Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ck2de şarlmanla oynamadın galba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 oynadım da böyle 40'ını görmeden 3-4 kere arka arkaya ölünen paradox oyunu ilk bunun son halini gördüm. şimdi komutana bile çevirmedim en son, bakalım birşey farkedecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Abi 3-4 tane denemeden bir şey anlaşılmaz. Çok önyargılı yaklaşıyorsun gözüne batıyor bu ufak detaylar gibi geldi bana. 014 padişahın 555 şehzade gömdüğünü görünce ne yapacaksın acaba (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 komutana çevirince sanırım tek roll yerine iki roll atıyor.savaşta olmasa bile ölme ihtimali daha yüksek onun için.eğer iyiyse adam çevirme komutana,kurtulmak istiyosan çevir. ben komutana çevirmediklerimde 60-70 sıkça görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sam said: oynadım da böyle 40'ını görmeden 3-4 kere arka arkaya ölünen paradox oyunu ilk bunun son halini gördüm. şimdi komutana bile çevirmedim en son, bakalım birşey farkedecek mi. 13 yıl ortalamadır padişah yaşam süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Roqq said: Abi 3-4 tane denemeden bir şey anlaşılmaz. Çok önyargılı yaklaşıyorsun gözüne batıyor bu ufak detaylar gibi geldi bana. 014 padişahın 555 şehzade gömdüğünü görünce ne yapacaksın acaba (:P) anasına çekmiş dersin nolcak sdfs.kötü hükümdardan iyi varis çıktığı sıkça oluyor tarihte.hatta iyi hükümdardan iyi varis çıkma olasılığı daha düşük tarihteki örneklere bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 oyunu ilk aldıgım yıl 0-1-1 padişahı gemiye bindirip okyanusa yolladıgım günler geldi aklıma ölürde kurtulurum diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi yok, komutan yapmadığım kanuni 28 yaşında filan öldü cidden bu bir şaka olmalı. 13 yıl ortalama hüküm süresidir bu arada padişahların, çoğu ileriki yaşlarda tahta oturuyor zaten normal. burada regency başlayıp 15 yıl gidemiyor. hayır işin komiği aynı anda ingiltere, fransa vs'ye bakıyorum biri 69 yaşında öbürü 60 yaşında filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Komutana çevirince ölme ihtimali artıyor, savaşta olup olmaması önemli değil. Yalnız kralın ölmesi tamam, - stability hit de tamam da, regency'de savaş açamamak kadar saçma bir şey yok. Ne biliyim -%10 moral ver ama savaş açamazsın demek oyundaki en saçma kurallardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 1-0-0 olan kral 77 yaşına kadar yaşamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sam said: abi yok, komutan yapmadığım kanuni 28 yaşında filan öldü cidden bu bir şaka olmalı. 13 yıl ortalama hüküm süresidir bu arada padişahların, çoğu ileriki yaşlarda tahta oturuyor zaten normal. burada regency başlayıp 15 yıl gidemiyor. hayır işin komiği aynı anda ingiltere, fransa vs'ye bakıyorum biri 69 yaşında öbürü 60 yaşında filan. bende nezaman oynasam fatihle 30u göremiyorum.oluyo öyle,şans işte.yinede 1-1-1 adamın 5-5-5 heiri varken hertürlü savaşa sokmana,kuşatmayı yaptırmana rağmen ölmeyip heirinin av kazasında nalları dikmesi daha can sıkıcı oluyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 abi osmanlı oynamakta aşırı bayık. HRE gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 koalisyona karşı dört cephede savaşmak ultra eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 fabulosoguy said: abi osmanlı oynamakta aşırı bayık. HRE gelin ecdadımıza saldıran hreyle nasıl oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tötonlara da geçtim şimdi. yalnız oyun ilk çıktığından bu yana neredeyse 15 yıldır paradox oyunlarında devam eden sıkıntılara çok iyi ve rahatlatıcı çözümler getirilmiş, tekrar takdir ettim adamları. özellikle denizden oto-transport için (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Abi Osmanlıda sıkıntı belirli bir süre sonra ona saldır annexle corela buna saldır annexle corela. Bala gote Austria rivallediğinden fransaya ally atarsan zaten oyunu kapaty urasma viyanayı değil parisi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 yok fransa rival ama oyundaki ülkeler playerın hızında ilerleyemediği için luck bonus ve koalisyonla ancak tehdit oluyorlar ki normal paradox oyunlarında bu, her zamanki şey. house rule ile oynuyorum hep. cihan fethi tarzı hareket etmiyorum, nispeten tarihi sınırlar içinde. herşeyin monarch point gibi sırf rng (osmanlı şehzadesini seçebilmek iyi olmuş bari 3 tane roll arasından seçmek, bütün ülkelerin öyle birşeye ihtiyacı var) üzerinden dönen birşeye bağlanması hala kötü ama onun dışında oyunu bayağı düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 abi bi suru yonetim bicimi var mesela flanders oyna hollanda don mis gibi orange republic yoneticini kendin sec yada republic oyna ole sec teuton oyna ondada secme sansın var polonya oyna elective monarchy derdin eger MP ise ayrıca cillop gibi disown gelmiş 8 den asagıysa toplamı statların disownla gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi diğerlerini görmedim de teuton'da ?/?/? olarak seçiyorsun yani o seçmek değil. kazı kazan alıyorsun yani. osmanlı'daki gibi rakamları göstermiyorsa seçerken değişen birşey yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 gene rng rezaleti inanılmaz ya, 38 yaşında prusya kralı heir ve eşsiz öldü, (12 yıl yönetip kimseyle evlenememek priceless) reload ettim, aynı yıl içinde ölmek yerine bu sefer heir'i oldu. royal marriage yapmıştım aptal gibi eski sistemde düşünerek. ironman olsa kırmıştım klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Sam said: abi diğerlerini görmedim de teuton'da ?/?/? olarak seçiyorsun yani o seçmek değil. kazı kazan alıyorsun yani. osmanlı'daki gibi rakamları göstermiyorsa seçerken değişen birşey yok sonuçta. Bir 6 ay önce teutonic ile oynadığımda gösteriyordu ama geçenlerde riga açtım ki ikisinin de aynı goverment type ı. Artık statlarını göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 yalnız adamlar 15+ yıldır ilk defa gerçekçi oynayabilen bir osmanlı ai yapmışlar nihayet, forumlarında ne ağlamış millet "osman bizans'ımı çaldı, nerfleyinnn" diye topkek. 1444 başlangıç tarihi hata zaten, ya 1400 ya 1453 olacak ki o bizans gereksizliği olmasın. bizans oynama oyunu ck2 zaten. http://www.youtube.com/watch?v=y0uSAXyqZfA ayy lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Abi video efsane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H5WcHbA8kjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Sam said: gene rng rezaleti inanılmaz ya, 38 yaşında prusya kralı heir ve eşsiz öldü, (12 yıl yönetip kimseyle evlenememek priceless) reload ettim, aynı yıl içinde ölmek yerine bu sefer heir'i oldu. royal marriage yapmıştım aptal gibi eski sistemde düşünerek. ironman olsa kırmıştım klavyeyi. standart demokrasilerde1 1 4 baslıyosun her decimde aynı adamı tutarsan her stat 1 alyo ama -5 dmeocracyi alıyosun orange republic too imba to tell denemen lazım elective monarchy de fena değil oneririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar