Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Var ben de lacuni = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 tamam satarsın işte 80m+ dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Millete düşen itemları gördükçe kendimden nefret ediyorum. Düşürdüğüm en iyi item geçen haftaki glove'du, onun da piyasası 16m'ken 10m'den koydum 1 haftadır da fiyat kıra kıra 3m'e kadar geldim ama hala satılmıyor asdslgkhdfsşlnidfpı Camdan atlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 2 haftadır falan girmiyorum oyuna ama orta karar piyasa çöktü diablo'da. benim elimde zebillah gibi "en kötü 3-5m eder" türden item vardı. Satılmadı bir türlü, ben de ucuza koyacağıma, "başlarım golduna" deyip, kırdım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://i.imgur.com/AKHTf.jpg?1 http://i.imgur.com/jsX3N.jpg?1 http://i.imgur.com/A8D3H.jpg?1 hepsi çöp sanırım ama siz de bi görün deyin bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 inna para eder digerleri etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 133.23 Euroya satilmis hehe Fistan said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu topic biraz anlamsız ya zaten çok detaylı arama getirmişler, sarılar için sormaya bile gerek yok çok exceptional bişey düşmediği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 pvp gelince tekrar önem kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mempo ucuza gitmis Rmah ile. 190 dex, 70 all res, 4 critlisini gold ah'da satip 360 tl'ye donusturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 blizz bu vizyonsuzlukla adam gibi pvp getiremez bu oyuna çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 vizyonsuzluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kotarabilseler cok eglenceli moba haritalari ile oynanir da sivayip cikarlar cok buyuk ihtimal. bu hafta zaten jay siskosunun pvp blogu yayimlanacak buyuk ihtimalle. gorucez ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Saçma sapan bir pvp olacak muhtemelen ama yine deli gibi oyalayacak herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 release rünleri charmları vs bir ton ıvırı zıvırı 2. oyundaki her gameplay öğesini oyundan çıkarıp sonra yaratıcı birşey bulamadıkları için patchlerle koymaları vizyonsuzluk yetersizlik çakallık vs başka birşey değil bişeyler yapıp dlc ile satsalar ona da razıyız artık sıtmaya razı olmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Vizyonsuzluk değik bu çakallık. Adamlar gıdım gıdım koyuyor milletin önüne böylece oyun sürekli oynanıyor ve gündemde kalıyor. Şu Diablo 3 konusunda öyle pççe bir politika izlediler ki sürekli her patchte deli gibi değişiklik yapıp sürekli oyuna bağlayarak, ciddi nefret ettim heriflerden. PVP'de de yine aynını yapacaklar. Bütün gearların fiyatı değişecek, bırakanların çoğu tekrar oyuna dönecek, streamler coşacak, RMAH deli gibi işleyecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 para gerek arkadasşlar iyi haberler verin lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 6-8 arası bişey fix fiyatları bunların bak ahye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 valorum patlamasın diye oyundan cıkamadgım için soruyorum :D 6-8 arasiysa kullanrm ya :p ( sanki milyarlarım var da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 6-8 arası mı? Apple moralini bozmak istemem ama 1 randomu var topu topu oda melee attackers cıkmıs. ederi 2.2m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Dh min Dead Man's Legacy sini satiyorum. Resmini koyamiyorum simdilik arkadaslar kusura bakmayin, ozellikleri assagidaki gibi; Dex 190 Vit 198 İasp 20 Cc 10 1slot Rapid fire crit artirimi (ne kadar oldugu hatirlamiyorum, eve gider gitmez duzeltirim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aceace said: 6-8 arası mı? Apple moralini bozmak istemem ama 1 randomu var topu topu oda melee attackers cıkmıs. ederi 2.2m kendim kullanıyorum zaten :D sen set bonusnu belt ve bot'dan al diyordun ya, onlar tamam eldivenle silahım da var hatta, 4 set var. simdi elime skorn alcam güzel olcak. ucuz yollu skorn kovaliyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben benim skornu 2m'e aldıydım. 1250-1300 dps, %175 civarı CD olsun her türlü yeter:) O immortal Boulder Breaker'dan acilen kurtulman şart. Bilare üşenmede kendine adam gibi bir Hellfire takıvee. Hoppidik Rapid shot kotu olmasa iyi para ederdi aslında:( 1 slottan kastının soket oldugunu varsayıyor ve legacynın yaklaşık ederinin 40-50 arasında olacağını düşünüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Var mi ederi, is yerindeyim AH'a bakamiyorum. Armoryden print screenladim. http://i.imgur.com/FimgZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ne eder bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar