Fili Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 evet oyun içinde de aktif olup olmadığını görmek için sağ üst bir kupa var ona bak sarı olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 4uncu reformuda actım bi 5i acsam allahın izniyle kurtulcam cileden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 "HAIN"ut a bir burdum sesi geldi. Aç köpek 5 tane devleti yemiş 42 prensliğe çıktım gene. Savaş yoksa 0.25 IA geliyo her turn. Bir an önce 5 inci reformu açmam lazım. Sonra Köpek gibi dalıcam saga sola. Fransanın azına vrdum parisi aldım zaten bi daha vurup vassal feedlimeye devem etcem. Bide abi AI çok yorucu toprak alıp switzerlanda verdim herif HRE ye almamıs toprakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 very hardda kolonide çıkan yerliler stack wipe atıyor bana ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 e abi neden kanka modunu açmadın ki kolonizasyonda? en büyük huzur very hardda yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 varda çabuk kolonize olıyım diye yerlileri öldürmeyi açıyorum normalde hard oynarken.bunda da bukadar yakın military tactics çıkıcağını bilmediğimden yerlilerin gene öyle gittim mallık edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 keşke saçma sapan bonuslar vermek yerine yapay zekayı iyileştirse h/vh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 oh be sonunda yaptım aq sondan bir onceki reformuda açtım vassal swarm modundayım su an herkeze saldırdım vassallar dovuyor biraz egleniyim basıcam son reformada biter bu youn benim için boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ama bu arada oyundai en nanılmaz sanssızlıgı yasadım sırasıyla ispanyadaki habsburglara claim throne attım dissolve allianc eyaptım o an kral oldu karısı basa gecti claim throne dustu (ne salak bişi bu ya) sonra ben öldüm heirim 65 yasındaydı o öldü rus aileden weak claimli bir adam kralım oldu ulan bir alsaydım ispanyayı PU ya nasıl guel olcaktı ua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 oh beeee sonunda bitti bi daha siksen HRE ile alakalı hiç bir şey yapmamk bu ne çileydi ya ohhh aldım butun acchileri bi tek işte cok vassal achisi var onlada hayatta urasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 sırf hre gözümü korkuttuğu için orta avrupa'da oyuna başlayamıyorum sdgsdg. daralırım ben o kadar diplomasi falan kasmaya. kolonicilik hoşuma gidiyor. bir kaç kere kore ile başladım. başta saçma sapan bir şeyler yaptığım için oyun hep boka sardı bıraktım. halbuki seviyorum kore'yi. 1.20 gelince tekrar bakacağım o tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ben yeni DLC ye kadar beklerdim sırf asya için dlc geliyo sonucta bu arada koloni felansa portekiz oynucan işte en çok bekleyen sen olursan kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 korenin sıkıntısı belirli bir developmenta ulaştıktan sonra mingin seni rival ilan etmesi. Ming patlarsa ama çok keyifli oluyor asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 şunu iki loan alarak tokatladım ya ahah.devşirme eventi üstüne 100 army tradition üstüne full merc ordu kaldırıcak ekonomi olunca oyunu kırıyormuş resmen osmanlı.hani okadar çok stack wipe attımki amerikan yerlisi muamelesi yaptım adamlara sdfs. benim 100k lossum adamların 550k lossu vardı savaşın sonunda.ki bu savaştan öncede bunun bi yarısı kadarını koalisyonu bölmek için tokatlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 osmanlının askerlerinin gücünün zirvesine çıktığı yıllar tam bunlar ama sonrası hep gerileme asdas hele 1700 sonrası sinir bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 O tarihte öyle bir koalisyon savaşına girmek ciddi bir hata. Hala wc yolu açık sanırım ama büyük zaman kaybı olmuş. Ekonominin toplanması 1550'leri bulur. Yapman gereken bir doğudan bir batıdan toprak alıp güçlenene kadar koalisyon kurulmasını engellemek olmalıydı. Hatta Polonya, Avusturya gibi bir müttefik çekmen lazım yanına balkanlara yayılmaya başlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Olay sıra ile tokatlamak. Mesela hep doğudan alacan toprak, ya hep batıdan. Savaş süresi doldukça saldırıcaksın. WC oyle yapılıyor en azından. Bir yerden sonra askeri bir yerden bir yere taşıyamıyorsun :) AE'yi kırıyorsun bu şekilde. WC yapmak için 3 -4 koldan yardırman gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Hep doğuya olabilir de, güçlenmeden hep batıya gidemezsin. Zaten durmadan core yapacak kadar çok adm birikmiyor efficiency artmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Valla Coptic olunca %90 üstü reduction geliyor :) Küçük ülkeleri de diplo annexliyorsun, geçinip gidiyorsun. Zaten Admin'den 3 idea alana kadar anca bizans, türk beylikleri ve 3-4 Vassal topluyorsun. Tam Mamlük'e daldığında %60 core reduction elde etmiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 eldar said: O tarihte öyle bir koalisyon savaşına girmek ciddi bir hata. Hala wc yolu açık sanırım ama büyük zaman kaybı olmuş. Ekonominin toplanması 1550'leri bulur. Yapman gereken bir doğudan bir batıdan toprak alıp güçlenene kadar koalisyon kurulmasını engellemek olmalıydı. Hatta Polonya, Avusturya gibi bir müttefik çekmen lazım yanına balkanlara yayılmaya başlamadan. zaten şu sırada çok güçlüydüm abi.hani force limitim çok yüksek değil belki ama şu savaşta +%45 moral +%20 infantry combat ability + %15 discipline bide üstüne 100 prestige 100 army tradition ve 5 fire 6 shock generalleri ekleyince koalisyonu göze aldım.koalisyona giren ülkeleri ikiye bölüp tokatlıyorum truce bittiği anda.tek çok güçlü bir koalisyon olamıyolar onun için.hani ilerliyeceksem başka şansım yok zaten illaki yiyicem koalisyonu.en güçlü halimde yemem en iyisi. ekonomimde iyi baya ama çok savaştığımdan ve amry traditionı yüksek tutmak için fortları mothballamadığımdan inşaat işlerinde geride kaldım ama full merc infantry ordusu 110 k force limit ve 2-1-1 advisorlar ile +20 gold geliyor herşey açıkken bile.dhimmi saolsun.65 tax alıyorum seme 1538. tek derdim yeterince inşaat basamadım sürekli savaşta olduğumdan.reinforce ederken merc ordusu çok yiyor.bide state ekliyemiyorum sınır dolduğundan.mısır ve mesopotamya kaldı öyle cücük gibi.balkanlar ve ukraynadaki topraklarıda çıkarmak istemiyorum stateten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 army tradition almanın fort dışında bir yolu var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 muharebeler, başarılı kuşatma, ideas, policies http://www.eu4wiki.com/Military_tradition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 defensive-quality gittim +2 ordan geliyor bide +1 de fortlardan 1545e geldim 96da şuan.sürekli savaşıyorum bide tabi.buarada fatih 74 yaşına kadar yaşadı,tarihi sınırlarına macaristan hariç ulaştım adamın devrinde sdfs. yalnız nası farkettiriyor army tradition belli değil.+%25 moral alıyomuşum sırf ondan.5.4 morali var ordumun karşımdakilerin crusade olmasına rağmen 3.8 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 savaşmıyım sonradan yolumu bulurum stratejisi baya zorluyor o yüzden. tradişın win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Army tradition mühim tabii generallerde iki veya üç yıldızlı çıkıyor. Prusya ile yardırmak çok zevkli oluyor. Çıtır çerez gibi harcıyorsun rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar