Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 O ledger hadisesi oyuna gelen en iyi DLC lerden birinde bonus gibi bir şey yani sırf o ekstra ledger için kimse o DLC yi almamıştır. Gerçi ben alırdım :). Bu arada Eu4 beceriksizi olarak ilk defa ironman oynadım 3-5 achi yaparım diye, muscovy aldım kurabilirsem rusyayı kurar gidebildiğim kadar giderim dedim. Neyse rusyayı kurduk güç bela. Danimarka yı baya bir dövdüm iskandinavyada toprağı kalmadı, commonwealth kuruldu bu arada. Osmanı aly aldım hemen oyun başında ama osman tam gelişemedi macarı avusturya aldı. Bir kaç kere osman ile commonwealthı hırpaladık yarı yarıya küçüldüler. Memluk savaşına çağırdı beni memluğu aldık, bu arada osmanlı da baya isyan çıktı gittim bastırdım, akabinde geldi bendeki isyanları bastırmaya başladı koca rusyanın ortasında 30k ordu bıraktı karakol gibi :). Etrafta bana rival kalmayınca osmanlı ile aly bozdum rival yaptım, avusturya, ispanya ve portekiz ile aly oldum. Osmanlıya saldırdık herhalde sopa yerim derken istanbulu aldım avusturyaya baya bir toprak verdim. Oyun sonuna doğru ne yapayım derken, fransayı incelerken devrimi sonlandır diye br casus belli olduğunu gördüm sene 1806 galiba, aklıma 1812 moskova işgali geldi, neyse herhalde büyük dayak yeriz diye düşünürken ispanya, avusturya ile fransaya saldırdık mini bir dünya harbi oldu. savaşı da kazandık devrimi sonlandırdık fransada monarşiye geçti, son kez bir osmanlı savaşı yapalım derken oyun bitti zaten. Uzun zamandır bu kadar eğlendiğim bir oyun olmamıştı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 EU 4'te bin küsür saat playedim var. Son değişikliklerden o kada rürktüm ki bayadır açmıyorum. Bir iki play through istedim baya değişik mekanikler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Ben yeni estateleri hiç öğrenemedim, başka ne var yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 olmazsa olmaz dlc leri soylesenize alayim o kadar cok sey varki sasirdim hangisi alinmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 (düzenlendi) https://www.pcgamesn.com/europa-universalis-iv/eu4-dlc-guide Art of war ve rights of man aldım ben sadece muhakkak alın deniyor bu ikisi için , common sense dlc si ile bölgelerin developmentlerini artırabiliyorsun ama artık bu özellik oyuna 1.28 yaması ile eklendi yani common sense pek gerekli değil. Gerisi çeşni, avrupa veya HRE sevdiysen Emperor DLC si al, Osmanlı memluk islam dünyası için cradle of Civ, doğu için mandate of heaven vs. Şubat 12, 2021 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Europa Universalis 4: Leviathan March 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Hey, do me a favour? Check out our new Dev Diary which talks about getting other nations to do what you want! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Yeni bir hobi geliştirdim, dünyanın en gereksiz hobisi. Bitmiş oyunlarımın haritalarını editleyerek eski görüntülü hafif AAR tadında haritalar yapıyorum :) bir yerde görmüştüm, hoşuma gitmişti çok. Redditçiler beğendi baya asşlfka. Baya eğleniyorum yaparken. Image editing PS falan hiç tecrübem yok, GIMP indirdim onunla yapıyorum. Yaptıklarımı koyayım buraya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 reddite koy upvote a bogsunlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Koydum, 4.5k aldı bir tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 (düzenlendi) sipeyskeyk birinci haritada Fransa yı Atlas okyanusuna dökmemen kabul edilemez .. Mayıs 17, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Yetmedi zaman ya, İngiltere ibnesi çok uğraştırdı. Gemileri manşa çekip troll amfibik çıkartmalar yapıyor sürekli savaş sürüyor 30 yıl asfkjasşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 3400 saat sonra sayısız denemenin hoş olmayan anıları etrafımda O son tıklamadan önce Hoch Habsburg Marsch ı açtım Fareyi tarifsiz duygular ile tuttum ve tıkladım ” A Kaiser not just in name “ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 tebrikler :) ben de 2500e yaklaşmışım şöyle bir achievementlarıma baktım aklımda kalan bir big blue blob var, herhalde bir 10 kere deneme sonunda yaptım. bi de asıl unutamadğım norwegian wood var. Gerekenleri yerine getirdim ama achievement gelmiyor, bakıyorum haritaya atladığım var mı diye ama yok. Sonra fark ettim arada iskandinavyayı kurmuştum tag değiştirmemek gerekiyormuş. Bütün emeklerim boşa gitti, bir daha da gözüm kesmedi oynamaya tekrar. Başlangıç kısmı çok sıkıntılı. Defalarca yeniden uygun rivalların danimarkayı seçmiş olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Wonderful 1- Kremlin 2- Hagia Sophia 3- Parthenom 4- Mausoleum of Halicarnassos 5- Holy City of Jerusalem 6- Petra 7- Pyramid of Cheops 8- Kaaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Yeni harita geldi Açıklamamı da koyayım: Ladies and gentlemen, I present you the greatest land power europe has ever seen: Kingdom of Prussia. (Ironman) I started as Teutonic Order and formed Prussia. I didn't form Germany, because my whole aim was to make a legendary Prussia. It could be better, but I'm still satisfied by the result. I PU'd France and Allied Russia. We fought Europe minors, Spain - Portugal, England and Ottomans whole game and I can say that we did a pretty good job. Enjoy the map! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) Son Bizans oyunum; https://www.reddit.com/r/eu4/comments/ope7zz/the_byzantine_empire_1810_ad_ironman_campaign/ Temmuz 22, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Avusturya ile dostsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Evet, o yüzden oralara genişleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Selam beyler https://imgur.com/a/aFE1lCX Hanım salona olmaz dedi, çalışma odama asacağım. Bayıldım albüm linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Güzelmiş, Arap yarımadası ne öyle, kabileler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 (düzenlendi) Evet ufak tefek kabileler Ağustos 3, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Hazır mı bu Yoksa sen mi yazıcıda bastırdın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar