eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bence sorun dlc politikası yüzünden sürekli dlc çıkartmak zorunda hissetmeleri ve ömrünü dolduran oyunun dlc'lerle git gide geri gitmesi. CK2 süper oyun, ama resmen bayıklaştı 1 yıldır yaptıkları değişiklikler sonucu, açmıyorum bile. EU4 keza saçma sapan şeyler değiştirmeye başladılar. Ben beğenmediğim gibi almıyorum da dlc'leri artık. 2 oyunda toplam 1000 saat oyun sürem vardır. Bir de Civ adı geçmiş,Civilization bence en iyi dlc politikasına sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Steam'de Paradox oyunlarının eski patchleri var. Oyunların tercih ettiğin eski versiyonları varsa onları oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bu arada seyi sorucam denmarkta integrate all nerde lan ben mi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Komutan said: Steam'de Paradox oyunlarının eski patchleri var. Oyunların tercih ettiğin eski versiyonları varsa onları oynayabilirsin. Öyle yapıyorum da bu iyi bir şey değil. Tercih ediyorum meselesi değil yani bu, dlc'yi oyunu zenginleştirmek için değil, para kazanmak için çıkarıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 eldar said: Komutan said: Steam'de Paradox oyunlarının eski patchleri var. Oyunların tercih ettiğin eski versiyonları varsa onları oynayabilirsin. Öyle yapıyorum da bu iyi bir şey değil. Tercih ediyorum meselesi değil yani bu, dlc'yi oyunu zenginleştirmek için değil, para kazanmak için çıkarıyorlar artık. http://cdn1.thecomeback.com/theapparty/wp-content/uploads/sites/14/2014/06/nicolas-cage-in-vampires-kiss12.jpg NASIL YANI!!!! ADAMLAR PARA KAZANMAK ICIN CALISIP TICARET MI YAPIYOLAR!!! NASIL YANIII!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yazarken de bu laf gelir mi diye aklımdan geçirmiştim. Paradox iyi bir şirket ama bana göre düşüşte. Oyun şirketleri büyüdükçe sürekli çalışan elemanları artıyor ve onların maaşlarını ödemek için sürekli gelir sağlamak zorunda kalıyorlar. Mesela kozmetik çıkartırsın eyvallah isteyen alır, ama oyunu bana göre kötüleştiren dlc'leri eleştirmiyim mi? Yani nedir sınır o zaman Activision'a laf edenlere de çıkışalım. Zaten paradox'un yeni oyunları ne ck2 ne eu4 seviyesinde, hoi4'ü bile almadım. Bu gidişle eu5'in iyi olacağından da çok şüpheliyim. Yayıncıların iyi oyun çıkartmak için kar etmesi lazım ama kar etmek için iyi oyun çıkartmak zorunda olmadıklarını fark ettiklerinde vasata kayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bazı dlclerin kötü olduğunu söylemek başka şey, dlc yapmasınlar demek başka şey. İkincinin bir mantığını göremiyorum. Çıkan dlcleri istemeyenlerin almama seçenekleri var ama çıkmayan dlcleri isteyenlerin alma seçenekleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 o dediğin olduğu zaman elbette ki eleştireceksin ama şeklen "para kazanmak için yapıyorlar" yazdığında doğal olarak bu anlam çıkmıyor. eleştiriyi bu son yazdığın üzerinden yapmak lazım, çünkü paradox 15 yıl önce de para kazanmaya çalışıyordu oyun satarken. sadece karın tokluğu ile şirketlerin devam ettirilmesi mümkün değil. bahsi geçen şirket dünyanın en büyüğü olduğu ve pc pazarının yıllık en çok ciro yapanı olduğu halde bedava olabilecek oyuna aylık 15$ istese ve ısıtıp ısıtıp sunsa aynı oyunu, o zaman "çok açgözlüler" filan diyebilirsin, o nedenle hayır activision ile paradox bir değil. paradox'ta bir dalgalanma var ama katılmıyorum devamlı düşüş olduğu yönünde. eu rome, sengoku rezaletlerinin üstünden yıllar geçti, eu4 gene başarısız bir oyun bence. üstüne gayet iyi başka oyun ve dlc'ler çıktı ama. her attıklarını tutturamıyorlar ama iniş olduğu kadar çıkış da devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Komutan said: Çıkan dlcleri istemeyenlerin almama seçenekleri var ama çıkmayan dlcleri isteyenlerin alma seçenekleri yok. adamlar dev sistemini oyuna bedava content olarak getirdiler ama kullanmak için para vermen lazım yine : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Development baştan beri paralı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yok development var ama arttırmak için common sense alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Eh tamam, sen sadece değeri diyorsun. Onun öncesinde de vergi miktarını vs. belirleyen bir değer vardı, onun yerine geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bir şey bu kadar tartışılıyorsa sorun var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 beyler durun :( danimarka update'i ile oyun GG'lemiş yav HRE için kasıyordum oyun 1600 civarında aşırı yavaşladı + save de bozuldu uyarısı gelip durdu macarlar ve bohemya pu olmuştu, diğer devleri de dizginleyip humiliate falan yapmıştım süper bir oyunum mahvoldu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 danimarka ile oynuyorum azıma sıcıldı ya mingle aynı tech leveldayım abicim colonizasyonda printing pressde kuzeye gelmedi resmen avrupanın ortasında bagcılarda gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ben rönesans sırasında bekledim biraz ama exploration idea aldığım ve grönlanda çıktığım için kolonizasyon çabucak geldi.printing presste direk kuzeyde çıkıyor hatta bende direk kopenhagda çıktı.protestan veya reform olursanda bonus alıyosun zaten yayılması için. baktın çok zorlandın biriktirip development basaydın keşke kopenhaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dün oynayamadım niyet ettim bugun acıcam avusturyayı ürkütmeden HRE'nin içine dogru girmem lazım lübecki puppetladım incfluence idea var zaten ucuza annexliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 HRE kurmak yalan olmuş beyler. En azından eski taktikler işe yaramıyor. Önerisi olan? Not: Macaristan'ı annexlemiştim, Bohemya'da %50'de iken event geldi "Bohemya artık PU değil" diye adamlar ayrıldı anında savaş açarak yeniden PU'ladım ama %50 annex süreci boşa gitti yıl oldu 1600'ler. Oysa en son oynadığımda ki 2 ek paket öncesiydi :D valla HRE'yi çok rahat kuruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 HRE ne pis bi ortam bu arada ya her oynadığımda farkediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 BonePART said: dün oynayamadım niyet ettim bugun acıcam avusturyayı ürkütmeden HRE'nin içine dogru girmem lazım lübecki puppetladım incfluence idea var zaten ucuza annexliyom abi niye saldırıyosunki hre statelerine? bekle protestan-catholic leagueleri kurulsun,o sırada saxony-brandenburg-bohemia ile aranı iyi tut.savaşı kazanıp protestanlığı tek din ilan edince hre içinde hre seçicekler seni zaten leagueleader bonusu yüzünden.öbür türlü çok meşakkatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Protestan babandır. Biz gerçek Hristiyanız. Catoliciz. (fransa ve polonya ally olunca yemedi o kadar AE varken protestanlığa geçmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 fransa zaten protestan ligine giricek direk ligler kurulmaya başladığında.öyle tek tek parça parça yemek hreyi bayar insanı. bide iskandinavya öküz gibi büyük olduğu için hre seçilip sırf provinceleri hreye ekliyince 1 bazen 2 reform attırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Benim HRE ile işim yok zaten. Lübecki trade node için aldım sadece. Şimdi Planım Englandi puppetlayıp colonizasyon yaptırtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ha tamam abi ozaman.ben hre içini zorlayıp duruyosun sandım ilk.east frisiayı aldın dimi buarada unutmadan.hre içinde olmadığı ve provincein trade powerı yüksek olduğu için tam götürmelk lokma. isveçi integrate edip etmeme konusunda arada kaldım buarada ben.askeri ideaları çok güçlü adamların danimarkanın aksine.öyle integrate etmeden tutup faydalansammı acaba askerlerinden bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar