Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.wired.com/threatlevel/2012/08/tv-amazon-assault-rifle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 oha ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 suikastçi ajana gidicekti herhalde yanlış kargoladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ups'teki yeni stajyer cocuklardan birinin işidir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aahah bana gelse haber vermem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "Horvitz just wants his TV. “I wanted something that would be good as a computer monitor, that would be good for movies, too,” he said." asfgpalsfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 /k/ da vardı konusu. Silahı ithalat eden firma ile tv yi ithalat eden firma aynı antrepoyu kullanıyorlarmış. Karışıklık oradan kaynaklı amazondan değil. Zaten amazonun silah satışı yok yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 üüf alet iyiymiş hakketen bende haber vermezdim direk zula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahaha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 adam b2 b4 yapmis direk dfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.wired.com/images_blogs/threatlevel/2012/08/seth3.jpg Sevgili Horvitz neden o tırnaklar boyalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 oo adam yollu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 1590 dolara o tifeği nasıl satıyorlarmış onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 plastik replika falan değil sahici tüfek mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bende istiyorum böyle bi tüfek ya arada sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Amerika'da silah almak zor bişey değil, TV'sini istemesi normal. http://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_constraint=0&ic=48_0&Find.x=0&Find.y=0&Find=Find&_ta=1&search_query=rifle&_tt=rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi çok garip yani silah satın almanın bu derece basit olması, ben çok şaşırıyorum şahsen. hakkaten garip bi memleket amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Adam cok yetersiz ama. Baya bi yetersiz yani. Hem 39" westinghouse diye 320 dolarlik bi tv siparisi veriyor. Siparis gelince silahin metal parcalarini tv'nin ayagi falan saniyor, ustune butun dunyanin okuyacagi bi haberde arka fonda terliklerle foto cektiriyor, sonra da silahi polise vermis ehaeuea tatli olarak da esprili bi yorum gondermek istemis amazonda satin aldigi tv icin, amazon da reddetmis :p "Seth Horvitz tried to leave this review for the TV he ordered, but Amazon rejected it." koy ebaye sat gelen para ile istedigin kadar tv al, araba al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kapına assault rifle gelse polisi aramaz mısın abi? Ben ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 washingtondan satamaz ama ebayde o silahı, assault rifle bulundurmak yasak çünkü orda. biri şikayet etse ver elini guantanamo sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 türkiyede kapıma assault rifle gelse , apartmanı yakar kaçarım. amerikada gelse, zombie survival için saklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Cekerim deri eldivenleri, ceketi, botlari. Kac kere gelecen dunyaya? Bi FB profil fotografi patlatirim once. Silah uzerinde inceleme yapip bi blog patlatirim. Bi video koyarim. Youtube a eklerim. Derken haber ajanslarina soyler, 10k dolar kim vericekse ilk hemen gelsin haber yapsin diye anlasirim. Eyalet sistemi olan bir yerde yasiyorsan ve komsu eyalette bu silah serbest ise atarim bagaja gidip satarim. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kaç para ki bu tüfekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sig 716 gelse ben de geri yollardim. adam haklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar