli ve palyatif tedbirler istenilen sonucu elde etmeye yeterli değildir. 3- Gerek sporcu sağlığı, gerekse uluslararası oyun standartları açısından uygun olmayan bir sahada üst düzey bir performans elde edilebilmesi mümkün ve sürdürülebilir gözükmemektedir. 4- Bir sahanın tamamen yenilenmesi için gerekli olan asgari süre önümüzdeki bir buçuk yıllık zaman diliminde ancak 2012-2013 süperlig devre arasında mevcuttur. Zira 2013 yılı Haziran ayı sonunda ülkemizde düzenlenecek olan FİFA U 20 dünya kupası maçları sebebiyle asgari yenileme süresine uymamız mümkün görünmemektedir. Bir diğer deyişle şimdi yapılmadığı takdirde saha yenilemesi ancak 2014 yılı yaz döneminde yapılabilecektir. 5- Yönetim Kurulumuz yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü, süperligin ikinci devresinde oynayacağımız ilk iç saha maçı olan Galatasaray – Beşiktaş maçına yetişmesinin çok zor olduğunun bilinci ile, ve fakat takımımızı iki sezon boyunca gerek lig, gerek kupa ve gerekse şampiyonlar ligi maçlarında standart dışı bir sahada oynatmamak adına, sahanın derhal ve tamamen yenilenmesine karar vermiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Beşiktaş maçını Arena'da oynamayabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 real madrid 2 günde değiştirmemiş miydi bu sahayı? hatta videoları falan vardı. aynı şirkete versinler işte, bizimkini 3 günde halletsinler sorun değil :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Besiktas arenaya konuk ekip olarak bile giremedi lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 "millet 50 senelik stadinda pasalar gibi oynarken bizim yepyeni stadda niye boyle sorun var? bunun sorumlusu kim?" diye de soruyorlardir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konserler bozdu diyorlardi ama dogru mudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Besiktas arenaya konuk ekip olarak bile giremedi lan ahahah dsfgsdfgdfgsdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Rewendor said: "millet 50 senelik stadinda pasalar gibi oynarken bizim yepyeni stadda niye boyle sorun var? bunun sorumlusu kim?" diye de soruyorlardir umarim.cemaate, akp'ye, madonna'ya acarsan 'futbol sahasini' olacagi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yahu inönü stadında sonisphere oldu, metalikası ramştaynı megadetfhi geldi, binlerce ergen tepindi durdu bir şey olmadı, bi kongre bi madonnayla mı çökecek stad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 toki'ye yaptirdigin stadda 23 nisan merasimi bile yapsan coker stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 stadın kanalizasyonu düzgün yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 sonisphere sonrası gs derb,isi vardı ya inönüde top cöp diye yre yapııyordu hani maç tatil oldu nasıl unuttunuz be gif leri döndü buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 emin misin ? haziranin ortasindaydi sonisphere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hmm o zaman suçu sonispher vb organizasyonlara da atmış olailbiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Aslında suçlu tam olarak o organizasyonlar değil, o organizasyonların düzenleyici firmaları vs. Şöyle ki mesela Cluj maçındaki olaylara sebebiyet veren en önemli hasarları Madonna konserindeki sahneyi ve platformu kurmak için içeri alınan vinçlerin verdiği belirtiliyor. Sonisphere içinde aynı olay söyleniyordu. Bilinçsizce ağır iş makineleri içeri alınıyor, zemin üzerinde yine bilinçsizce çalışıyor ve bu da altyapı kanallarını kırıyor, bozuyor, zedeliyor vs. Elin adamı da organizasyon yapıyor stadyumunda ama zemine zarar gelmesin diye onlarca önlem alıyor. Biz belediye etkinlik alanına halk konseri sahnesi kurar gibi yardır yardır çalışmalarına izin veriyoruz organizatörlerin, Sırf bu yüzden bu yıl mesela paraya ihtiyaç olduğu dönemde bile İnönü'de onlarca organizasyon reddedildi. Çünkü o organizasyonların sebep olacağı hasarın giderleri, gelirlerinden daha fazla uzun vadede. Madonna'dan 600.000 euro falan almıştı GS, kim bilir ne kadarı şimdi zemine gidecek tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 uefa story so far yayınlamış sonunda. her haber gördüğümde seviniyorum resmen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Barcelona taraftarlari arasinda yapilan ankette hangi ragibi istersiniz sorusuna ezici ustunlukle GALATASARAY yaniti verilmis. %49 taraftar GS isterken en yakin takipciler %20 oy alan shaktar ve Milan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yarın 12:30 da dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar