Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 marksman said: 15 dolarese ne zaman iniyor bu. random ? 25 çok veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 15 papel olursa ben de düşünürüm. adamlar bana güven vermedi. 25 e satsa bile free oyun gibi sağdan soldan para tokatlamaya çalışacak yada bir süre sonra oyunu geliştirmeyi yavaşlatacak gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 açıkçası 15i de 25i de oyunun şu anki hali ve verdiği heyecan bile hakeder ya. kapattık hadi güle güle bile deseler pişman olmam sanırım 25 verdiğime. ki orijinal oyun alan bi insan bile değilim yani. oyun iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 evet bu dedikleriniz olabilir belki, ama yapmayın arkadaşlar bi bakın para verdiğimiz oyunlara steam den sağdan soldan bi dünya oyun almışım çoğuda single player 1 ay bile oynamamışımdır, fiyatları da 9-29$ arası 14 oyun olmuş öylece duruyolar belki arada canım sıkılırsa oynarım. firma patlarsada patlasın 30 dolar verdim 2 hesaba, şimdiye kadar oynadıklarıma sayarım, en azından herkez gördü theme park mmo dışında da oyun yapılırsa satılır oyuncu kitlesi var denmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 neden 2 hesap var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 15$ görünce bende 2. hesabımı aldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 5 6 karekteri 1 saat icinde oldurup yetemiyorlar demek ki afddfssfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 15 dolar olunca dürtün bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mosquito said: 15$ görünce bende 2. hesabımı aldım valla ne ara oldu keke? Bakıyorum hala 24.99 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben de 15ten aldim. aksamlari, haftasonlari falan baya eglendim. simdiye coktan cikardi bile bence degerini. arabalar falan filan gelince bedava oynuyomus gibi hissederim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bu kafayla arabaya benzin 200 GC der bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Herkes night visionları tüketiyor şu an. Dün Vingthorla double AWM double night vision gittik Norad'a, sırf benim vurdugum 3 kişide Nightvision vardı. Oyunun karanlık seviyesini çok arttırmışlar abi, kırmış resmen karanlık. Bilmiyorum gerçi nightvisionlar geçince eglenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 no life 10 gun oynadim su oyunu, 1 kere night visiona denk gelmedim sagda solda loot olarak, lakin playerlarda gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 loot olarak düşmüyor galiba onlar, marketten alınıyor. ben şimdiye kadar aldım 1 kere marketten, 1 tane daha alacak param da var. ama bana sorarsan düpcüler bir kere alıp, 100 kere takıldılar, piyasada haddinden fazla NV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Direk dupe milletteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 nightvisionla nasil oluyo bilmiyorum da, nv olmadan gece oynamak acaip eglenceli oluyo. tabi ortamda nvli adam varsa kisa suruyo. cok kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Nightvision avantaj falan değil, direk kırık. Gündüzden daha net görüyorsun, çok yüksek contrastı. Ve distance'da aynı etkiyi koruyor. Hani belli bir mesafeyi aydınlatsa halledersin de, adam seni bir mil öteden spotluyor yani. En azından ben spotluyorum bagırıyor ben buradayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kotuymus o zaman. nvsiz gece birini gorme mesafesi baya baya dusuyo cunku. hele ayisigi falan da yoksa, ya da ayisigindan saklanilabilecek cok yer varsa nerdeyse gorunmez oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 uu yeni gördüm.fikir iyiymiş aslında alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 "gizli" kesinlikle almanı tavsiye ediyorum hile var evet eksik çok evet bug var evet arada baya saydırıyorum bunları görünce :D ama zevkli oyun beeea. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hile dediğin item kopyalama gibi bir şey mi yoksa godmode on falan mı? item kopyalama ise serverlar sıfırlanınca düzelir o çok dert edilecek bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yok bildiğin dupe var işte yarından sonra onuda düzelticekler sanırım, god mode on bi kere denk geldim herif tepemde uçuyodu resmen screen çekemedim ona üzüldüm birtek, onun dışında random crash ve bug zone lar (insta died) var halen, yakın zamanda indirim olurmu bilmem olursa herkeze öm atmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Olursa lütfen bildirin KANKİSYULAR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 500k dan fazla satmışlar. Beklentilerinin üstünde olduğu belli. Yinede fazla para kazanıpta, bu kadar ağır çalışmayı nasıl becermişler anlamadım :D. uanki haritayı pek geliştirebileceklerini düşünmüyorum. Umarım sonraki haritalardaki kasabalar daha büyük olur (kasabada 2-3 evmi olur ya :P) her patchde ayrı bir bug oluyor. patch notlarda yazmayan son gelen (30 unda) patch ile beraber windows 8 de crashlar başladı. Random crashlar haricinde w8 kullanıyorsanız, msaüstüne döndüğünüzde oyununuz gidiyor. 1. nvg nin nerflenmesi lazım. Mesafe koyulmalı. Ayrıca bugı kapatılmalı. Tek nvg ile 10 kişi nvg li gezmemeli. Fiyatıda arttırılsın, arttırılmıyorsa hasar alıp kırılsın 2 droptan sonra. 2. Çıktığın bir servera o karakter ile 30 dakika geri girememen gerekmeli. Yada server değiştirme arası en az 10 dakika felan olmalı. Adamlar arkanızda çıkıyor sonrada sizi mıhlıyor. Olayın gerilimini %99 düşürüyor. Oyun özelliği hile gibi. bu 2 sinin acil yapılması gerekiyor bence. Aksi halde wipe dan sonra çook canımız yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 w8 o alt+tab sorunu pek cok oyunda var sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar