Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

evet bu dedikleriniz olabilir belki, ama yapmayın arkadaşlar bi bakın para verdiğimiz oyunlara steam den sağdan soldan bi dünya oyun almışım çoğuda single player 1 ay bile oynamamışımdır, fiyatları da 9-29$ arası 14 oyun olmuş öylece duruyolar belki arada canım sıkılırsa oynarım.

firma patlarsada patlasın 30 dolar verdim 2 hesaba, şimdiye kadar oynadıklarıma sayarım, en azından herkez gördü theme park mmo dışında da oyun yapılırsa satılır oyuncu kitlesi var denmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bildiğin dupe var işte yarından sonra onuda düzelticekler sanırım, god mode on bi kere denk geldim herif tepemde uçuyodu resmen screen çekemedim ona üzüldüm birtek, onun dışında random crash ve bug zone lar (insta died) var halen, yakın zamanda indirim olurmu bilmem olursa herkeze öm atmak lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

500k dan fazla satmışlar. Beklentilerinin üstünde olduğu belli. Yinede fazla para kazanıpta, bu kadar ağır çalışmayı nasıl becermişler anlamadım :D.
uanki haritayı pek geliştirebileceklerini düşünmüyorum. Umarım sonraki haritalardaki kasabalar daha büyük olur (kasabada 2-3 evmi olur ya :P)

her patchde ayrı bir bug oluyor. patch notlarda yazmayan son gelen (30 unda) patch ile beraber windows 8 de crashlar başladı. Random crashlar haricinde w8 kullanıyorsanız, msaüstüne döndüğünüzde oyununuz gidiyor.

1. nvg nin nerflenmesi lazım. Mesafe koyulmalı. Ayrıca bugı kapatılmalı. Tek nvg ile 10 kişi nvg li gezmemeli. Fiyatıda arttırılsın, arttırılmıyorsa hasar alıp kırılsın 2 droptan sonra.

2. Çıktığın bir servera o karakter ile 30 dakika geri girememen gerekmeli. Yada server değiştirme arası en az 10 dakika felan olmalı. Adamlar arkanızda çıkıyor sonrada sizi mıhlıyor. Olayın gerilimini %99 düşürüyor. Oyun özelliği hile gibi.

bu 2 sinin acil yapılması gerekiyor bence. Aksi halde wipe dan sonra çook canımız yanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...