Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

valla preorder yaptim deluxe edition..dün birkac saat bakma firsatim oldu..şimdilik çok güzel gözüküyor fakat paradox forumlarında manpower ile ilgili sıkıntı yaşadiklarindan bahsettiler, çok uzun zamanda tekrar dolması vs.

bugün yarın ve özellikle haftasonu daha detayli bakacağım, ayrıca multi denemek isteyen olursa birşeyler çevirebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Xechelon said:

şimdilik çok güzel gözüküyor fakat paradox forumlarında manpower ile ilgili sıkıntı yaşadiklarindan bahsettiler, çok uzun zamanda tekrar dolması vs.

Manpower sıkıntı yaratmalı zaten. Hatta supply limitini bu oyunda arttırak attrition'ın etkisini azalttılar, o da bence eskisi gibi kalmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun başı avrupa devleti olarak inanılmaz bayık. Tam az para topluyorsun savaş açıcan hooop salak saçma biri gilip savaş açıyo sonra 20 sene savaş para zaten bitiyo hemen. Devamlı dış borç dış borç.

Bide yani biraz oyunu öğreniyim diye easy de felan player bonus felan koydum yok arkadaş.

Üstüne İnanılmaz kolay causes beli aliniyor.

Geçtim herşeyi su içemiyorsun oyun oynarken devamlı bir action. Ne güzel eskisinde stress atıyordum bi yerden sonra

Mod lazım mod.
Sosyal ağlarda paylaş

eu3 vanillaya göre çok iyi durumda
magistrate gidişi net olmuş
power ile yapıyosun artık ama her bina admin power değil o yüzden np.
gayet paran varsa 30 province'e çatır çatır basabiliyosun marketplace
leader direkt ülkeyi etkilemiş
olması gerektiği gibi aslında ama heirlar random yani çok şansa olmuş. ck2'deki educate olsa neyse (:
Sosyal ağlarda paylaş

Vanilla klasik bir paradox durumudur :).

Genelde oyunun 1.0 surumune denir ancak işin içinde paradox olduğu için genelde oyunun vanilla haliyle son hali arasında en azından 19 en fazla 49 patch olur aldığınız ilk oyun ile son patchli oyun arasında dağlar kadar fark olur. Hatta vanilya eu3 oynayan birine son hali anlatılırsa bambaşka oyun olduklarını bile düşünebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ok oyun daha çok gelişir diyorsunuz ama şöle diyim o zmn ben de. Eu2 çok iyi bir oyundu, modlarla harika olmuştu. Eu3 kötü bir oyundu ilk çıktığında, en azından eu2'nin gerisindeydi sonradan topladılar, dlc ve güncellemelerle. Ck2 ise çok iyi bir oyun olarak çıktı, dlclerle Paradox'un en iyi oyunu haline geldi. Eu4 hangisine yakın? Potansiyeli var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...