Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Call to Arms dlclerini de aldın mı? Onlara bakıyorsundur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 The Europa Universalis IV: Digital Extreme Upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Barış yaparken eu3 deki şukadar infame yiyeceksin gibisinden, şukadar diplomatic power harcayacaksın diyor(genelde 20) Ama harcamıyor, birşeyi yanlışmı anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Heir'ı öldürmenin yolu var mı? crusader kings'de alışmıştım, beğenmediğim çocuktan kurtuluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 General yaparsan savaşta ölme ihtimali var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yorumlar nasıl alan olmadı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 vanilla için iyi oyun. eu3 ile dw arasındaki değişime bakınca eu4'te ilerde iyi olur, potansiyel var. ayıca D&T moduyla MEIOU ya yapan adamlar birleşip mod yapacaklarmış. çıkınca ona dönerim ben. ama şu haliyle bile oynanır her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 valla preorder yaptim deluxe edition..dün birkac saat bakma firsatim oldu..şimdilik çok güzel gözüküyor fakat paradox forumlarında manpower ile ilgili sıkıntı yaşadiklarindan bahsettiler, çok uzun zamanda tekrar dolması vs. bugün yarın ve özellikle haftasonu daha detayli bakacağım, ayrıca multi denemek isteyen olursa birşeyler çevirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 eu3'ün yanında meh kaldı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Xechelon said: şimdilik çok güzel gözüküyor fakat paradox forumlarında manpower ile ilgili sıkıntı yaşadiklarindan bahsettiler, çok uzun zamanda tekrar dolması vs. Manpower sıkıntı yaratmalı zaten. Hatta supply limitini bu oyunda arttırak attrition'ın etkisini azalttılar, o da bence eskisi gibi kalmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 portekizle oynarken ispanya ile personal union oldu. iptal edemiorum kendilignden de gitmiyor cunku ulkeler arasi baglardan surekli pozitif degerde ayrica ispanyanin - prestiji olmasi gerek adaminda 99!!! 50 yil oldu biktirdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 royal marriageı bitir ispanyayla. sonra kralları ölünce biter personal union. senin onlara olan opinionının düşür insult filan basarak. ha girebilirler orası ayrı sdkfljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?707351-(MOD)-MEIOU-and-Taxes şu çıkınca şunu oynayın mesela banko. oyuna atıyorum 3/10 verdiyseniz bu modla 9/10 olacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fakir editionuz biz göremiyoruz modları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 meiou ve d&t dün gördüm ben de aklım çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Oyunun başı avrupa devleti olarak inanılmaz bayık. Tam az para topluyorsun savaş açıcan hooop salak saçma biri gilip savaş açıyo sonra 20 sene savaş para zaten bitiyo hemen. Devamlı dış borç dış borç. Bide yani biraz oyunu öğreniyim diye easy de felan player bonus felan koydum yok arkadaş. Üstüne İnanılmaz kolay causes beli aliniyor. Geçtim herşeyi su içemiyorsun oyun oynarken devamlı bir action. Ne güzel eskisinde stress atıyordum bi yerden sonra Mod lazım mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 diplomat yollayıp claim alabiliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sorun o zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 oyundan kekremsi vanilya tadı geliyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eğer böyle ise beyaz beyaz oyunun üstünde bile gözüküyor, hatta kokusu falan geliyor vanilyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eu3 vanillaya göre çok iyi durumda magistrate gidişi net olmuş power ile yapıyosun artık ama her bina admin power değil o yüzden np. gayet paran varsa 30 province'e çatır çatır basabiliyosun marketplace leader direkt ülkeyi etkilemiş olması gerektiği gibi aslında ama heirlar random yani çok şansa olmuş. ck2'deki educate olsa neyse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 vanilla derken ne demek istiyorsunuz tam olarak? Oyunun ilk hali çok mu basit olmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Vanilla klasik bir paradox durumudur :). Genelde oyunun 1.0 surumune denir ancak işin içinde paradox olduğu için genelde oyunun vanilla haliyle son hali arasında en azından 19 en fazla 49 patch olur aldığınız ilk oyun ile son patchli oyun arasında dağlar kadar fark olur. Hatta vanilya eu3 oynayan birine son hali anlatılırsa bambaşka oyun olduklarını bile düşünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ok oyun daha çok gelişir diyorsunuz ama şöle diyim o zmn ben de. Eu2 çok iyi bir oyundu, modlarla harika olmuştu. Eu3 kötü bir oyundu ilk çıktığında, en azından eu2'nin gerisindeydi sonradan topladılar, dlc ve güncellemelerle. Ck2 ise çok iyi bir oyun olarak çıktı, dlclerle Paradox'un en iyi oyunu haline geldi. Eu4 hangisine yakın? Potansiyeli var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Oyun kötü değil ama bir Eu3 de değil. CK2 tadında ama ortada çok pislik dönmüyo. Eu3 de hani trabzon rum imparatorluğuna dalsam ingiltere bana savaş açarmı paranoyası yok gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar