Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/405504_307500049347150_1021011933_n.jpg. bu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Garbage' gider bu. Sen ciddiye alma ki "kimse değil" olarak kalsın. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ercan+bitik%C3%A7io%C4%9Flu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 garbıçı bile pisletir bu konu. ne rezil bi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu devirde bu prim yapıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sosyal medyanın kötülüğü bu işte normalde bu sefil yaşam formu acınası fikirlerini leş gibi ayak kokan döküntü bi camiide kendi gibi sıfır insanlarla paylaşacaktı, hiçbirimizinde kulakları kirlenmeyecekti. ya hadi paylaşsın fikirlerini de harcadığı oksijene yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kim olduğunu ve sıfatlarını şuraya yazarım ama banlanmayalım boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yazik lan, akli kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bana verseler 1 saat ben onla oynim güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kim overlock yaptıysa bulun parasını isteyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi orucum olmasam bişiler yazıcam nasıl olsa forumdan bu saatten sonra banlanmam en fazla mesajı siler uyarırlar ama işte orucum o sebeble siz yazdım sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 potansiyel tecavuzcu, terorist. hatta twitter kullanmaya beyni yetiyosa potansiyel terorist lideri de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 feyzli bir abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 twitterda sikayet et yok mu etsenize herifi hate speech tehdit pedofili diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yakınlarına acıyorum böyle adamları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 twitterdan yardırcaktım account suspended olmus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Lelouchshiba said: yakınlarına acıyorum böyle adamları görünce. yakınları da aynı zihniyet de bunların acımana gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 tam yanar doner bir adam yalniz. once yukaridakileri yazip sonra da bunlari yazmis. said: " o twitterda dolaştığı söylenen sözler kesinlikle bana ait değildir. hesabımı hacklemişlerdi ben de bunu onuruma yediremedim, ben yazmışım gibi devam ettim. keşke hacklendiğimi kabullenseydim neyse kimin ne mal olduğu da böylece görülmüş oldu. memleketin ne kadar kripto ermenisi, pkk’cısı, müslümanlar arasına sızmış ajanı varsa ortaya çıktı. bence bu kardesim yazdiya kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şeytan yazdırdı. en kolay kaçış yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 tüh gerçek değil miymiş dsfdsf adam net "ben aslında iyi bir insan değilim, sırf cehennemden korktuğum için iyi insan rp si yapıyorum. din olmasaydı alayına giderdim hehe" demiş net. olay bu kadar basit aslında. komple olay bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 said: memleketin ne kadar kripto ermenisi, pkk’cısı, müslümanlar arasına sızmış ajanı varsa ortaya çıktı. backpedali bile ileri gidiyor adamin, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Adam pati userı çıktı resmen. Baktı rüzgar kendinden yana diil "ben sizi trolluyodum zaten eheu" falan demeye başlamış. O cümleleri kuran adamın yüzüne tükürülmez normalde. Biz burda tartışıyoruz. Yanlış işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu adamları da bu adamları besleyen cahilligi de allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kripto ermeni ne alaka abi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Laraken said: adam net "ben aslında iyi bir insan değilim, sırf cehennemden korktuğum için iyi insan rp si yapıyorum. din olmasaydı alayına giderdim hehe" demiş net. güzel tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 içinde bulunduğumuz konfigürasyonda ortaya çıkması kaçınılmaz bu tarz insanların. nasıl ki batı ülkelerinde "sex sells" olduğu için bu konuda aşırı imaj çizerek ün ve para kazanılmaya çalışıyorsa türkiyede de "religon sells" olduğu için bu yolda aşırı imaj çizerek sivrilmeye çalışan insanlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar