RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Norad Military Base kapalı olan tünelin oraya koşarken üstten biri ateş açtı içeriye kadar kaçabildim, girdim döndüm arkamı o sırada soldan biri çıktı koşa koşa o da girmeye çalışıyor içeri, vurdum ama son mermilerimi de bitirdim. O sırada üstteki adam da indi tabi aşağı sağ taraftan süzüyor. Ulan adamın lootu görüyorum, silah da var fakat arada taş blok olduğundan yetişemiyorum, silahlı olan adam sağ tarafımdan tam olarak loota a bakıyor, bana da gelemiyor haliyle saklandığım için. 10 dakika kadar oyalandık, aramızda 10 adım mesafe var. Ben lootu almaya çalışırken dağın üzerinden başka biri daha geldi aşağıda beni bekleyen adamı vurdu. Aldım ilk ölen adamın pistolünü biraz bekledim aşağıda lootu almaya gelince sonuncu adam da ölüp gitti. Aldım lootu bastım logoutu. Bu da başka bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 marksman said: oyunu yeni yükledim. öyle sinsi sinsi planlara girecek olaylar olmadı daha. birinci karakterle ak47 helmet ıvız zıvır buldum. ikinci karakterle blaser sniperinden medium pack felan buldum. biri sırtı dönük önümden gecti. biraz takip ettim ama vurmadım. sniperliyi safe zoneye bıraktım. gece vakti oynamak hosuma gitti. zombiden kaçarken atladım arabanın arkasına meğer uyuyan zombinin üzerine atlamisim, caddede ne kadar var hepsi pesime takıldı ama kosarak atlattım.uyumadan önce birini vurup da öyle cıkayım bari. abi şu sniperları nerden buluyosunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oh abi adamda ne şans var daha ilk oyununda sniper bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 blue rittle settlementin aşasında smalville mi ne vardı, orada buldum, yani hiç beklemiyordum, iki karakterim de oradaydı. diğeriyle ak 74m bulmustum aynı yerde ama mermisi 10 mu neydi, 3 kisi markette sıkıstırınca birini vurabildim mermi bitti, hammerle alıyodum digerini 3. arkadan vurdu. hemen snipere gecip beni vuranı vurdum, yani ulan buradan vurur mu acaba diye sıktım tek mermide öldü, server shootdown olmasa son elemanı da alcaktım. oyun güzel ama hackerle karsilasinca soguyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi oyunu korkmadan oynayınca daha iyi oynuyosun lan. dün bildiğin "amaan ölürsem ölim nabalım" modunda oynadım, 2 kişi öldürdüm birinden pistol laser düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Densiz said: serverı bulunca söyle, buluşalım gözcülük yapalım :P http://www.memes.at/memes/1188.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sniperla vurulan adam ne sovmustur be. wipedan sonra oyuna girip ilk is olarak sniperla vurulmak adama koyar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Klan varmi paticik zombie lovers felan ama o mavi ok tatsız bişi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Öldükten sonra illa yeni karakter açmak mı lazımdır şu 1 saatlik revive olayını beklememek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dün 5 kişi girdik, uzun uzun da oynadık ne güzel. yanımızdaki 2 kişinin de ilk oyunları sayılırdı, nasıl anlattıysak "mermileri dikkatli kullan olm harcama boş yere" diye artık, zombiler sardı etrafımızı; o iki eleman bi mermi bile harcamadan öldü zombilere kaderlerine boyun eğip. lootlayıp kaçtık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ölünce 1 saat bekleyeceğimize o 1 saati zombi olarak geçirsek ne datlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 marksman said: blue rittle settlementin aşasında smalville mi ne vardı, orada buldum, yani hiç beklemiyordum, iki karakterim de oradaydı. diğeriyle ak 74m bulmustum aynı yerde ama mermisi 10 mu neydi, 3 kisi markette sıkıstırınca birini vurabildim mermi bitti, hammerle alıyodum digerini 3. arkadan vurdu. hemen snipere gecip beni vuranı vurdum, yani ulan buradan vurur mu acaba diye sıktım tek mermide öldü, server shootdown olmasa son elemanı da alcaktım. oyun güzel ama hackerle karsilasinca soguyo insan smallvillede tam olarak nerde tarif edebilcen mi? kampı kurayım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 en üst safe zone un aşağısında. yanlız orda baya loot düşüyor o yüzdende çok tehlikeli :P dolu serverda girmeni tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kasabanın yerini biliyorum da, içinde nerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ya dün windowed mode yapınca borderless oluyordu da, şimdi olmuyor bi bilen var mı nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bende hep gözüküodu borderlar en başından beri varsa bir yolu bende yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 _ILuVaTaR_ said: ya dün windowed mode yapınca borderless oluyordu da, şimdi olmuyor bi bilen var mı nedendir? bendede aynısı oldu nedir çözemedim sabahtan itibaren saçmaladı ayarlar yeni fix filanmı upladılar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bi ton eşya yine hackera gitti yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hacker mı var hala olm oyunda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 patchten sonra daha çok rastladım valla, 2 günde eşyaların yarısını hackerlara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hay ulan, 2 dk çişe gittim kenara çekip döndüğümde eaten by zombie. yeni karakter de açtırmıyor eskisini revivelemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gercek hayatta sen öyle arkadasini felan birakir cise gidersin. sonra dönünce arkadasinda seni yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dün guest key vermişti arkadaş. ama serverlara girilmiyordu. bugün işten geldim ama 24 saat doldu diye bitmiş. 20 dk fln bile oynayamadım. oyun fena değil gibi ama hayatta almam bu amatör malların oyununu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 giant mega corplar tamamen ticari eğlence yönü yüzeysel sanatsal yönü sığ kullan at oyunlar yapıp dünyanın parasını alırken bu adamların yapmaya çalıştıklarına 15 dolar idealdir. mail at bence anlat izah et sizden kaynaklı bir sorundan dolayı guest sürem doldu azınıza mıçıyım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lakin bu adamlar giant mega corp olmadıklarının farkında değiller ve onlar gibi para kazanmak istiyorlar düşüncesini aşıladılar bana malesef. o yüzden "bişeyler yapmaya çalışan samimi indie" imajı yok bunlara karşı kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar