Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

photographer said:

biriside nasıl tokatlandığını anlatsın dişimi kırcam :D
hep ben mi tokatlanıyorum yahu?
yoksa sizin tokatladıklarınız ben miyim?

kasabanin tekinde 2 eleman marketi ele gecirmis flare lerle falan ortaligi aydinlatiyolardi, bende elimde cekicle sagda solda evlerde silah ariyorum.

o arada baska bi silahli eleman geldi ormandan kosa kosa. ben de bunun pesine takildim. flarelerin oldugu yerleri biraz dikizledi, ben de surune surune pesindeyim adamin. baya yaklastim. adam gitti bi cop tenekesinin tepesine cikti marketin nerdeyse dibinde citlerin tepesinden oraya bakiyo.

ben de citin dibinden surunuyorum, zaten butun isiklar o tarafta karanlikla 1 olmusum. adamla aramda 2 adim falan kaldi kafasini yaricam cekicle. karanlikta gorebilidgim kadariyla elinde de m4 gibi bisey var. tam dibine geldim adamin, adam zipladi citlerin ustunden obur tarafa. hemen ciktim ben de cop tenekesinin uzerine kafayi bi kaldirdim adamla birbirimize bakiyoruz.

benim elimde cekic citlerin tepesindeyim, adam yerde elinde uzun namlulu tufek.o ates etmeden onceki 1 saniye duraksama oldu adamda. tekrar yattim yere. herifin ileriye dogru kostugunu duydum, kalktim citlerden atladim. adam markete girdi, icerden silah sesleri geldi, o arada ben de marketin kapisina geldim. sesler kesildi hah dedim simdi lootla ugrasiyoduk canli kim varsa. iceriye dogru yurudum, adamla tekrar burun buruna geldik. bu sefer duraksamadi adam. gofretimi ve cekicimi aldi gitti
Sosyal ağlarda paylaş

bende az önce birini dövdüm çekiçle :P 4-5 zombi ile uğraşıyordu bende koştura koştura adamın üstüne gittim şoka uğradı o bana ateş edene kadar dövdüm adamı :P pompalı çıktı 4 mermili bide bol şarjörlü bi tabanca çıktı :P.sıfır eşya girdim şehre cebim dolu çıktım.

her silahtan buldum ama şu sniperı bi bulamadım arkadaş.nerden buluyorsunuz lan sniperı
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 gun guest keyle oynadim. solo acaip gerilimli oyun. arkadasla oynarsan bambaska olur. ama hala almadim hem isler gucler biraz azalsin hem de oyunun da en azindan alphasi falan biter biraz daha gelistirirler diye bekliyorum.

bu arada sunu gordum, ucuz yakalamisken alabilirim ben de.
said:
The War Z
Come visit us on THRUSDAY and FRIDAY, November 22-23 to get lowest possible price on Survivor and Pioneer packages !
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bende az önce birini dövdüm çekiçle :P 4-5 zombi ile uğraşıyordu bende koştura koştura adamın üstüne gittim şoka uğradı o bana ateş edene kadar dövdüm adamı :P pompalı çıktı 4 mermili bide bol şarjörlü bi tabanca çıktı :P.sıfır eşya girdim şehre cebim dolu çıktım.

her silahtan buldum ama şu sniperı bi bulamadım arkadaş.nerden buluyorsunuz lan sniperı

Bu adam resmen adamı bozar anlatığına bak gariban adam zombilerle uğraşırken sen arkadan ona dalmışsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...