Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aldım ben lol. lazımsa vereyim ama asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 onu bunu geç oyuna gir şu spearı veriyim içime dert oldu dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Lan bende avrupa serverında oynayıp sizlere bişeyler verip bişeyler almak istiyorum.Bana da veriyormuş gibi yapın lan.Hacı benim yüzüğü de versene bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 şu çöp herhalde, stat mat yok gene her zamanki gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Crit olaymis iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 1300dps + socketlisini 5 m e sattım hesabı sen yap.Şimdi biraz daha yükselmiş fiyatlar da ben koyduğumda muadilleri o fiyattaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi silahlarda socket çoğu zaman dealbreaker, olmayınca fiyat acayip düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Lan ben de sanki biraz fazla ucuza satmışım şimdi biraz bakındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 crossbow fiyatları zaten baya yerlerde artık, hele manticore'un gelmesinden sonra. 900 küsür dps, crit damage/socket/dex/attack speed bir manticore bikaç milyona alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 eu/us fiyatları en son baya farklıydı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 eu hakkında konuşuyorum, us hakkında bilgim yok zaten. hatta nerdeyse 1 haftadır oyuna da girmedim gerçi ama en son baya ucuzlamıştı ve ucuzlamaya devam ediyordu manticore'lar, o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfkmy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Arkadaşlar şuna fiyat biçebilirmisiniz AH de buna yakın yok yada ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 One ya ! :D 250 euro dan koy bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 güzel glove baya ,all res yerine as olsa alırdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ohşşş nasıl güzel özellikler gelmiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mstfkmy said: Arkadaşlar şuna fiyat biçebilirmisiniz AH de buna yakın yok yada ben bulamadım hayırlı olsun , zengin olmuşsun :) crit chance max rollanmış, arcane +all res , dex+vit de var, mükemmel monk eldiveni. 250€ olmasa bile en kötü ihtimalle 150€'dan 1 saat içinde satarsın. gold ah'de daha fazla alabilir misin ona bak derim. gold>€ oranlarına bak, arada blizzin alacağı payı falan hesapla, ona göre ahye koy derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi gittim yanlıslıkla sunu ögrendim.... ah'ye baktım 7m diyo nası içime oturdu anlatamam aradakiler de yok zaten isteyen varsa yapıyım hayrına bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yanlışlıkla dediğin, starın bi üstü sandım yaptın dimi sdfs ben de yapmıştım aynı olayı. gittim aradakileri de aldım daha uczu ehehe birikmiş emeraldın çoksa yap sat, iyi getirisi var. ama kendine lazım olacaksa satma. özellikle crit damage için iyi gemin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 crit chance max rollendiğinden utanmış crit dmg'i 50 diilde 49 rollemiş. Yedim mi? Hayır. Yuh. Sadece monklar değil pek çok dh'de bayılacaktır o eldivene. Sen 1 hafta boyunca 250 yuroda sabitle.:D olmadı 249'a düşersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ar yi unutmamak lazım.O da ayıp olmasın diye 79 a düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 tahrikmotoru#2723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 500 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 daha fazla eder 500den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Denesin bakalim ? Kafaliklar sacma sapan fiyatlari var hic belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar