Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 olaylar gelişmiş. adana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 çok büyük bir dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 acı bi durum herkezin başına gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sabunluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bir de abi bana inandırıcı gelmedi,bence adam kendini tatmin ediyordu sonra cıkaramayınca şişeyi panik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 pazardaki domtiscisende sonra karpuzcu. GDO lu ürünlerin ilk kurbanları satıcıları oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 abi iyide şişeyi delmek, altını kesmek akıllarına gelmemiş mi? Edik: Yoksa tamamı mı girmiş O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bursa diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 büyük ihtimalle amca gayet takılıyormuş şişeyle banyoda. her sene 1 tane fiks geliyor bu tip haberlerden. dikkat edin hepside 40 yaşının üstü adamlar oluyor. hani bi kadının başına geldiği olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 reklamın iyisi kötüsü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 keşke önce muzun üstüne filan düşseymiş pet şişe biraz ani olmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ön sevişme önemli diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sebze ve meyvelere bişiler katıyorlar abi kesin! http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Gay-pazarci--kocayi-delirtti-.htm?ArticleID=132754 http://forum.paticik.com/read.php?13,6398974,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 gerçekten çok yazık ne kadar talihsiz bir adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 soda şişesine oturup ölmeyi bekleyen adamla aynı adam değil di mi bu? ve haber sitesindeki resim ne lan öyle ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 adam da milleti gerizekalı zannetmiş de kazara girdi üstüne düştüm diye yedirmeye çalışıyor. Gerçi ne desin orada, o da var. soktum çıkaramadım diye itiraf da edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 http://im.haberturk.com/2012/08/12/767292_detay.jpg?1344749383 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oh really? http://images.free-extras.com/pics/s/stewie_drinking-1147.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Anahtar Kelimeler Banyo yaparken kaydı şişenin üstüne düştü, adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Rewendor said: adam da milleti gerizekalı zannetmiş de kazara girdi üstüne düştüm diye yedirmeye çalışıyor. Gerçi ne desin orada, o da var. soktum çıkaramadım diye itiraf da edemez. e herhalde, adana yani. kimse de inanmamıştır zaten amcanın hayatı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 karpuzun afrodizyak etki yaptığını söylüyor uzmanlar ama bilemedim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 su şirketi olayda bahsi geçen şişeinin daha önce fabrikada çalışan Osman F(22) ye taze diyerek hallendiğini, olaydan sonra şişenin iş akdinin fes edildiğini ve Osman F'yi döverek sakinleştirdiklerini açıkladı. olayların ardından adana'da polis "şafak 5" hallenen şişe operasyonu başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 abi şişeyle fantazi olur mu lan. koldan kalın. düşünemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Hit rating önemli tabi, düşeceksin şişeyi ezmeden denk getireceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 her konuda gericiyiz ya gidip dildo almazlar erkekliklerine yediremezler sonra gidip şişeye oturur hastanelik olurlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar