Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 nası bi kafada oynuosunuz bu oyunu merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Call of Duty Zombie Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben ultima online gibi oynuyorum valla. zaten uo da da brit mezarda zombi keserdim, tıpkının aynısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ustumde silah falan yoksa acaip kafam rahat dolaniyorum. silahim falan varsa acaip bi kafada oynuyorum tarifi yok. 3 adimda bir sagi solu kesiyorum. durbun en yakin arkadasim oluyo. acaip gergin bi sekilde oynuyorum. zombilerin cogalmasi da fena olmamis. heryere elini kolunu salliya salliya giremiyosun. smallville de loot topladim. yine daha seyrektiler, ordan safe zone a giderken kucuk bi yer var oraya ugriyim dedim az kalsin zombilere oluyodum. 2 zombiyi cekicledim, bi anda kendimi 5-6 zombinin arasinda buldum. zor kactim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sadman said: Fakkoo said: Kürt Hacker wtf? Kurd yazdım pardon :D türkçesini yazınca öyle oldu asdfhahsd RRa said: "artık kimsenin gözyaşına bakmayacağım" ya ben ne çok duyuyorum bu cümleyi. ben size dedim ilk baştan, gelin karanlık tarafa geçin diye. haklısın abi. Spotteddan sonra soruyordum hep friendly diye Yes diyorlardı mecbur şimdi de sorucam ama öldürücem bu sefer muhahaha.Adamla konusuyorum üzerimde birşey yok bırak geçeyim diyorum tamam diyo Adamı görüyom embesil embesil etrafı kesiyor göremiyor beni. Dedim kırmızı ceketliyim bak vurma sıktı sonra kaçtım bende sob sob diye diye sdfhsd :D süper olm oyun yaa ahahha Tam haraslık oyun aslında. Bütün harasçıları doldurcan bi servera allah bak sen geyiğe :İD Marty said: ustumde silah falan yoksa acaip kafam rahat dolaniyorum. silahim falan varsa acaip bi kafada oynuyorum tarifi yok. 3 adimda bir sagi solu kesiyorum. durbun en yakin arkadasim oluyo. acaip gergin bi sekilde oynuyorum. zombilerin cogalmasi da fena olmamis. heryere elini kolunu salliya salliya giremiyosun. smallville de loot topladim. yine daha seyrektiler, ordan safe zone a giderken kucuk bi yer var oraya ugriyim dedim az kalsin zombilere oluyodum. 2 zombiyi cekicledim, bi anda kendimi 5-6 zombinin arasinda buldum. zor kactim abi zombilerle elimde silah yada vuracak birşey yokken çok sıkıntı yaşıyorum ya istemiyorum ben silahsız çıkmayı. :D yeni karakter açıyom flashlight veriyo beleşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dün 4 5 karakter açtım el feneri fln vermedi nedendir? bir limiti mi var? çırılçıplak gezerken kalabalık bi zombi grubu peşime düştü kaçarken çıkmaz sokaga girdim gg oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ilk defa açtığın 10 karaktere veriyor o hakkı ama revive yeni açmak olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 azcik oynadim wipetan sonra. 3 char actim daha ama simdiden inventoryde 3er tufek, tabanca ve melee silah olmustu hatirladigim kadariyla. yeni char acarsam silah falan vermeden giriyorum oyuna. dunyanin obur ucunda spawn olursam kosmak zorunda kalmiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben erzak topluyom ya... :D cok sardı oyun beni :D tam benlik gömücülük oyunu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 :D buluşalım bi gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi gömücülük çok kötü ama ya. iki işe yarar item bulur bulmaz hemen kıyıdan köşeden safe zone'a koşarak 4-5 saatte 15-16 silah buldum ki 10 tanesi primary. şimdi oyuna giresim kalmadı, eskiden negzel gireyim silah bulayım yemek yiyeyim of bandage of hammer derken şimdi "meh" oldu oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 işte farklı karakterlerin olcak. bi tanesinde gömücü takılcaksın diğeriyle oynarken kendine diceksin işte şu rotayı izleyip safe zone'a dönücem diye. uzunca bi rota olcak işte en az haritanın yarısını geziceksin falan. güzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bio +1 fast shukyu sadf abi bence de en mantıklısı o 2 karakter var suanda biri gömücü diğeri aksiyonatör çok keyifli :p gömücüyü köle misali granola bar çips falan veriom bide 375ml su adfads yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bnm ilk 2 char biri en kuzeydoguda, digeri de safe zone un kuzeybatisinda spawn oldular. cantalari fulleyip gittim safezona. simdi de veriyorum ellerine bi tufek, bi cekic, kafama nere eserse gidiyorum cantayi fulleyip geri geliyorum. daha dogrusu 1 kere yaptim daha. 3. char guneyde bi yerlerde cikmisti sanirim. bi ara eline bi tabanca verip onunla da kuzeye dogru cikicam yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben genelde safezonedan çıkarken hiç bişey vermiyorum 2-3 painkiller haricinde. her seferinde baştan heyecan oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 steam'de çıkmış, 15$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 çıktı ama steam sayfasında yazanların hiç biri yok oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 betada niye safezone kasıyosunuz ki o kadar benim globalde hiç item yok. her seferinde yeni macera.öldüğümde 0 dan baslıyorum iyi oluyor sdfs.hackerlara ölmesek tabi daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 silahli birine silahsiz yakalanmak hic keyifli degil de ondan. oyundaki en cok eglendigim an, haritanin tam ortalarinda tunelin guney batisinda mapde olmayan kucuk bi kasaba var orda olmustu. ben restauranttayim, 2 adam beni gormeden geldi kosa kosa, tezgahin arkasindan vurdum 2sini de keklik gibi. bi adam da karsidaki evdeymis acaip catisma olmustu saklana saklana catismistik orda 1 dk. silahsiz dolaniyo olsaydim caresizce olucektim. yine oldum ama keyifli oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 valla ben saklanıp hammerla falan dalmayı seviyorum silahlılara kapalı alanda çarpışıyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben gircem gelmek isteyen var mı??? girdim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 of yaaa Deli gibi erzak depoladım mermi vs falan ama bi silah bulamadım bulsam direkt safe e gidicem :D he sörvır restart mı ne atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.twitch.tv/yetination bu adam 6500 follower'ı olunca 7 tane war z key'i vericek. 6200'lerde şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu adam geçen beni öldürdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aha vurdu adamin tekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar