Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 aquila said: 10 lirayi gecmem, ama gercekten iyi olmasi lazim. en guncel dizilerin en son bolumleri, eski bolumleri eski sezonlari, eski diziler falan filan. bu konsept de değil demek istediğim... nasıl tv kanalları, sıfırdan proje üretiyor, veya diğer kanaldan transfer alıyor, onun gibi... mesela yeni proje için kickstarter hesabi bir uygulamada olabilir, örn: gülüşen abi yi şu kadro şu seneresit ile falan tekra çekecez pamuk eller cebe, falan veya behzatı getirecez, şunlar şunlar olmayacak, şunları yapacaz, beyler uçlanın paraları hesabı hem bu şekilde belki piyasa, kanaların saçma reyting standartlarından kurtulur, özgün işler yapa bilir demek istediğim bu, ben bu şekilde algılanır diye fazla açmadım keşke açsaydım, yoksa tv de yayınlanan diziyi, aynen internete para ile sat saçma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 türkiyede karşılığı yok böyle bişeyin amerikadaki kablo network mantığının gelmesi için refah seviyelerinin çok daha artması lazım, internetten hele hiç yok böyle bişeyin karşılığı, elalem 1080p streamliyo biz 360p de kasıyoruz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bütün güzel işlerin önünü tıkıyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 olmayacak dualara amin diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oyle biseyi gene reklamla meklamla finanse edebilirsin, oyle kac para atarsinizla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 para vermem. ha ama eski çizgi filmleri yayınlıyacaz derseniz veririm. özellikle 90 ve sonrası nickoledion çizgi filmlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 niye be oyun yapana veriyoruz da, 10-15 atarız güzel iş olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Kickstart'ta lisansları alacağını garanti edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sermaye cok gerekiyor ayni seyi bizde bi ara dusunduk. turkiyeden cok iran taraflarina pazarlamakda var bu isi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 valla bilmiyorum, başka türlü düzgün şeyleri uzun süre izleyemiyeceğiz gibi, pc oyunları içinde geçerli bu dediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 GwindonSurion said: mmo aylığı mı 15 dolar mı alacaksınız ben 0 veririm sen halen oyuna aylık para mı veriyorsun. aboo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Aylık para vereceğimi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yok vermiyorum gibi dedimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yerli dizilere vermem de derli toplu bi çizgi film/yabancı dizi sitesi olsa verirdim. eserle bi ilgisi yok vereceğim paranın. "benim yerime buldun derledin topladın al sana harçlık" maksadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yıllda 50 60 lira veririm. her ay para vermek ne lan tabi yerli dizlere değil gavurlara tabi korsan değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 korsan değilse ve 720p veya 1080p kalitesinde ise 10-15 tl veririm. tabiki arşivi mükemmel olmalı. eski dizileri dahi istediğimde açıp izleyebilmeliyim. tv deki sansürlerden filan arınmış olmalı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 topicte "yerli dizilere ne para vereyim lan, yabancı dizi olsa tabii para verirdim" diyenlerin dizi zevkini çok merak ediyorum lan. cnbc-e'de tirt dizileri izleyip sonra trt dizilerine laf ediyorlardir muhakkak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bu arada bu "internette her şey bedavaya bulunur" diyenler bana kızlar yurdu ve çarli gibi birkaç eski diziyi bulsun. dvdleri olsa direk satın alırdım ama yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 türk torrent sitelerinde oluyor eski türk dizileri ama üyelikli hepsi. bilemiyorum var mıdır ama yığınla bulunmaz dizi vardı orda, arkadaşımın accden ninjalıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bu arada bu "internette her şey bedavaya bulunur" diyenler bana kızlar yurdu ve çarli gibi birkaç eski diziyi bulsun NO NO NO bu arada bu "internette her şey iyi diziler bedavaya bulunur" diyenler bana kızlar yurdu ve çarli gibi birkaç eski diziyi bulsun. işte şimdi oldu. türk dizisi seyretmek için üstüne para alırım denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Denildi, biz de karşılık olarak kaygısızlar silahını ortaya attık. Yeni yapımlardan işler güçlerin de adı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yav said: MUBİ var işte hergün yeni bir film koyuyor kalitelisinden son 30 günün filmlerini izleyebiliyorsunuz ayda 4.99 TL benzeri girişim düşünen arkadaşlar inceleyebilir case olarak http://www.youtube.com/watch?v=IuTLBSt5MBM Buna baktım şimdi, kalite epey iyi ama arşiv bomboş. Yanlış anlamışım ben. Üyelik alıyorum hemen. Çok iyiymiş, her gün yeni film. Güzel filmler hem de, klasikler filan. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu arada leyla ile mecnun çoook iyi bi dizi. tamam türk piyasası %80 dram ajitasyon dalavere kaypaklik içerikli oluyor ama sıdıka, ayrilsak da beraberiz, aslı ile kerem, işler güçler, geniş aile, kaygisizlar, bir kadın bir erkek, tatlı hayat gibi komedileri iyi beceriyoruz. leyla ile mecnun bambaşka bisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sevdiginiz == yerli dizi _no matches found_ $die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar