-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 inanamıyorum swg'de bu kadar anı anlatmazdık arka arkaya. aldıracaksınız yeminle oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 al zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 almaman ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bencede alınmalı bu oyun soğutan yanlarıda var ama o nefes tutma atmosferide var mermiyi sıkmadan evvel. Sniper olmasa oyunda belki daha güzel bir oyun olur sanki ya. Anlamı yok abi sniperın tamamen dengesiz güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ulan az önce bi adam gördüm kafası 360 derece dönüyor uzuyor felan.heralde bugda gideyim çekiçle döveyim dedim tam yanına gittim arkadan biri geldi beni çekiçledi :D tuzakmıydı acaba anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oyunu alinca betay mi aliyorsun yoksa oyunun kendisini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 alınca oyunun fullü falan çıkınca da oynuyosun eğer sorunu doğru anladıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dogru anladim canim benim. aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Afterdeep said: Ben şimdiye kadar kimseye bulaşmayayım, lootlayarak devam edeyim dedim ama niyeti bozdum artık, önüme çıkanı harcayacağım, guildle hareket edersek zaten muhtemelen kan banyosuna çeviririz ortalığı :) ben de aynen bu modda az kişi olan serverlarda takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sabah girersem en boş olan Amerika serverları, gece olursam eğer Avrupada boş olan serverlarda belli spotu ayrı serverlarda dolaşıp sonra ölmeden safe zone'a gitmek amacım şu an için.. Yeteri kadar silah olunca popüler kamp noktalarına sotelenip adam ğeşine düşerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 photographer said: biriside nasıl tokatlandığını anlatsın dişimi kırcam :D hep ben mi tokatlanıyorum yahu? yoksa sizin tokatladıklarınız ben miyim? kasabanin tekinde 2 eleman marketi ele gecirmis flare lerle falan ortaligi aydinlatiyolardi, bende elimde cekicle sagda solda evlerde silah ariyorum. o arada baska bi silahli eleman geldi ormandan kosa kosa. ben de bunun pesine takildim. flarelerin oldugu yerleri biraz dikizledi, ben de surune surune pesindeyim adamin. baya yaklastim. adam gitti bi cop tenekesinin tepesine cikti marketin nerdeyse dibinde citlerin tepesinden oraya bakiyo. ben de citin dibinden surunuyorum, zaten butun isiklar o tarafta karanlikla 1 olmusum. adamla aramda 2 adim falan kaldi kafasini yaricam cekicle. karanlikta gorebilidgim kadariyla elinde de m4 gibi bisey var. tam dibine geldim adamin, adam zipladi citlerin ustunden obur tarafa. hemen ciktim ben de cop tenekesinin uzerine kafayi bi kaldirdim adamla birbirimize bakiyoruz. benim elimde cekic citlerin tepesindeyim, adam yerde elinde uzun namlulu tufek.o ates etmeden onceki 1 saniye duraksama oldu adamda. tekrar yattim yere. herifin ileriye dogru kostugunu duydum, kalktim citlerden atladim. adam markete girdi, icerden silah sesleri geldi, o arada ben de marketin kapisina geldim. sesler kesildi hah dedim simdi lootla ugrasiyoduk canli kim varsa. iceriye dogru yurudum, adamla tekrar burun buruna geldik. bu sefer duraksamadi adam. gofretimi ve cekicimi aldi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tili said: tili bak ee sonrası bu işte. hakkaten yazıldığı gibi uodan sonra ilk defa herkes böyle hikayesini anlatıyo durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çekiçle adam kovalıosan, metal zeminde yürümüyorsan sürünmeye gerek yok adam arkasını sana döndüğünde koşarak kafasına indirmen lazım çekici 3 vuruşta adamı alabilirsin yoksa sürünerek çekiçle adam filan almak hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bi yerden birisi ateş etmeye başladı koştum ben de salak gibi sonra 4-5 zombi kıstırdı yedi beni. m4ünden pompalısına pistollardan aa12ye kadar bi ton silah toplamıştım 45lik 100lük şarjörler falan hepsi gitti. evlat acısı neymiş öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bende az önce birini dövdüm çekiçle :P 4-5 zombi ile uğraşıyordu bende koştura koştura adamın üstüne gittim şoka uğradı o bana ateş edene kadar dövdüm adamı :P pompalı çıktı 4 mermili bide bol şarjörlü bi tabanca çıktı :P.sıfır eşya girdim şehre cebim dolu çıktım. her silahtan buldum ama şu sniperı bi bulamadım arkadaş.nerden buluyorsunuz lan sniperı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Beyler oynıcak varmı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Değermi ya eğlenceli mi? ne bileyim, bizim ventde deli gibi dayz oynayanlardan 1 tanesi almış sadece oyunu. Bende anlam veremedim bu işe. Alsak ne kadar götürürki oyun. Akşamları 2-3 saat oynasak, 2 ay götürür mü? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 DayZden iyi çok net ama yinede beklemek lazım biraz daha adam olsun. Zaten Wipe gelicek 30unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben 2 gun guest keyle oynadim. solo acaip gerilimli oyun. arkadasla oynarsan bambaska olur. ama hala almadim hem isler gucler biraz azalsin hem de oyunun da en azindan alphasi falan biter biraz daha gelistirirler diye bekliyorum. bu arada sunu gordum, ucuz yakalamisken alabilirim ben de. said: The War Z Come visit us on THRUSDAY and FRIDAY, November 22-23 to get lowest possible price on Survivor and Pioneer packages ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 beyler gelen olursa m4 benden bol bol su ve painkiler yanında bi tanede ülker çukulatalı göfret vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ne kadarlık bi indirim olacakki acaba? :D 00 dan sonramı oluyor indirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 6 dolarlık bi indirim olursa arkadaş alcak çöt diye. olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 lan dün aldım, yapılır mı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ventden bi arkadaş söyledi. Alpha zamanındaki fiyatlara inecekmiş. 19$ yani... bi acc verdi arkadaş. 1 saat sonra ortama bi bakayım... 1.5gb ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esnaf said: bende az önce birini dövdüm çekiçle :P 4-5 zombi ile uğraşıyordu bende koştura koştura adamın üstüne gittim şoka uğradı o bana ateş edene kadar dövdüm adamı :P pompalı çıktı 4 mermili bide bol şarjörlü bi tabanca çıktı :P.sıfır eşya girdim şehre cebim dolu çıktım. her silahtan buldum ama şu sniperı bi bulamadım arkadaş.nerden buluyorsunuz lan sniperı Bu adam resmen adamı bozar anlatığına bak gariban adam zombilerle uğraşırken sen arkadan ona dalmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar