BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 HOI'den sonra bende uzun süre oynayamadım. Özellikle OPM felan oynuyorsan HRE'de felan bildiğin köşe kapmaca. 6K'lık ordunla admaın 4K'lık ordusunu Hamburgdan Bavaryaya kadar kovalıyosun bu sırad aülkende rebel pörtlüyo. Bildiğin Benny Hill müziği çalıyo kafamda her seferinde. Kale ve siege mekaniğini söylemiyorum bile. Bilgisayar 12 tane ülkeden mil. access alıp kafkasyanın bir ucundan öbür ucuna anadolu üstünden dolaşarak gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 SPQR 20 den fazla oyundan sonra Mare Nostrum Denemelerin 2 si hariç hepsi Fransa ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Ben Basileusu yapıp Mare Nostrum nasıl yapmış değilim ya. Bu arada Golden Horn yaptım bende baya basitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Eğer sorun çıkmazsa önümdeki plan Three Mountains. Ryukyu Daimyo Spam ile ilerlemeyi planlıyorum. 1 kere WC yapmayı planladığım için aynı anda 3 4 adet WC achievementını çıkarmayı düşünüyorum. Hehe Lolland Hoho, once religion felan hepsini aynı anda yapabilirim sanırım. Aslında Shogun olmaya kadar yapıp save almıştım ama sinirden sildim sanırım Save'i. eğer silmediysem bugün işte başlıyacağım daimyoları büyüte büyüte ilerlemeye. Tek sıkıntı son patch ile beraber oyun inanılmaz yavaşladı özellikle trade company regionlarda toprağın varsa 5 x speed imkansız hale geldi late gamede. Zaten daimyo spamla imkansız olacaktı ama inşallah ben oynarken düzelticez diye saveleri corrupt etmezler çünkü 1 günde bitmez en az 10 gün sürer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Hiç WC yapmadıysan buna en elverişli ülkeler haricinde WC yapman bayağı zor. Her adımını planlı gitmen gerekir, illa dalıp bir yerde ipin ucunu kaçırırsın. Daha önce WC yapmış olsan dikkat etmen gereken şeyleri ve zamanlamaları bilirsin en azından. Onu geçtim, harbiden bilmiyorum, şu an Three Mountains yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Daimyo Spam ile yapıcam işte. WC yapmak zor değil sıkıcı. Timurid ya da Ottomanlarla yapmak kolay ama dediğim gibi hayattan soguyorum ben 1700lerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Lul, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 The Iron Price Çok eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 BonePART a yetişmek için mücadelemiz devam ediyor - Barbarossa -The Sudanese Expedition -Even Beter than Pier Heyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 The 1.29 Manchu Update will release on Tuesday the 17th of September. https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/euiv-development-diary-10th-of-september-2019.1242758/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 bayadir oynamiyordum,bi morocco oynayam dedim 1452de castille burgundy inherit etti, daha spain degil , 8 yil olmus campaign baslayali , sinir oldum ben fransa,avusturya,yahut baska bi avrupa devleti oynarken burgundy inherit etmek icin ne maymunluklar yaptim abilerim ablalarim %100 warscorelarda oturdum yillarca,hristiyansam daha oyunu unpause etmeden burgundy ile evlenirim aliskanlik hic boyle bisi gelmedi basima,1 kere bile inherit etmedim bu oyun bazen beni cok darliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 o ispanya'ya kalma olayını nispeten sonra eklediler, 1-2 yıl olmuştur. Belki ondan denk gelmemiş olabilirsin daha önce. https://eu4.paradoxwikis.com/Burgundian_events#Burgundian_Succession_Crisis şurada inheritence ihtimalleri yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Son oyunumdan 2 kare paylaşayım, efsane oyun oluyor. Bu oyun bitmez ya, ömür boyu oynayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 ben avusturya oynarken league war hic baslamasin istiyorum , genelde protestanlarin kafasina biniyorum daha savasi baslatmalarina firsat vermeden ayrica osmanlinin allah belasini versin , lig war da guzel tokadi basmissin , ama venedikle ne alakalari var , garanti mi etmisti serefsizler , her ota maydonoz , nefret ediyorum o yesilden sinirim kabardi bi aragon oynayamda nocb bizans a dalip sonra osmanli tokatlayam , katarsis benin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) @DoGMeaT Abi bu oyun inanılmaz bir hal aldı, İstanbul'u falan aldım asasfkaf. Drekt süper gücüm şuanda, 2. İspanya. Batı sınırım low countries, doğu sınırım Bursa. Bu kadar keyif aldığım bir session hatırlamıyorum. Bu akşam oyunu bitirip son SS'leri koyacağım buraya. Aragon'a da aynı anda başlayak, çarpıştırırız olmadı. Ben Aragon oynamadım hiç, varsa yoksa Orta Avrupa. (Birkaç Bizans, bir kore ve bir osmanlı dışında). Ya aslında biz EU3 zamanı bir multi yapmıştık ama, bu yaşta mümkün olur mu bilmiyorum. Fenaydı :) al hype: Kasım 8, 2019 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 eu3 hala daha keyifli geliyor niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 6 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: @DoGMeaT Abi bu oyun inanılmaz bir hal aldı, İstanbul'u falan aldım asasfkaf. Drekt süper gücüm şuanda, 2. İspanya. Batı sınırım low countries, doğu sınırım Bursa. Bu kadar keyif aldığım bir session hatırlamıyorum. Bu akşam oyunu bitirip son SS'leri koyacağım buraya. Aragon'a da aynı anda başlayak, çarpıştırırız olmadı. Ben Aragon oynamadım hiç, varsa yoksa Orta Avrupa. (Birkaç Bizans, bir kore ve bir osmanlı dışında). Ya aslında biz EU3 zamanı bir multi yapmıştık ama, bu yaşta mümkün olur mu bilmiyorum. Fenaydı al hype: Hey gidi be. Ne oynamıstık. Crashler out of syncler otlar boklar. Vakit olsa yapılır bi haftasonu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) @Gimli Yani, ben bir haftasonumu ayırırım önceden planlarsak. Bir deneyelim mi? Karımı annesinin evine gönderirim, köpeği gezdirmek dışında full oynarım alsfsakf IS IT HAPPENING? Kasım 8, 2019 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Bir de nasıl 9 sene olmuş olabilir biz bunu yapalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Yaşlılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Bir de "birazcık" kanlı bir savaş koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Bizansla yeni strateji geliştirmişler Oyunun başında tam kapasite borç alıp, 18-19 tane ordu spamliyorsun, 1445 yazinda savaş açıp Kocaeli ve Selanik fortlarini mothball haldeyken yakalamaya çalışıyorsun Güzel taktik, her denediğimde çalıştı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Development Diary - 14th of January 2020 https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/euiv-development-diary-14th-of-january-2020.1307998/&utm_source=twitter-owned&utm_medium=social-owned&utm_content=post&utm_campaign=empe_eu_20200114_for_dd Güzel olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar